Προβλέψεις 2017 για την Τουρκία

«Υπάρχουν κάποιοι χειρότεροι από τους ανίκανους: είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα.» Robert
Η Τουρκία προσπαθεί να «αναρρώσει» από το και καλά πραξικόπημα του Ιουλίου το οποίο για να ξέρουμε τι λέμε εάν το είχε οργανώσει η CIA  ο Ερντογάν τώρα θα έβλεπε τα μαρούλια ανάποδα. Ούτε θα είχε την δυνατότητα να δώσει συνέντευξη-διάγγελμα μέσω Skype διότι θα είχε κόψει το ιντερνέτ. Τόσο απλά.

Τώρα για την Τουρκία για το έτος 2017 τα πράγματα είναι πολύπλοκα αφού το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με UR/PO, AS/AP & MA/AP δίνοντας μας ως ερμηνεία πως θα έχει ως σημαία της την αλήθεια, και πως ως δημοτικότητα και τουριστικός προορισμός θα αρχίζει να ανεβαίνει καθώς επίσης και το εμπόριο…

Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με τον Vulcanus που δείχνει πως θα μπει σε ειδικό καθεστώς ελέγχου και επιτήρησης. Παράλληλα ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με MO/VE, WI/VE, NE/PO,SO/PL,UR/AP δείχνοντας έτσι πως ο λαός θα είναι γεμάτος ένταση και αισιοδοξία αλλά αυτό θα είναι λανθασμένο ως πιστεύω….

Ο Ετήσιος Ποσειδώνας ισούται με Κρόνο, Ερμή και Vulcanus αντίστοιχα που αυτό από μόνο του σημαίνει απάτη και κλοπές, εξαπάτηση αλλά διάλυση, παραίτηση μια καταστροφή εξαιτίας ανικανότητας. Επιπρόσθετα ο Ποσειδώνας εμπλέκεται και με τους άξονες VE/HA, ME/SA, KN/VU,KN/ME,WI/CU,KN/SA, SA/VU, ME/VU σημαίνει πως ανικανότητα κάποιων υπηρεσιών μα και ανεξέλεγκτη δράση κάποιων εξ αυτών. Αυτό θα φέρει λήξη και πτώση κάποιων επαφών και αδιέξοδη ανταλλαγή απόψεων. Θα προκύψουν προβλήματα από την οικονομική δυσλειτουργία ή ακόμα και πτώχευση μιας εταιρείας κολώνας της τουρκικής οικονομίας ή από τα ελλείμματα και τα αποθεματικά μιας μεγάλης τράπεζας. Οι φυλακίσεις θα συνεχίσουν ενώ παράλληλα θα έχουμε διώξεις από την Ευρώπη ενός σημαντικού προσώπου της κυβέρνησης ή και του περιβάλλοντος του ίδιου του Ερντογάν….

Μια νέα πολεμική –στρατιωτική εμπλοκή θα υποδείξει στρατιωτική ανικανότητα της «πολεμικής μηχανής»

Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά
Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget