Προβλέψεις για την Ιταλία 2017

«Στο άγνωστο με όχημα την επανάσταση»
Η Ιταλία είναι μια περίπτωση ιδιάζουσα αφού είναι μεγάλο οικονομικό μέγεθος και μπορεί να «χειριστεί» καλύτερα την μοίρα της γιατί είναι ως δύναμη αρκετά υπολογίσιμη. Το δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου έδειξε περίτρανα πως οι λαοί όταν έχουν τσαγανό μπορούν να κάνουν τα πάντα αφού όπως λέει και ένα τραγούδι «People have the Power».
Το 2016 βρήκε στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας των Ρωμαίων τον Ματέο Ρεντζι  ο οποίος «έπαιξε» το χαρτί του δημοψηφίσματος δίδοντας την δυνατότητα στους Ιταλούς πολίτες να ψηφίσουν για το μέλλον τους. Γιατί ούτε λίγο, ούτε πολύ το Βερολίνο (*δια μέσω των δημοκρατικών Βρυξελλών πάντα) ζητούσαν επιπλέον αρμοδιότητες από την Ιταλική κυβέρνηση να γίνουν δηλαδή «κράτος εν κράτει».
Στην πραγματικότητα ο Ρέντζη έδρασε σαν καμικάζι παρασύροντας την Ευρώπη σε έναν όλεθρο. Το δημοψήφισμα κέρδισε το ΟΧΙ με ένα εκκωφαντικό 60% (*κάτι αντίστοιχο με το δικό μας) μόνο που οι Ιταλοί …δεν είχαν Τσίπρα. Λειτούργησαν με τρόπο μαγκιόρικο και «σικελικό» … Στην πραγματικότητα το μόνο που απομένει είναι να στείλουν το «ψάρι». Το «ψαρι» κατά το «τελετουργικό» της μαφίας το στέλνουν όταν κάποιον είναι «τελειωμένες οι ώρες του» για να φτιάξουν οι συγγενείς την ψαρόσουπα….

Η Σελήνη ισούται Asc αλλά και KN/JU, SO/AD, ME/PO,VE/CU,JU/VU,MO/AD,VE/UR γεγονός που μιλά τυχερές επαφές και κέρδη μέσα από γυναίκες ή είδη που σχετίζονται με αυτές, θάνατο μια γυναίκας κυβερνητικού ή πρώην κυβερνητικού, για άτομο που μάχονται για την μετάδοση μιας ιδέας. Ο λαός αναζητά μια κυβέρνηση άξια της εμπιστοσύνης του ενώ η κοινωνία θα είναι σε εγρήγορση.
Το ετήσιο ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ισούται με ME/UR, MC/JU,ME/CU, WI/SO, WI/MO που σηματοδοτεί άτομα ευφυή που ξέρουν να φέρνουν την κατάσταση στα μέτρα τους, το κοινό προτιμά έναν «καλλιτέχνη» και που θα επηρεαστεί και θα επηρεάσει την κοινή γνώμη. 

Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Ήλιο της Ιταλίας αλλά και την Σελήνη (σημαντική χρονιά που δείχνει μια μορφής εξάρτηση από του άλλους) κι ισούται με AS/AD, KN/UR, CU/VU, SO/MO, WI/SA, JU/KR, UR/VU,JU/NE, JU/ZE και σηματοδοτεί απίστευτες εξελίξεις αφού πολλά θα εξαρτηθούν από την σύγκλιση συμβουλίων και έκτακτων συναντήσεων, η χώρα θα απαιτήσει σεβασμό προς αυτήν. Η χώρα θα διαχωρίσει την θέση της από τους άλλους και αυτό θα πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Οι επαφές με άτομα  κορυφαία και που κατέχουν εξουσία τελικά δεν θα αποδώσουν αφού ούτε λίγο ούτε πολύ θα υπάρξει μια «τιμωρητική» προδιάθεση. Το «στοίχημα» της χώρας να «χαλιναγωγήσει» την Γερμανική Ευρώπη μάλλον θα πάει κουβά…

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο ZEUS ο ετήσιος αφού θα ισούται με τον Admetos ενώ παράλληλα θα μετέχουν και οι άξονες CU/ZE,UR/ZE, NE/CU, CU/KR και αυτό σηματοδοτεί τραγικές συνέπειες ενός επιχειρήματος. Αυτό σηματοδοτεί μια ένωση ή κίνηση η οποία θα συζητηθεί αφού εμμέσως πλην σαφώς θα είναι μια πράξη που θα χτυπήσει τα τύμπανα ενός άτυπου και ενδεχομένως «οικονομικού πολέμου». Παράλληλα θα «φορτωθεί» αρκετά hot-spot ενώ θα απαιτηθεί κάτι να «χάσει» εξαιτίας της συμμετοχής της σε μια ένωση κρατών (*ΔΝΤ, E.E, NATO).

Τέλος ο ετήσιος Hades ισούται με τον Ποσειδώνα της Ιταλίας αλλά και με τον KRONOS & ZEUS και αυτό από μόνο του υποδεικνύει θαλάσσια ατυχήματα και ασφυξία, μεγάλα οικονομικά εγκλήματα αλλά και τεχνάσματα αντιπερισπασμού…. Παράλληλα υπάρχει και η εμπλοκή των αξόνων AS/PO, HA/AP, NE/KR, KN/VE,ZE/KR,NE/ZE, MC/PL και αυτό από μόνο τους μας προϊδεάζει για τους «απέναντι» που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, καταστροφή εντός της κυβέρνησης ή στην ίδια την κυβέρνηση, προσπάθειες που θα καταβάλει η χώρα θα «σαμποτάρονται» και θα αμφισβητούνται και η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο….

Με λίγα λόγια τα πράγματα για το έτος 2017 για την Ιταλία είναι δύσκολα αφού οι Ευρωπαίοι θέλουν να την κάνουν δεύτερη Ελλάδα. 
Ενδεχομένως ο Μπέπε Γκρίλο θα κάνει την Ευρώπη ανάστα ο Κύριος…. 
Αφού οι Ευρωπαίοι θα αξιώσουν να υπογράψει χαρτί …πολιτικής και οικονομικής μετανοίας μετά λήψεως μέτρων…

Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά
Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget