Προβλέψεις για την Γαλλία 2017

«Η πολιτική και η μοίρα της ανθρωπότητας διαμορφώνονται από ανθρώπους
χωρίς ιδανικά και χωρίς μεγαλείο. Άνθρωποι που έχουν μεγαλείο  μέσα τους  δεν ασχολούνται με την πολιτική.»
Αλμπέρτ Καμύ
Η Γαλλία ψάχνει να βρει την ηρεμία της αφού δεν έχει συνέλθει από τον τρόμο του Μπατακλάν λόγω του ότι ένα σημαντικό ποσοστό είναι Μουσουλμάνοι στην πίστη με ρίζες από Αλγερία, Μαρόκο, Μπαλί και λοιπές αποικίες (*και όχι μόνο) και αυτό από μόνο του δημιουργεί προβλήματα αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν είναι εν δυνάμει …τζιχαντιστές τρομοκράτες…
Έχοντας στα τελευταία χρόνια τον Φρανσουά Ολάντ στο «τιμόνι» της χώρας κατάφερε να κάνει την Γαλλία ένα μεγάλο μηδενικό ουσιαστικά «παραδουλεύτρα» της Μέρκελ. 
Ο Σαρκοζί επιχείρησε να επανέλθει αλλά μάταια μιας και ακόμα και η Κάρλα Μπρούνι έχει ξενερώσει με την πάρτι του και τελικά θα αρκεστεί από Πρόεδρος της Γαλλίας να γίνει Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας PSG.
Οι σχέσεις της με την Ευρώπη είναι αρκετά περίεργες και προφανώς θα χειροτερεύσουν αφού είτε κερδίσει η Μαριν Λε Πεν, είτε ο Φιγιόν …νικητής θα είναι ο Βλαδίμηρος Πούτιν… αφού και οι δυο είναι της προτιμήσεως του (*αν και η Λε Πεν έχει ένα προβάδισμα ως προς την προτίμηση). Φαντάζεστε να έχουμε εκ νέου ένα δημοψήφισμα που κατά συνέπεια θα είναι άνοιξε της Γερμανικής Κυριαρχίας; Άσχημα ντράβαρα άνοιξε η Μέρκελ….

Ας δούμε όμως τα του έτους μιας και αυτό είναι το ζητούμενο.
Ο ASC ισούται με τον Δία αλλά παίζουν και οι άξονες SA/NE, MC/MA, SO/PL, MC/ZE,PL/CU που μας υποδεικνύει πως για το έτος 2017 αν και υπάρχει η θέληση για καλύτερες περιστάσεις και μια βελτίωση της κατάστασης εντούτοις ενδεχομένως να έχουμε μια κατάσταση δολιοφθοράς σε τρόφιμα ή νερό κάτι σαν βιολογικό «πόλεμο»  βάζοντας τον κρατικό μηχανισμό σε μία εγρήγορση. Κάποιες αλλαγές που θα παρουσιάζει η κοινή γνώμη θα είναι προϊόντων συνθηκών που θα επικρατούν εντός της Γαλλικής επικράτειας. Θα της ζητηθεί να λάβει υπόψη της κάποιες οδηγίες-διαταγές.  Η Γαλλία φέτος θα αλλάξει νόμους , στάση και μοντέλο διακυβέρνησης.

Το MC ισούται με τον ετήσιο Vulcanus αλλά και τους γενέθλιους MA/VU,JU/AD, UR/KR,WI/KR,ZE/VU, KN/HA,ME/KR,WI/MO και μιλά για το ότι η Γαλλία και κατ’ επέκταση ο λαός της γνωρίζει την δύναμη του, ένας λαός έτοιμος για πάλη αλλά και για εκφράσει την γνώμη του με θάρρος, θέσεις οι οποίες από την στιγμή που θα εκφραστούν θα παραμείνουν αμετακίνητες. Το άτομο που έρχεται θα είναι τυρρηνικές-δικτατορικές τάσεις ενώ ο λαός θα ζητήσει μια ανεξαρτητοποίηση.
Εξαιρετικά σημαντικό είναι πως ο ετήσιος Κρόνος ισούται με τον γενέθλιο Κρόνο της Γαλλίας βιώνοντας παράλληλα επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό

Ο ετήσιος Κρόνος λοιπόν ισούται με τον γενέθλιο Κρόνο της Γαλλίας όπως προείπαμε αλλά συμμετέχουν και οι άξονες MC/PL, ME/AD, WI/AD, NE/HA και έχουμε ενεργοποίηση γενέθλιων αξόνων και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και από την μελέτη-ερμηνεία προκύπτουν τα κάτωθι: Καθυστερώντας εσκεμμένα τα σχέδια κάποιων, περιορισμός και απαισιοδοξία, ιδεολογική αντίσταση στα θέλω των άλλων, προβλήματα από πλημμύρες, ναυάγια προβλήματα στην ναυτιλία και τα λιμάνια. Εξαπάτηση από τρίτους…

Λυπάμαι αλλά πιστεύω πως στο στόχαστρο της Μέρκελ περνά η Γαλλία η οποία θα δώσει ένα τεράστιο αγώνα για να κρατήσει την οικονομική της αυτονομία αλλά κυρίως την εθνική της ομοιογένεια αφού τα πράγματα και τα γεγονότα που θα συμβούν θα αναγκάσουν τους Γάλλους να στραφούν σε πιο extreme πολιτικές και άλλης μορφής λύσεις….

Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά
Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget