Προβλέψεις 2017 για την Ρωσία

«Άπαξ προδότης, πάντα προδότης»
Αυτή η παροιμία νομίζω πως ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση της Ρωσίας και του ηγέτη της Βλαδίμηρου Πούτιν. Στην διάρκεια του καλοκαιριού του 2016 είχα ασχοληθεί με τον χάρτη του Πούτιν και είχα γράψει πως πρέπει να προσέχει τις μετακινήσεις του και όντως έγινε η απόπειρα που σκοτώθηκε ο οδηγός του.

Η Ρωσία λοιπόν κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.  Το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με MO/AD, WI/MO, MC/ZE μιλά για θλίψη και πένθος αλλά και θέληση για να βάλει την «σφραγίδα» της στην Ιστορία με μεγάλα επιτεύγματα.

Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Cupido και μιλά για μια νέα κίνηση δημιουργίας ενός Διεθνούς Οργανισμού. Παράλληλα όμως ο ASC ισούται και με KN/VU,UR/AD,HA/PO, SA/PO,  WI/UR, WI/JU και αυτό μιλά για την θέληση για επιτυχία. Οι δολοφονίες που συνέβησαν τις τελευταίες ήμερες θα συνεχιστούν αφού μετέχει ο άξονας UR/AD. Κατά την γνώμη μου θα υπάρξει και «ατύχημα» κατά του Πούτιν. Η Ρωσία «θα τα σπάσει» σε κάποιες συνεργασίες αφού κάποιοι θα θελήσουν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη…

Ο ετήσιος KRONOS ισούται με KR/PO, SA/ZE, HA/ZE,SO/PO, AS/HA, AS/SA,ME/CU μιλά για πίστη στον Θεό άλλα στην προστασία από Αυτόν. Θα παρουσιαστεί ένα πρόβλημα από πυρκαγιές, σε τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες και ταξιδιωτικούς operators. Νομίζω όμως πως θα έχει εκτεταμένα προβλήματα από καταστροφικές πυρκαγιές. Κάποια άτομα θα εκδιωχθούν από τις υπηρεσίες τους ως ανεπαρκείς.

Ο ετήσιος Ερμής ισούται με Vulcanus άλλα και ME/NE, ME/AP,KN/KR,PL/PO,SO/KN, JU/VU,JU/AP,JU/NE  και αυτό σημαίνει πως θα παρουσιάσει διάφορα και επιβλητικά επιτεύγματα. Παράλληλα μέσα από συζητήσεις και συμμαχίες θα αλλάξει τις γεωπολιτικές ισορροπίες. Ζητήματα θρησκευτικών και φιλοσοφικών θεμάτων θα αποτελέσουν πεδίο αντιπαραθέσεως. Οι επιθυμίες του ηγέτη τροφοδοτούν τον λαό με ελπίδα, επιτυχής επιστημονική σκέψη ενώ κάποια επιχειρήματα και επιτεύγματα θα αμφισβητηθούν εντόνως….

Το 2017 για τον Βλαδίμηρο Πούτιν : «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου»


Το ετήσιο Μεσουράνημα του Πούτιν ισούται με τον Poseidon αλλά και με SO/PL, KR/PO, ME/CU, JU/SA & WI/NE σηματοδοτώντας μια περίοδος αλλαγής αφού κατά την περίοδο αυτή θα έχει πνευματική διαύγεια. Το κοινό θα τον εμπιστεύεται και αυτό παρά τις ανησυχίες κάποιων απωλειών θα τον κρατά πολύ ψηλά στην δημοτικότητα. Δυστυχώς όμως θα εξαπατηθεί από τους άλλους…..

Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με WI/CU,AS/KR,HA/ZE,NE/AD και όλα αυτά λένε πως κατά το έτος 2017 οι κρατικές και όχι μόνο εταιρίες θα κάνουν εξαγορές όντος της Ε.Ε, ενώ θα επιχειρήσει να απαλλαγεί από συνεργασίες βαρίδια».

Ο ετήσιος Άρης ισούται με VE/AP, MA/AP, AD/PO, NE/ZE, KR/AD, WI/AS,ME/KR σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές επιτυχημένες και σημαντικά πόστα, ενώ θα επιχειρήσει να κάνει την Ρωσία μητρόπολη των επιστημών,  θα έχει σημαντικά κέρδη από το φυσικό αέριο αλλά κυρίως από οπλικά συστήματα, αεριωθούμενα σκάφη. ΘΑ επιχειρηθεί μια μορφή αποδόμηση και ανατροπή. Παράλληλα θα διατάξει να δημιουργηθεί μια νέα ελίτ στρατιωτική ομάδα. Κλείσιμο νέας εποικοδομητικής συμφωνίας.

Με λίγα λόγια η Ρωσία θα δεχτεί ένα γενικευμένο σαμποτάζ με μεγάλη σφοδρότητα. Οικονομική  επιβράδυνση μικρής διαρκείας αλλά και προσπάθεια να «κατεβάσουν» τον Πούτιν. Δυστυχώς ίσως προδοθεί από τον Ερντογάν…. Αφού κανένας εκ των δυο δεν εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον…..

Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά
Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget