Γερμανία : Τι θα συμβεί για το έτος 2017

«Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί.» Τσόρτσιλ
Η Γερμανία είναι μια ευρωπαϊκή υπερδύναμη χωρίς να είναι στρατιωτική υπερδύναμη.
Αυτό αποτελεί ένα πολιτικό-κοσμικό παράδοξο αλλά έχει συμβεί λόγω του ότι πλέον έχουν αναλάβει μέσω του ευρώ την οικονομική διακυβέρνηση της Ευρώπης.
Βλέπετε η «συναναστροφή» με τους Αμερικάνους (*η σύγχρονη Γερμανία οφείλει σε μεγάλο βαθμό την ύπαρξη της υπό την παρούσα μορφή στα αμερικάνικα δολάρια) αλλά και με τους Εβραίους την δίδαξαν πως οι μεγάλες δυνάμεις έχουν ενιαία στρατηγική και εξωτερική πολιτική, H Άγγελλα Μέρκελ πάει για εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2017 και δεν θα ήθελε να διανοηθεί ούτε για πλάκα ως θα έλεγε στον Γερμανικό λαό θα δώσουμε επιπλέον χρήματα και κίνητρα στους Έλληνες. Και για να κόψουμε την πλάκα πως «οι Γερμανοί είναι Φιλέλληνες επειδή χορεύουν συρτάκι και λατρεύουν τον Παρθενώνα οι Γερμανοί είναι πάνω από όλα Γερμανοί… άλλωστε και ο εθνικός ύμνος τους λέει  Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt δηλαδή Γερμανία πάνω απ’ όλα , πάνω από όλο τον κόσμο
Ήδη το AfD καλπάζει στις δημοσκοπήσεις ενώ παράλληλα έχει τα σκάνδαλα της VW αλλά και της Deutsche Bank.
Η οικονομία της παρουσιάζει επιβράδυνση ενώ έχει ισχυρό πρόβλημα με το μεταναστευτικό

Τι θα μπορούσε όμως να συμβεί στην Γερμανία το έτος 2017
Το ετήσιο Μεσουράνημα είναι επάνω στον άξονα
AS/PL και αυτό βγάζει απροσδόκητες μετακομίσεις, μετακινήσεις ή ακόμα και αλλαγές θέσεων. Επιπρόσθετα με την συμμετοχή των αξόνων JU/ZE, KN/AD, UR/PO & SA/VU σηματοδοτούν μια αλλαγή, μια νέα εποχή.
Διότι η Γερμανία θα συνεχίσει να παράγει αλλά θα κοιτάξει να σεβαστεί την ΔΙΚΉ της αυτονομία και κυριαρχία. Θα υπάρξει ιδιαίτερη προπαγάνδα από πλευρά της σε θέματα μεταναστών αφού το «δημιούργημα» της πολύ-πλυθισμηκότητας έγινε Φρανκενστάιν
Αυτό ίσως βγάλει προσλήψεις σε Στρατό και αστυνομία αλλά και πιο πολλούς οπλισμένους στον δρόμο. Αυτό όμως που πράγματι προβληματίζει είναι ο ετήσιος Ωροσκόπος και αυτό σχετίζεται με τις δράσεις των άλλων και τελικά τι αντίκτυπο έχουν αυτοί σε μένα. Αν και ο Ωροσκόπος ισούται με τον Ήλιο της Γερμανίας και αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ένδειξη. Όμως η παρουσία τον αξόνων JU/HA, MA/KR,WI/SA μιλούν από μόνοι τους για οικονομική χασούρα εξαιτίας τρίτων, απειλές και προειδοποιήσεις προς την κυβέρνηση αλλά για τον διαχωρισμό της θέσης από τους άλλους μέσα από μια παραίτηση.
Ίσως σε κυβερνητικό επίπεδο και συνασπισμούς να έχουμε περίεργα παιχνίδια αφού το σημείο που υποδεικνύει την κυβέρνηση είναι VE/KR=PL και εκεί εμπλέκονται μεσοδιαστήματα που ενδεχομένως να έχουμε εκπλήξεις. Εκεί ίσως η παρούσα κυβέρνηση να δει τα ποσοστά της εξαιρετικά περιορισμένα και να νοιώσει έντονη απειλή από κόμματα και συνασπισμούς με πιο εθνικιστικό προφίλ.

Ο ετήσιος KRONOS ισούται με τις εξισώσεις με MC/SO, SA/PL, CU/VU,UR/AP,MA/KR, ME/HA, VE/SA και αυτό σημαίνει πως η Γερμανία θα επιχειρήσει να δείξει πως έχει προσωπικότητα είναι ένα κράτος με όλη την σημασία της λέξης. Αυτεξούσιο. Μαθαίνει από τα λάθη της αλλά θα έχει αρκετές περαιτέρω απώλειες. Θα δείξει πως στην Ευρώπη υπάρχει ισότητα αλλά πως οι Γερμανοί είναι πιο..πάνω από τους ίσους. Τεράστια ένταση και ερωτηματικά θα υπάρξουν από την λήψη  μέτρων…. Πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει συκοφαντία αλλά θα ενοχληθεί από την έναρξη μιας νομικής διαδικασίας εναντίον της.
H Γερμανική αλαζονεία θα συναντήσει για τα επόμενα 4 έτη την συμπαντική Νέμεσις…

Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget