Προβλέψεις 2017 για την Κύπρο

«Σε ένα ηγεμόνα δεν λείπουν ποτέ οι νόμιμοι λόγοι για να παραβεί μια υπόσχεση.»
Αυτή η φράση του Νικολό Μακιαβέλι από τον «Ηγεμών» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της μαρτυρικής Κύπρου και του Προέδρου της Νίκου Αναστασιάδη. Τα πράγματα ολισθαίνουν και μάλιστα επικίνδυνα. Το είχα γράψει για επαναφορά ενός χειρότερου σχεδίου ΑΝΑΝ και με συγχωρείτε δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην διαπραγματευτική ομάδα τόσο από ελληνικής όσο και από Κυριακής πλευράς….
Το να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με αυτόν που σε έχει κλέψει, βιάσει και σκοτώσει κατά συρροή το βλέπω τουλάχιστον ηλίθιο αν όχι μειοδοτικό. Με την στάση αυτή νομιμοποιεί τον κλέφτη.
Το ετήσιο Μεσουράνημα της Κύπρου ισούται με UR/PL,SA/PO, AD/VU, WI/MO,WI/AD, MC/KR σηματοδοτώντας από μόνο του εξελίξεις αφού θα υπάρξει μια ευκολία στην προσαρμογή. Δηλαδή στις διαπραγματεύσεις πιο πολύ θα ολισθαίνει η Κύπρος στις θέσεις των Τούρκων  παρά οι Τούρκοι θα μετακινούνται προς τη θέση της Ελληνοκυπριακής πλευράς. Θα αντιμετωπίσει σκληρότητα και απόλυτες θέσεις από τους άλλους αφού το «παιχνίδι» παίζεται με «σημαδεμένη τράπουλα». Ζητήματα που αφορούν τα σπίτια (ως οίκημα), τα οικόπεδα και τις εκτάσεις αντιμετωπίζουν έντονα κολλήματα και αναποδιές. Συναντώντας την ισχυρή κόντρα από τους άλλους. Ίσως τελικά περάσει με τέχνασμα η γνώμη των ισχυρών…
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με Αφροδίτη αλλά και JU/UR,AS/PO, ZE/AD,ME/CU =WI=ME/UR και αυτό σημαίνει πως θα επιχειρηθεί να παρουσιαστεί πως είναι η ευκαιρία για αρμονική συνύπαρξη. Τα προβλήματα όμως δεν θα πάψουν να υφίστανται. Ίσως ζητηθεί η γνώμη του Κυπριακού λαού.
Η ετήσια Σελήνη ισούται με την γενέθλια Σελήνη και AP/PO, SA/AP, WI/SO,NE/KR,KN/VE δείχνει πως ο κυπριακός λαός θα είναι διανοητικά έτοιμος, στις επάλξεις. Κάποιοι θα επιχειρηθεί να εξαπατήσουν τον λαό ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε είτε δημοψήφισμα είτε εκλογές. Προβλήματα με την Αεροπορία και τις αεροπορικές εταιρείες κυπριακών συμφερόντων.
Ο ετήσιος Δίας ισούται με τους γενέθλιους άξονες WI/HA, AP/VU, SA/AD, MA/KR, HA/VU ΚΑΙ αυτό ερμηνεύεται ως  οικονομικές απώλειες, πλούτος και ευκαιρίες για πλούτο από το υπέδαφος, χρήματα και διεκδικήσεις μέσω αποζημιώσεων, προειδοποιήσεις σχετικά με τράπεζες και νόμισμα….

Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά
Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget