Αστρολογική Επιβεβαίωση: "Εξαγόραζε" συνειδήσεις η J.P.Morgan με προσλήψεις παιδιών αξιωματουχωνΗ Πανσέληνος μας επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά.  Στα Σεληνιακά φαινόμενα μηνός Νοεμβρίου, ο Καρλ, εγραφε: "Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα στην 22η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού του άξονα που σχετίζεται με την κληρονομικότητα με ότι αυτό συνεπάγεται. Επιπρόσθετα η «συμμετοχή» του τετραγώνου Δία-Πλούτωνα τελικά ίσως καταποντίσει φαβορί αλλά και βγάλει σκάνδαλα άνευ προηγουμένου στην επιφάνεια..¨"

Λίγο παρακάτω και αναφερόμενος στο τι θα φέρει η Πανσέληνος σε παγκόσμιο επίπεδο έγραφε: "Η Πανσέληνος είναι ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ αφού η 22η μοίρα είναι η  μοίρα της Δολοφονίας (*είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά ) αφού τόσο ο Ήλιος ‘όσο και η Σελήνη είναι επάνω σε πύλη και αντί-πύλη και μάλιστα με ιδιαίτερα αρνητικές ιδιότητες. Αυτό θα βγάλει σκάνδαλα κατάχρησης εξουσίας και δικαστικές εμπλοκές επιφανών ανθρώπων και ίσως εδώ η δολοφονία να είναι δια της «πέννας». Πάντως ίσως η εμπλοκή κάποιων όχι τυχαίων ανθρώπων να φέρει εξελίξεις σε χρηματιστηριακό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο… ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκονται εκπαιδευτικοί, καθηγητές, ιερείς."

 Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ σκάνδαλο διαφθοράς στο οποίο εμπλέκονται και κυβερνητικοί αξιωματούχοι ασιατικών χωρών, ξέσπασε στην JPMorgan, για το οποίο η τράπεζα καλείται να πληρώσει πρόστιμο μαμούθ ύψους 264 εκατομμυρίων δολαρίων στο αμερικανικό δημόσιο.
Το πρόστιμο επιβλήθηκε προκειμένου να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια η υπόθεση, η οποία, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή κεφαλαιαγοράς, αφορά στην προσπάθεια της τράπεζας να επηρεάσει τους αξιωματούχους των χωρών αυτών, προσφέροντας εργασία και “πρακτική εξάσκηση” επ’ αμοιβή σε φιλικά τους πρόσωπα και συγγενείς τους, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με τους Νόμους για της Πρακτικές κατά της διαφθοράς.
Συγκεκριμένα, η τράπεζα μέσα σε μια περίοδο 10 ετών, προσέλαβε περίπου 100 πρόσωπα με την ιδιότητα του “ασκούμενου” και του υπαλλήλου πλήρους απασχόλησης, ικανοποιώντας το αίτημα κυβερνητικών αξιωματούχων, σε αντάλλαγμα για τραπεζικές δραστηριότητες που απέφεραν στην JPMorgan 100 εκατομμύρια σε κέρδη.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, «Η JPMorgan εκτέλεσε ένα πρόγραμμα συστηματικής δωροδοκίας, προσλαμβάνοντας τα παιδιά κυβερνητικών αξιωματούχων και άλλων ευνοούμενων της που τυπικά δεν είχαν τα προσόντα για τις θέσεις στις οποίες διορίστηκαν”.
“Οι εργαζόμενοι της JPMorgan γνώριζαν ότι η εταιρία παραβιάζει τους νόμους αλλά συνέχισαν να εφαρμόζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσλήψεων”, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η τράπεζα θα πληρώσει 130 εκατομμύρια δολάρια στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς, 72 εκατομμύρια στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και 61,9 εκατομμύρια στο ΔΣ της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη...
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget