ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ: ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για ΤΟ BREXIT


Ο Καρλίτο τρελαίνει κόσμο αφου οι προβλέψεις  του σας καθιστουν αναγνώστες της "εφημερίδας του μέλλοντος" με δυνατότητες που μόνο η URANIAN μπορεί να κατέχει.....

Ο Καρλίτο έχει κατ' επαναληψη πει πως το BREXIT δεν θα επιτρέψουν να γίνει... Επιπρόσθετα δειτε τι είχαμε γραψει περί του BREXIT  : Το BREXIT θα ταλανίσει χρηματιστηριακά την αγορά μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2017 αφού ο διελαύνων KRONOS θα έχει ανάδρομη φορά στις αρχές Οκτωβρίου 2016 επάνω στον άξονα MC/NE (**εξαπάτηση)  & JU/VU (** σε χρηματικά-χρηματοπιστωτικά ζητήματα)και θα επιστρέψει επάνω στην αρχική θέση που είχε την ημέρα του Brexit

Επιπρόσθετα γραψαμε στα Σεληνιακα Φαινόμενα Νοεμβριου 2016 και ιδιαίτερα στην φάση της Νέας Σελήνης: ¨"Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 7ην μοίρα του ζωδίου του Σκορπιού και θα φέρει πολλές ανατροπές ενώ πολλά «άσχημα και κακά» θα γίνουν εν ονόματι του καλού και της δικαιοσύνης. Οτιδήποτε συμβεί θα έχει απήχηση και θα κάνει πάταγο αφού το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό φέρνει πολλά ατυχήματα τόσο σε πολεμικό επίπεδο (*απώλειες πολλών μέσωνσύγχρονης τεχνολογίας) όσο και «ατυχήματα’ σε χρηματιστηριακό επίπεδο σε μετοχές και αξίες ειδών τεχνολογίας και …ακινήτων….. 


Τα γεγονότα σε κοσμικό επίπεδο: «Είμαι αποφασισμένος να άρω τον ουρανόθεν επικαταβαίνοντά μου σταυρόν.» Ιωάννης Καποδίστριας…

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 30/10 και θα φέρει αρκετές αλλαγές σε κοσμικό μα και προσωπικό επίπεδο. Η 7η μοίρα είναι άρρητα συνδεδεμένη με την Δικαιοσύνη και ίσως αντιληφθούμε και το δίλλημα του dera lex-sed lex που έλεγαν οι Λατίνοι που σημαίνει σκληρός νόμος αλλά είναι  νόμος που θα επωμιστούν οι δικαστές. Ζητήματα που σχετίζονται με την απονομή της Δικαιοσύνης αλλά και την θέσπιση νόμων θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. "
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η κυβέρνηση της Βρετανίας δεν μπορεί να εκκινήσει επισήμως την διαδικασία αποχώρησης από την Ε.Ε. επικαλούμενη το άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβώνας, εάν δεν έχει προηγηθεί σχετική ψηφοφορία της Βουλής των Κοινοτήτων, έκρινε το βρετανικό δικαστήριο το οποίο εξέτασε σχετική προσφυγή.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου συνιστά πλήγμα για την βρετανίδα πρωθυπουργό Theresa May, η οποία στήριξε την τακτική της ως προς το Brexit στο επιχείρημα ότι η ενεργοποίηση του άρθρου 50 αποτελεί "προνομία του Στέμματος”, δηλ. εναπόκειται αποκλειστικά στην εκτελεστική εξουσία – πόσω μάλλον που αποτελεί την υλοποίηση του αποτελέσματος ενός δημοψηφίσματος το οποίο προκηρύχθηκε με απόφαση του κοινοβουλίου.

Η βρετανική κυβέρνηση έλαβε άδεια από το δικαστήριο για να ασκήσει έφεση. Ως εκ τούτου προτίθεται να προσβάλλει την σημερινή δικαστική απόφαση, παραπέμποντας το ζήτημα στο Ανώτατο Δικαστήριο. Συνήγορος της κυβέρνησης, εκτίμησε πως το θέμα θα εξετασθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας στις 5-8 Δεκεμβρίου.
Σημειώνεται ότι το ενδεχόμενο ενεργοποίησης του άρθρου 50 μέσω κοινοβουλευτικής διαδικασίας όχι μόνο προσθέτει αβεβαιότητα, αλλά και παρατείνει τα χρονοδιαγράμματα, καθώς η Βουλή των Κοινοτήτων θα μπορούσε, αντί μιας απλής ψηφοφορίας του τύπου "ναι ή όχι” να επιλέξει μια περισσότερο λεπτομερή διαδικασία.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Φανταζομαι το Σιτυ του Λονδινου θα βαλει χερι να μην γινει

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget