Αστρολογική Επιβεβαίωση: Ο Ντάισελμπλουμ τιναζει στον αερα την αξιολόγηση....Ο Καρλίτο μίλησε, τα εγραψε και πρωτου ο αλέκτωρ λαλησει τρείς επιβεβαιωθηκε για μια ακόμα φορά ...δυστυχως. Στα Σεληνιακά φαινόμενα μηνός Νοεμβρίου και ειδικότερα στο εδάφιο της Νέας Σελήνης και της επιρροής της στην Ελλάδα γραφει: " Το Μεσουράνημα μιλά για οξυθυμία αλλά και κάποιος πολιτικός που θα θελήσει να βγάλει τα «κάστανα» από την φωτιά. Δυστυχώς όμως ο Ωροσκόπος λόγω της εμπλοκής του άξονα NE/VU μιλά για μια μεγάλη απογοήτευση, για μια μεγάλη εξαπάτηση. Οι «άλλοι» θα θελήσουν να μας στερήσουν την όποια χαρά κάνοντας μας επίδειξη δύναμης και θα δεχτούμε σφοδρή επίθεση ίσως και εξαιτίας κάποιου που θα αρνηθεί να υιοθετήσει κάποιες θέσεις που δεν εκφράζουν το καλό της χώρας. Αλλαγές θέσεων και απόψεων τινάζουνε στον αέρα κάποια σχεδόν συμφωνηθέντα….

Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ στην ατζέντα του επόμενου Eurogroup, στις 7 Νοεμβρίου, επανέρχεται το ασφαλιστικό, παρά τις διαβεβαιώσεις Κατρούγκαλου ότι το θέμα έχει κλείσει κι ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές.
Σύμφωνα με επιστολή του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, το ασφαλιστικό αποτελεί «κλειδί» για τη δεύτερη αξιολόγηση, στην οποία περιλαμβάνονται επίσης θέματα προϋπολογισμού αλλά και ιδιωτικοποιήσεων. Στην επιστολή σημειώνεται ότι η επόμενη αποστολή των θεσμών έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 14 – 21 Νοέμβρίου. Σε ότι αφορά την β΄ αξιολόγηση μιλά για «ευρύ φάσμα μέτρων».
Σε αυτά περιλαμβάνει τα μέτρα στον τομέα των μεταρρυθμίσεων της κοινωνικής ασφάλισης (σ.σ. πιθανά εννοώντας το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης) και της αγοράς εργασίας που αναμένεται να είναι στο επίκεντρο αυτής της αποστολής. Μέτρα λαμβάνονται επίσης στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων, του χρηματοπιστωτικού τομέα, της ενέργειας, της δημόσιας διοίκησης, η νομοθεσία σχετικά με τη στρατηγική του προϋπολογισμού για το μεσοπρόθεσμο, επιχειρηματικό κλίμα, και την εκπαίδευση του προϊόντος. Σημειώνει τέλος ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την ταχεία ολοκλήρωση της δεύτερης αναθεώρησης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget