Αστρολογική Επιβεβαίωση: Επαναφορά σχεδίου Ανάν & Προδοσία της Κυπρου
Ο Καρλίτο έδωσε τα αστρολογικά του ρέστα με πρόβλεψη που είναι δείγμα αστρολογικής ικανότητας μεγάλου επιπέδου. Στις ετήσιες προβλέψεις του 2016 είχε γράψει στις διεθνείς προβλέψεις: "ΚΥΠΡΟΣ:  «Δεν ξεχνώ»!!!


Η Κύπρος μπαίνει σε μια «επώδυνη» περίοδο αφού έχει να αντιμετωπίσει την Τουρκική προκλητικότητα και την Κυβερνητική μεροληψία. Ο διελαύνων Κρόνος και ο διελαύνων Ποσειδώνας ίσως κάνουν μεγάλη «ζημιά» αφού στον αστρολογικό χάρτη της Κυπριακής Δημοκρατίας μεταξύ της 7ης και 15ης μοίρας των μεταβλητών βρίσκονται οι Άρης, Σελήνη, Αφροδίτη, Βόρειος Δεσμός και κατ’ επέκταση κατά το έτος 2016 θα προσβάλλονται από τους διελαύνοντες Κρόνο και Ποσειδώνα. Το εν λόγω «σύμπλεγμα» πλανητών είχε ξανά ενεργοποιηθεί κατά τα σχέδια αποβάσεως Αττίλας Ι και ΙΙ αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, ο Hades του ετησίου χάρτη για το 2016 συναντά των γενέθλιο άξονα ΕΡΜΗ/Kronos της γεγονός που σηματοδοτεί μια μεγάλη εξαπάτηση και την επαναφορά ενός σχεδίου τύπου ΑΝΑΝ."
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του εγκυρότατου ειδησειογραφικύ ιστότοπου  pronews.gr αλλά και τον "χαρτη" που κυκλοφόρησε για επικείμενη συμφωνία στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, και του τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφα Ακιντζί όσον αφορά στο εδαφικό κάνουν λόγο πληροφορίες από το Μοντ Πελεράν της Ελβετίας, ενώ κυπριακά ΜΜΕ δημοσιεύουν και τον σχετικό χάρτη με τα εδάφη που επιστρέφουν οι Τουρκοκύπριοι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» μόνο μια αναπάντεχη ανατροπή θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να διαφοροποιήσει τα δεδομένα, καθώς στην πρώτη φάση του Μοντ Πελεράν οι δύο πλευρές έφθασαν σε ακτίνα συμφωνίας και πως οι Αναστασιάδης και Ακιντζί αναμένεται να καταλήξουν στο θέμα του εδάφους και την ίδια στιγμή να ορίσουν συγκεκριμένη ημερομηνία για την πολυμερή διάσκεψη, την τελευταία φάση δηλαδή πριν από την οριστική κατάληξη στο σχέδιο λύσης του Κυπριακού.
Ειδικά για το εδαφικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα «μετά από έντονη διαπραγμάτευση, η οποία ξεκίνησε από το 32% που κατέθεσε η τουρκοκυπριακή πλευρά, Αναστασιάδης και Ακιντζί έβαλαν στο τραπέζι το τελευταίο ποσοστό που θα ήταν διατεθειμένοι να αποδεχτούν. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης όρισε το 28,2% και ο κ. Ακιντζί το 29,2%. Η απόσταση μιας ποσοστιαίας μονάδας δείχνει ότι η σύγκλιση είναι πολύ κοντά σε ένα ποσοστό κοντά σε εκείνο που προέβλεπε το σχέδιο Ανάν (28,7%)».

Ο Μουσταφά Ακιντζί έχει κάνει γνωστό σε όλους τους τόνους ότι θα ήθελε ο τελικός χάρτης του εδαφικού να βγει μέσα από την διάσκεψη, έτσι που την ευθύνη να αναλάβει η Τουρκία. Θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό θα περιοριστούν οι αντιδράσεις, εκείνων  στην κοινότητά του, που υποχρεωτικά θα μετακινηθούν, και θα είναι πιο εύκολη η έγκριση της λύσης στο δημοψήφισμα. Ο κ. Αναστασιάδης  δεν αναμένεται να φέρει ένσταση σε αυτό, εφόσον όμως είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα ρυθμιστεί το εδαφικό.
Επιστροφή των προσφύγων: Κεφαλαιώδες θέμα στην όλη συζήτηση υπήρξε ο αριθμός των προσφύγων που θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν υπό ελληνοκυπριακή διοίκηση. Και εδώ η συζήτηση άρχισε από τουρκοκυπριακής πλευράς πολύ χαμηλά (45.000). Στην εξέλιξή της ωστόσο διαμορφώθηκε σε πολύ πιο λογικά επίπεδα. Σήμερα ο κ. Ακιντζί προσέρχεται στις συνομιλίες με τη θέση ότι θα πρέπει να επιστρέψουν υπό ελληνοκυπριακή διοίκηση λιγότεροι από 80.000 πρόσφυγες και ο κ. Αναστασιάδης με τη θέση ότι το λιγότερο που μπορεί να αποδεχτεί είναι οι 90.000. Είναι προφανές πως κάπου στη μέση θα υπάρξει τελικά η κατάληξη. 
Η ακτογραμμή: Αυτή τη στιγμή η τουρκοκυπριακή πλευρά έχει σημαντική πλειοψηφία στην ακτογραμμή. Στο σχέδιο Ανάν η τουρκοκυπριακή πλευρά διατηρούσε το 55% και η ελληνοκυπριακή το 45%. Με βάση τα όσα συμφωνήθηκαν και εφόσον υπάρξει κατάληξη και στο θέμα των «ομοσπονδιακών πάρκων», το ποσοστό ακτογραμμής θα διαμορφωθεί στο 50:50. 
«Ομοσπονδιακά πάρκα»: Ένα νέο στοιχείο που προέκυψε στη συζήτηση είναι τα λεγόμενα «ομοσπονδιακά πάρκα». Πρόκειται για περιοχές που θα υπόκεινται στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση και όχι στις δύο πολιτείες. Η ιδέα που συζητήθηκε είναι να δημιουργηθεί ένα τέτοιο πάρκο στην περιοχή των μαρωνίτικων χωριών (Κορμακίτης) το οποίο θα φθάνει μέχρι τη θάλασσα. Άρα θα περιορίζει και την ακτογραμμή της τ/κ πολιτείας. Ένα δεύτερο θα δημιουργηθεί στην περιοχή της Καρπασίας και θα περιλαμβάνει τα τέσσερα χωριά (Γιαλούσα, Ριζοκάρπασο, Αγία Τριάδα, Μελάναρκα).
Και πάλι θα έχει ακτογραμμή. Το θέμα των «ομοσπονδιακών πάρκων» δεν έχει κλείσει στην προηγούμενη διαπραγμάτευση, θεωρείται ωστόσο πολύ προχωρημένο. Η δε ελληνοκυπριακή πλευρά διεκδικεί συμπερίληψη και άλλων περιοχών στο ομοσπονδιακό αυτό πάρκο, έτσι ώστε ακτογραμμή να εξασφαλίζεται και από την κάτω πλευρά της χερσονήσου. Στις περιοχές αυτές θα μπορούν να επιστρέψουν με όλα τους τα δικαιώματα οι Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες.
 ΠΗΓΗ: pronews.gr

Αφου δέχονται δικαιωματα αυτων που καταπάτησαν και σκότωσαν.... λυπάμαι πολύ που επιβεβαιωνομαι...

Σας ευχαριστουμε για την υποστηριξη.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Καλημέρα σας κ συγχαρητήρια για τις προβλέψεις σας (για τη συγκεκριμένη δυστυχώς….). όπως όλοι γνωρίζουμε ο Αναστασιάδης ήταν υπέρ του σχεδίου Ανάν, (76% των Ε/Κ το απέρριψαν) το οποίο μιλούσε για εκ περιτροπής προεδρία, για εγγυήτριες δυνάμεις οι οποίες θα αποχωρούσαν από το νησί σταδιακά (15-20 χρόνια αν θυμάμαι) και το ποσοστό του εδάφους που θα ήταν υπό Τ/Κ διοίκηση στο 28,7%. Μετά από 12 χρόνια έρχεται ο ίδιος ο Αναστασιάδης ξέροντας ότι κάτι παρόμοιο θα απορριφθεί από τον λαό να παίζει δήθεν το παιχνίδι του πάρε-δώσε, να παζαρεύει τα πιο πάνω και να λέει στο Διάγγελμα του: «Πάμε στην Ελβετία με την προϋπόθεση ότι δεν δεχόμαστε την εκ περιτροπής προεδρία, ότι η Μόρφου θα επιστραφεί υπό Ε/Κ διοίκηση, αλλά, όλα είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν γίνεται να πηγαίνεις για διαπραγμάτευση και να είσαι κάθετος και απόλυτος. Τι σόι διαπραγμάτευση θα είναι μετά»? από αυτή τη δήλωση κ μόνο καταλαβαίνουμε τι πρόκειται να μας σερβίρουν, πόσο ‘ευέλικτος’ είναι ο δικός μας κ πόσο έτοιμος είναι να κάνει πίσω. Δυστυχώς, το κυπριακό είναι ήδη λυμένο, μένουν μόνο κάποια τελευταία. Το θέμα είναι ότι η Ε/Κ πλευρά είναι στημένη στον τοίχο από Τουρκία- Αγγλία και ότι η Ελλάδα σαν μητέρα πατρίδα το μόνο που μας λέει είναι ότι είναι στο πλευρό μας σε ότι κ αν αποφασίσουμε – δηλαδή μόνοι μας. Ενώ οι Τ/Κ έχουν τη δική τους μητέρα πατρίδα που τους συμβουλεύει, που ζητά πράγματα από τους Ε/Κ και διεκδικεί. Να σημειώσω εδώ για το εδαφικό ότι από το 71,8%-28,2% που είναι η πρόταση του Αναστασιάδη, να μην ξεχάσουμε να αφαιρέσουμε 3% για τις Αγγλικές Βάσεις αλλά και το ποσοστό εδάφους που θα κατέχει η κεντρική κυβέρνηση, τα οποία μάντεψε από πού θα αφαιρεθούν. Τα ερωτήματα, οι ανασφάλειες, οι φόβοι για το αύριο, το μέλλον των παιδιών μας, η ασφάλεια που δεν θα νιώθουμε στην ίδια μας πατρίδα, τι θα παραδώσουμε στους απόγονούς μας? ένα τουρκοποιημένο νησί? Ένα από τα ερωτήματα που βασανίζει πολλούς εδώ κάτω είναι ένα: Θα το πάει σε δημοψήφισμα ή θα μας το σερβίρουν κρύο? Μπορείς να μας πεις κάτι γι’ αυτό κ. Καρλ? Απολογούμαι για το ογκώδες κείμενο αλλά η ανασφάλεια μεγάλη και η προδοσία ακόμα πιο μεγάλη….

Σου μπαίνει ο φονιάς στο σπίτι, κάθετε στον καναπέ, και διαπραγματεύεσαι για το σαλονι και την τραπεζαρία, γιατί η αστυνομία τα πιάνει, και οι γείτονες τον χαβά τους.
Εσύ απότην άλλη δεν έχει μια καραμπίνα με μονόβολα για να του ανοίξεις μια τρύπα αυτού και του καναπέ, γιατί τα φυσσίγια σου είναι τζούφια, ήμστην καλύτερη βρεγμένα. Όσομγια τους συγγενείς σου....να μην αναφερθούμε καλύτερα !!!

Ο Αναστιαδης ηταν παντα υπερ του σχεδιου Αναν
Οι Κυπριοι τον εβγαλαν ας τον λουστουν

Μηπως αστρολογική αποτυχία εννοείτε ? Για ναυάγιο και μη συμφωνία ακούσατε τπτ ?? Μηπως δεν προβλέπετε σωστά , ουτε τον χθεσινό καιρό ??

Χαίρομαι που διαπιστώνεις πως δεν προβλέπουμε καλά ούτε τον χτεσινό καιρό αφού ασχολούμαστε με το τι συμβαίνει παρακάτω εκεί που οι άλλοι βλέπουν τοίχο. Αλλά ας εστιαστούμε στην πρόβλεψη. Η πρόβλεψη έχει γίνει πριν ένα χρόνο (*αυτό και μόνο λέει πολλά από μόνο του, όπως έλεγε και για το δημοψήφισμα της Αγγλίας πολύ πριν το ανακοινώσει η Ελισάβετ). Οι συνομιλίες δεν τελείωσαν απλά Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Κύπρο και να εξετάσουν την πορεία εφεξής».
Καλό θα είναι να διαβάζουμε τον χτεσινό καιρό αλλά να διαβάζουμε και καλά αυτα που λένε οι ειδήσεις οπως πρεπει και όχι αποσπασμτικα. Δηλαδή στο θεμα της τροικας για παράδειγμα επειδη εφυγε η Βελκουλέσκου άπραγη πάει να πει πως σκισαμε το μνημονιο και το τινάξαμε στον αέρα;

Σε ευχαριστω πάντως για την παρατηρηση με βοηθά να γινω καλύτερος και να τα γραφω και πιο απλά ....

Ισως το ύφος μου να ήταν επιθετικό οκ και πάω πάσο. Ωστόσο η απάντηση σας είναι αποδεχτή , μακάρι στο μέλλον να είστε πιο ακριβής σε όσα βλέπετε όσο το δυνατόν γίνετε .

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget