Αστρολογική Επιβεβαίωση: Απόδραση Κρατουμενων


O Karlito δεν προβλέπει...αλλά βλέπει στο μέλλον... ΠΑΝΤΑ μέσω της Uranian Astrology. Στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Νοεμβρίου 2016 εγραφε: "Ο διελαύνων Hades μιλά για κακές πράξεις που δεν ξέρω αν μετά από ένα σημείο αφ’ ενός θα μπορεί η κυβέρνηση να τις «ελέγξει» μετά από ένα σημείο ή τελικά τις «προκαλεί» άθελα της με τις πράξεις της.  Χρειάζεται προσοχή για μόλυνση υδάτων και του υδροφόρου ορίζοντα αλλά και πλημμύρες. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί σε μεταγωγή ή μεταφορά κρατουμένου ή με ζητήματα εξεγέρσεων, απεργιών σε νοσηλευτικά ή σωφρονιστικά ιδρύματα. "
 Συμφωνα πάντα με το ρεπορταζ σαν...κύριοι με τις χειροπέδες στα χέρια κατάφεραν να δραπετεύσουν από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων δύο αλλοδαποί με τους αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Οι δύο άνδρες, ένας Μαροκινός και ένας Γεωργιανός, κατάφεραν να ξεφύγουν από την προσοχή των αστυνομικών στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης και με τις χειροπέδες στα χέρια να βγουν από τα δικαστήρια!
Μόλις έγινε αντιληπτή η απόδρασή τους ξεκίνησαν έρευνες της Αμέσου Δράσεως και ανδρών της ασφάλειας για τον εντοπισμό τους, δίχως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget