Ο Ομπάμα έφυγε… τα κεφάλια μέσα…Το ημερήσιο (ΕΙ)δικό σας δελτίο 17/11

Αγαπητοί φίλοι του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ…  Ελπίζω να είσαστε καλά και κάποιοι από εσάς να αλλάξατε πλευρό για το τι αποκομίσαμε από την επίσκεψη Ομπάμα… Σήμερα έχουμε το Πολυτεχνείο οπού το 1973 ο κόσμος εξεγέρθηκε ενάντια στην Χούντα.. Βέβαια το παραμυθάκι είναι πολύ πιο διαφορετικό από αυτό που σας διηγήθηκε η Δαμανάκη και η «κομπανία» και τελικά το «καπηλεύτηκε» η Αριστερά και ειδικά το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ…. Και έτσι με σημαία το ότι είσαι αριστερός είσαι ντε και καλά προοδευτικός…

Εδώ Πολυτεχνείο… και οι αριστεροί τον βρήκανε τον δρόμο για ταμείο: Η Δαμανάκη τα έπιασε καλά και οι λοιποί βρέθηκαν από τα ζιβάγκο που τα έβγαλαν από πάνω τους με «εγχείρηση»  να φορούν μεταξωτά σακάκια… Και έτσι στο όνομα της Δημοκρατίας κάθε χρόνο τα σπάνε εκεί στο Πολυτεχνείο  και οι καταστηματάρχες κλαίνε και αναθεματίζουν για το κράτος… Αλλά πιο κράτος…. Υπάρχει κράτος;;;

Θεανώ Φωτίου- 70 χήνες εφάπαξ εν καιρώ capital control:  Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε σε προσωπικό επίπεδο η υπουργική θητεία της τέως αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρίας Θεανώ Φωτίου, αφού, πριν αποχωρήσει από τη θέση της και εν μέσω capital controls, πήρε εφάπαξ 70.000 ευρώ.

Και αυτό, ενώ χιλιάδες είναι οι Έλληνες συνταξιούχοι, που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, λόγω των «στενεμένων» δημόσιων οικονομικών, που οδηγούν σε μεγάλες αργοπορίες καταβολής των εφάπαξ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 21 Ιουλίου 2015 υπογράφηκε η απόφαση χορήγησης ασφαλιστικής παροχής από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων στην κυρία Φωτίου και εκδόθηκε το σχετικό χρηματικό ένταλμα, ύψους 69.367,04 ευρώ, μετά τη συνταξιοδότησή της από τη θέση της καθηγήτριας της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η τέως αναπληρώτρια υπουργός πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της ιδιαίτερα τυχερό, αφού η καταβολή εφάπαξ έχει «παγώσει» από τον περασμένο μήνα, εν αναμονή του νέου μαθηματικού τύπου υπολογισμού του, με τους εκκρεμείς φακέλους μόνο στον τομέα δημοσίων υπαλλήλων να ανέρχονται σε 31.500 και το συνολικό αριθμό των αναμονών σε όλους τους τομείς Πρόνοιας να είναι της τάξης των 62.000.

Παράλληλα, ελάχιστα είναι τα εφάπαξ που έχουν πληρωθεί από τις αρχές του 2015, ενώ οι καθυστερήσεις ξεπερνούν πολλές φορές τα δύο, τρία ή και τέσσερα χρόνια.
Προφανώς και τα χάλασε τα χρήματα σε υλικά για γεμιστά για να ταΐσει αναξιοπαθούντες από το Γκστααντ, την Εκάλη και την Μυκονο….


                         Δείτε τι παίζει στην Γερμανία απο μετανάστες για να ξερετε που μας πάνε

Ο Αλέξης τα έχασε και μιλάει Ελληνικά σαν «μετανάστης»: Ο Αλέξης Τσιπρας μιλουσε στον Ομπάμα που είναι Πρόεδρος της Αμερικης σαν να μιλάει στον Καρανικα ή στην συντρόφισα Ρενα Δουρου σε ενικό αριθμό ενώ μιλουσε ελληνικά αλά Τσακαλώτος…. Δείτε τί είναι το Σύνδρομο της Ξενικής Προφοράς
Το Εργαστήριο Παραγωγής Λόγου του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Ντάλας περιγράφει το φαινόμενο ως “ διαταραχή της ομιλίας, που προκαλεί μια ξαφνική αλλαγή στην ομιλία του ατόμου, με αποτέλεσμα ένας ομιλητής που χρησιμοποιεί συνήθως την καθομιλούμενη προφορά του τόπου του, να αρχίζει να μιλά με μία “ξένη” προφορά” .
«Το Σ.Ξ.Π. εντοπίζεται συχνότερα σε άτομα που έχουν υποστεί βλάβη στον εγκέφαλό τους, καθώς έχει προηγηθεί ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, ή κάποιο τραύμα στο κεφάλι, που έχει προκαλέσει βλάβη στην λειτουργία του εγκεφάλου”, υποστηρίζουν οι επιστήμονες του εργαστηρίου.
Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση αυτή εμφανίζεται σπάνια, υπήρξαν κι άλλες αναφορές ανθρώπων, που είχαν παρόμοια εμπειρία με αυτή της Linda Pereira.
H Sarah Colwill από το Devon, στο Ηνωμένο Βασίλειο ξύπνησε έχοντας αποκτήσει κινεζική προφορά, αφού είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ το C ανέφερε τον περασμένο Μάιο για μια γυναίκα που ονομάζεται Julie Matthias, η οποία υπέφερε από το συγκεκριμένο πρόβλημα επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια.
Ο Dr. John Stone, νευρολόγος στο Western General Hospital και επίτιμος λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, είπε ότι έχει εξετάσει την Linda Pereira και διαπίστωσε ότι το Σύνδρομο Ξενικής Προφοράς στην περίπτωσή της, είναι αποτέλεσμα μιας λειτουργικής νευρολογικής διαταραχής (Functional Neurological Disorder-FND)
O Dr.Stone δήλωσε χαρακτηριστικά: “Οι λειτουργικές διαταραχές είναι κοινές στη νευρολογία, αν και το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει πολλά γι’αυτές. Είναι η δεύτερη πιο συχνή αιτία για να αναζητήσει κανείς διάγνωση από νευρολόγο στο Ηνωμένο Βασίλειο και ηγούμαι μιας έρευνας γι’αυτά τα φαινόμενα, η οποία είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 15 χρόνια”
Το Σ.Ξ.Π. μοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σαν ένα πρόβλημα στο λογισμικό του εγκεφάλου (αντί να οφείλεται σε οποιαδήποτε ασθένεια του εγκεφάλου ή βλάβη).
“Τα συμπτώματα είναι γνήσια και αυθόρμητα και οι ασθενείς δεν έχουν συνειδητό έλεγχο πάνω τους. Οι ασθενείς με Σ.Ξ.Π. μπορεί να υποστούν παράλυση ή και σπασμούς, και αρκετά συχνά έχουν αναπηρίες και στρες, ακριβώς όπως τα άτομα που υποφέρουν από σκλήρυνση κατά πλάκας ή έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο”, υποστηρίζει ο γιατρός.

Οι επιστήμονες Nick Miller του Newcastle University και Jack Ryalls του University of Central Florida εξέδωσαν πρόσφατα ένα βιβλίο για το θέμα αυτό με τον τίτλο: «Foreign accent syndromes: The stories people have to tell».

Μέχρι στιγμής παγκοσμίως, δεν έχει αναπτυχθεί ειδική θεραπεία γι ασθενείς με αυτά τα συμπτώματα.
Οι πιθανές αιτίες είναι οι κάτωθι: Α) έπιασαν τόπο τα 30 βιβλία που έστειλε ο «Προέδρος» Β) «Κόλλησε» από τον Τσακαλώτο, Γ) Ήταν κόλπο για να δείξει τον δρόμο στους μετανάστες και το δικαίωμα στο όνειρο… Δ) είναι οι παραισθησεις από «ερπη» στον εγκέφαλο….

Το όνειρο ξεθωριάζει: Η κλινική εικόνα του Τσίπρα δεν είναι καλή και αυτό το είδαμε ξεκάθαρα στην επισκεψη Ομπάμα… Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα…είμαι τελειωμένος θα σκέφτεται ο Τσίπρας παραφράζοντας ένα ρητό του Νίκου Καζαντζάκη….


Πολιτικός και κοινωνικός "κανιβαλισμός": Χαμος στα Μεσα κοινωνικής δικτυωσης με την υπόθεση νοσηλειας και μαχης που δινει για την ζωη του ο Θανος Πλεύρης. Πολλοι , μου ειπαν φιλοι μου, μιλούν περιφρονητικά και χαιρονται με την κατασταση .... Ρε μ@λ@κες την παλευετε; Πάτε καλά; Εχει η ανθρωπινη ζωη κομματικη ιδεολογία... Αλλά τι περιμένει κανεις απο ατομα που μαχονται απο τον καναπέ τα δικαιωματα των μελλοντικών δολοφονων και επιβητορων τους....

Ο Γιάνης «ξαναχτύπησε και μας δικαιώνει»: Σε νέες αποκαλύψεις για τον άγνωστο διάλογο που είχε με τον Αμερικάνο Πρόεδρο αλλά και με τον Αλέξη Τσίπρα το 2015, καθώς και για την αιτία που τον οδήγησε στην παραίτηση, προβαίνει ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στο BBC.
Σχολιάζοντας την επίσκεψη Ομπάμα, σημειώνει ότι είναι «άνευ ουσίας», καθώς η Αθήνα δεν είχε καμία βοήθεια από τον πρόεδρο των ΗΠΑ στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές.
Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον Μπάρακ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο τον Απρίλιο του 2015, την περιγράφει ως εξής: «Συμφωνήσαμε απολύτως. Ο Ομπάμα χρησιμοποίησε μια ελάχιστη προεδρική γλώσσα για να περιγράψει τη λιτότητα και τις πολιτικές που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα αλλά, όπως του είπα, το υπουργείο των Οικονομικών του δεν ακολουθούσε τη γραμμή του και συνέχισε να μην το κάνει».
«Στο τέλος δεν είχαμε καμία βοήθεια στις διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ, τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη. Αυτή ήταν μια περίοδος που ο Ομπάμα θα μπορούσε να στηρίξει τα λόγια του με πράξεις, για να στηρίξει μια συμφωνία που θα είχε νόημα και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη και για την Αμερική. Δεν το έκανε. Αυτό το ταξίδι τώρα είμαι σίγουρος ότι του είναι ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι αλλά είναι εντελώς άνευ σημασίας…»
Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ακολούθησε κάποιον άλλον δρόμο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι «η εντολή που είχα από τους ψηφοφόρους μου ήταν να πάω στους πιστωτές και να τους προτείνω μια λογική αναδιάρθρωση του χρέους και μια λογική μεταρρυθμιστική πολιτική που θα επέτρεπε στην Ελλάδα να ξεπληρώσει στους δανειστές όσα περισσότερα μπορούσε. Η τραγωδία της δανειακής συμφωνίας που επιβλήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση -και εξαιτίας της παραιτήθηκα επειδή δεν μπορούσα να τη συνυπογράψω- είναι ότι τώρα δεν πρόκειται να πάρουν τα λεφτά τους πίσω»
«Ο Τσίπρας μου είπε ότι ήρθε η ώρα να παραδοθούμε»

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου του BBC σχετικά με το «γιατί δεν είπατε στους πιστωτές ότι δεν έχουμε λεφτά και ξεκινάμε από την αρχή», ο κ.Βαρουφάκης απάντησε: «Να σας θυμίσω ότι ήμουν υπουργός Οικονομικών και όχι ο πρωθυπουργός. Αυτή ήταν η σύστασή μου προς τον πρωθυπουργό τη νύχτα του δημοψηφίσματος που ο ελληνικός λαός έδωσε μια εντολή σε ποσοστό 62%, να κάνει η κυβέρνηση αυτό που είπες. Ο πρωθυπουργός στο γραφείο του μου είπε ότι ήρθε η ώρα να παραδοθούμε. Προσπάθησα να τον μεταπείσω, πέρασα τρεις ώρες προσπαθώντας, απέτυχα και υπέβαλα την παραίτησή μου», υπογράμμισε ο κ. Βαρουφάκης.
Τελικά τι έπαιξε ;;;  Απλά κότεψε ο αλέξης….

                                                               Οι Μουσουλμανοι στην Αγγλία


Η ατακα της Ημέρας:  Μαη Πίτσον ετοιμαζε τα πραγκματα πάμε να την γκάνουμε- Αλέξης
 ΜΤΦ: Περιστέρα, ετοιμασε τα πραγματα πάμε να φυγουμε…
                                                Poets of the fall-- DAZE

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget