Αστρολογική Επιβεβαιωση: Λαβρακια εβγαλε η αστυνομία με την εξάρθρωση της Ελληνικής καμόρα


Ο Καρλίτο το είχε πει για "λαβράκια"... Ενας μεγαλοεπιχειρηματίας, ενας κοσμηματοπώλης αλλά και κάμποσοι "γαλωνάτοι" εμπλέκονται σε μια απίστευτη ιστορία οργανωμένου εγκληματος που ομοια της η Ελλάδα δεν έχει γνωρίσει.


Ο διελαύνων πλανήτης της Uranian οKRONOS μιλά για μια απόπειρα προστασίας προβλήματα με δικαστές και αρχιερείς. Ο Hades όμως μιλά για μυστικές έρευνες που γίνονται εξονυχιστικά αι στοχευμένα θα βγάλουν «λαβράκια» σε ζητήματα διαφθοράς, για απόπειρες χειραγώγησης και εκβιασμόκ. 


Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ το σημαντικότερο επίτευγμα της Ασφάλειας Αττικής στην πολύκροτη υπόθεση της εξάρθρωσης της Μαφίας των Ρομά είναι ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις του ίδιου του διοικητή της κ. Χρήστου Παπαζαφείρη θα επιφέρει άμεση πτώση στους δείκτες της εγκληματικότητας που αφορούν κυρίως ληστείες και διαρρήξεις σε σπίτια και επιχειρήσεις της τάξεως του 30%-40% για τουλάχιστον ένα έτος, έως ότου δημιουργηθούν διάδοχα “σχήματα”.
Ο τρόπος οργάνωσης της Μαφίας ήταν κατά τα πρότυπα της ιταλικής Καμόρα, με τον “Αρχινονό” της πιο διαβόητης οικογένειας Ρομά με καταγωγή την Λάρισα και δράση την Δυτική Αττική που έχει απασχολήσει τις Αρχές για τουλάχιστον 30 χρόνια αιματηρών “ξεκαθαρισμάτων” και η διαδοχή πήγαινε οικογενειακά από πατέρα σε γιο κλπ.

Ένα από τα μυστικά επιτυχίας στην συγκεκριμένη υπόθεση, είναι ότι οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής κατάλαβαν πως στις κεντρικές υπηρεσίες υπήρχαν πρόθυμα και έμμισθα “βαθιά λαρύγγια” που ενημέρωναν την Μαφία των Ρομά για τις κινήσεις της Αστυνομίας. 'Έτσι λοιπόν αποφάσισαν τον κεντρικό ρόλο στην διερεύνηση της υπόθεσης πριν τουλάχιστον έναν χρόνο, να τον αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές...

Στη συνέχεια, βοήθησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και προς το τέλος συνέδραμε η Ασφάλεια Αττικής με τις κεντρικές της Υπηρεσίες. Μέχρι τότε και με την βοήθεια του “υπερκοριού” της ΕΥΠ, ήδη οι αστυνομικοί είχαν καταλάβει τον ύποπτο ρόλο τουλάχιστον τριών αστυνομικών που κατηγορούνται για παροχή πληροφοριών στους Ρομά, όπως ένας αστυνομικός υποδιευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής (ο οποίος αρνείται από την πλευρά του αυτόν τον ρόλο και ισχυρίζεται ότι απλά επικοινωνούσε με κάποιους από αυτούς για να βγάζει υποθέσεις) και δύο χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί.


Ευχαριστουμε για την υποστηριξη!!!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget