Καλό μήνα να έχετε …και ας είναι Νοέμβρης


Το Ημερήσιο (ΕΙ)δικό σας δελτίο 1ης Νοεμβρίου


Αγαπητοί φίλοι, αναγνώστες και λοιποί σας χαιρετώ. Καλό μήνα να έχετε εσείς και οι οικογένειες σας  γεμάτο υγεία, ευτυχία και αγάπη. Αν σας βοηθήσει η τύχη ή το επιτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχετε λεφτά ακόμα καλύτερα.
Τελικά δεν «πέρασε» η υποψηφιότητα Πολύδωρα για το ΕΣΡ και έτσι η κυβέρνηση βαρά «ισπανική υποχώρηση» . Από την άλλη εάν σε τέτοια θέματα κάνουν πίσω στον Κυριάκο τότε φαντάσου τι διαπραγμάτευση κάνουν με τους «Θεσμούς»….

Astrolabor…η «λίρα εκατό» της ενημέρωσης σας: Μεσα σε 24 ωρες είχαμε πάνω από έξι αστρολογικές επιβεβαιώσεις που είναι το personal record του ιστότοπου. Τελικά αυτό αποδεικνύει πως η Αστρολογία και υπάρχει μα και λειτουργεί πέραν πάσης αμφιβολίας. Ο Νοεμβρης έχει να μας προσφέρει πολλά … να εισαστε σιγουροι περί αυτού.


Οι δημοσκοπήσεις «αλλάζουν» για να μην ξεφτιλιστούν: Μια «ανάσα» από την Χίλαρι Κλίντον βρίσκεται πλέον ο Ντόναλντ Τράμπ ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει παρουσιάσει μια «εκρηκτική» άνοδο στις δημοσκοπήσεις των συστημικών ΜΜΕ στις ΗΠΑ, πλησιάζοντας την Δημοκρατική υποψήφια πλέον στα όρια του στατιστικού λάθους στις 2,5 ποσοστιαίες μονάδες.
Η άνοδος αυτή σχετίζεται φυσικά με το άνοιγμα ξανά από το FBI της υπόθεσης των email της Χίλαρι Κλιντον, υπόθεση που η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ήθελε να αφήσει πίσω της μετά την απαλλαγή στις 5 Ιουλίου.
Ήταν τότε που ο διευθυντής του FBI James Comey είχε παρουσιάσει δημόσια το πόρισμα από την έρευνα που είχε πραγματοποιήσει λέγοντας πως αν και η Χ.Κλίντον είχε αποστείλει και είχε δεχθεί απόρρητα email μέσω του προσωπικού server και ήταν «εξαιρετικά απρόσεκτη» σε αυτό, εντούτοις πρότεινε στο υπουργείο δικαιοσύνης την απαλλαγή της από κάθε κατηγορία σχετιζόμενη με την υπόθεση.
Και ενώ η Χ. Κλιντον θεωρούσε πως είχε αφήσει την ιστορία αυτή πίσω της, βλέποντας ταυτόχρονα να προηγείται στις περισσότερες δημοσκοπήσεις και μέσα από αυτές το «περίγραμμα» του Λευκού Οίκου» ξαφνικά στις 28 Οκτωβρίου ο διευθυντής του FBI ειδοποίησε το Κογκρέσο πως και σχετικά με έρευνα «που δεν σχετίζεται άμεσα με την Χ   .Κλίντον η υπηρεσία έλαβε γνώση κάποιων email τα οποία φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση», ανακοινώνοντας ουσιαστικά το άνοιγμα του φακέλου που αφορά την υπόθεση της υποψήφιας των Δημοκρατικών.

Από εκεί και πέρα οι  αποκαλύψεις ήταν καταιγιστικές φέροντας την βοηθό της Χ.Κλίντον την Huma Abedin, να έχει σχέσεις με την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ μέσω των οποίων εξασφάλιζε χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία με αντάλλαγμα ίσως την προσφορά σε αυτές  τις χώρες απόρρητων πληροφοριών, ενώ στην τελευταία εξέλιξη ο επικεφαλής της προεκλογικής της εκστρατείας John Podesta φαίνεται να έχει δεχθεί email από την Tina Flournoy (πρώην επικεφαλής του γραφείου του Μπίλ Κλίντον) να αναφέρει: «Δωρητές ξένων  κυβερνήσεων: Όλα τα λεφτά είναι μέσα».
Τελικά πρακτικές εκλογών made in Greece χρησιμοποιούν… Είμαστε πολύ μπροστά τελικά. Μηπως είναι «συμβουλοι» της ο Τσουκάτος και ο Καλογρίτσας; Πρέπει να κάνεις τάμα καλή μου Χίλαρι στην Παναγιά την MR-μπιότισα γιατί το μόνο που θα έχεις να θυμάσαι από το οβάλ γραφείο του Λευκου Οίκου … θα είναι ο λεκές της Μονικα….στο φόρεμα

Η Νορβηγία επέτρεψε να αναπτυχθουν Αμερικάνοι πεζοναύτες εντος των εδαφων της: «Δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός λόγος για του Ρώσους να αντιδρούν έτσι. Αλλά οι Ρώσοι αντιδρούν έτσι όχι μόνο σε εμάς αλλά σε οποιαδήποτε χώρα του ΝΑΤΟ κάνει το οτιδήποτε»,. Είπε η Νορβηγίδα υπουργός.
Από την πλευρά του ο αντιστράτηγος Niel Nelson διοικητής των  δυνάμεων των Αμερικανών Πεζοναυτών σε Ευρώπη και Αφρική δήλωσε πως η ανάπτυξη των Πεζοναυτών εκεί θα δώσουν την ευκαιρία για τα αμερικανικά στρατεύματα να εκπαιδευθούν μαζί με τα νορβηγικά.
«Διατηρώντας ενεργή την εκ περιτροπής  ανάπτυξη δυνάμεων στην Νορβηγία αυτό ενισχύει την ικανότητά των δύο δυνάμεων να εργαστούν από κοινού», είπε ο Αμερικανός στρατηγός.
Η ρωσική αντίδραση ήταν τόσο έντονη  καθώς όταν η Νορβηγία έγινε μέλος του ΝΑΤΟ το 1949 είχε δώσει διαβεβαιώσεις στην τότε ΕΣΣΔ ότι δε θα επέτρεπε ποτέ την ανάπτυξη ξένων στρατευμάτων στο έδαφός της.
Στο μεταξύ η ενίσχυση του ρωσικού Ναυτικού στη Μεσόγειο θέτει σε συναγερμό το βρετανικό Ναυτικό μετά τον πλου από την Ιρλανδική Θάλασσα τριών υποβρυχίων δύο κλάσης Akula και ενός κλάσης  Kilo.
Το βρετανικό Ναυτικό παρακολουθούσε συνεχώς τα τρία ρωσικά υποβρύχια σε μια κίνηση που οι Βρετανοί χαρακτήρισαν ως ακόμη μια ρωσική πρόκληση. 
Τα  δύο ρωσικά AKula πέρασαν τα στενά του Γιβραλτάρ ενώ το κλάσης Kilo αναμένεται να το κάνει αργότερα.
Το ρωσικό αεροπλανοφόρο μη έχοντας να ανεφοδιαστεί σε κάποια βάση, καθώς Ισπανία και Μάλτα απάντησαν αρνητικά θα πραγματοποιήσει τον ανεφοδιασμό του εν πλω όπως έγινε γνωστό.
Χαμός …η Ρωσία θα τους κάνει να υποφέρουν και το εννοεί….

Ο Λεβέντης εξηγεί το όχι για το ΕΣΡ: Σε ανακοίνωσή του το κόμμα εξηγεί γιατί καταψήφισε την πρόταση της κυβέρνησης για το Συμβούλιο, τονίζοντας ότι οι ψηφοφορίες δεν έχουν αξία χωρίς προσυνεννόηση «ιδιαίτερα όταν τα προτεινόμενα πρόσωπα ανήκουν σε κόμματα και δεν είναι αντικειμενικού κύρους και αδιαπραγμάτευτης κοινωνικής αποδοχής».

Αν συνεχίσει έτσι η κυβέρνηση θα χάσει την όποια αξιοπιστία της έχει απομείνει, προειδοποιεί η Ενωση Κεντρώων, υπογραμμίζοντας ότι το Σύνταγμα δεν ζητά τυχαία τα 4/5 της πλειοψηφίας της Διάσκεψης των Προέδρων.

«Ζητά συναίνεση και συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο κ. Μητσοτάκης. Η συναίνεση είναι αυτό που λείπει και αν συνεχίσει να λείπει η χώρα θα βυθιστεί στο χάος. Έτσι εξηγείται το -όχι- της Ένωσης Κεντρώων», καταλήγει η ανακοίνωση.
Αμα σου τάξει κανένα υπουργείο…εκει να δεις πως συνενοησε πολιτικέ φελλέ….


Η Ατακα της Ημερας: Τελικά η Γεροβασίλη όποτε εκνευριστεί έχει ιδια προφορά με τον Τραμπάκουλα που υποδυοταν ο Χαρρυ Κλυν….


                                                 Το τραγούδι της συνεδρίασης για το ΕΣΡ
                                                   ΕΦΤΑ ΝΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΔημοσίευση σχολίου

φίλε Καρλ καλό μήνα....αλλα μόλις παράγγειλα μάσκες χημικού πολέμου.

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget