ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

                        

   «Αρκετά λατρέψαμε τον κίνδυνο κι είναι καιρός να μας το ανταποδώσει.» Οδ. Ελύτης

Ο τελευταίος  μήνας του έτους κρύβει πολλές εκπλήξεις και είναι, κατά την γνώμη μου, η ενσάρκωση του λόγου που εκφέρει ο λαός που λέει: « Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος». Οι συνθήκες που διαμορφώνονται υποδεικνύουν πως πολλά πράγματα τελικά δεν είναι όπως φαίνονται αλλά και πως στην πολιτική χρειάζεται εκτός από οξύνοια να διαθέτεις και διορατικότητα.
Η κυβέρνηση επιτρέπει να «βγαίνει στον αέρα» μόνο ότι την εξυπηρετεί και την συμφέρει και κατά τον μεγάλο θεωρητικό και φιλόσοφο Νόαμ Τσόμσκυ «Αν δεν πιστεύουμε στην ελευθερία έκφρασης των ανθρώπων που απεχθανόμαστε, τότε δεν πιστεύουμε καθόλου σ’ αυτήν.» Είναι όντως τραγικό να βλέπεις έναν «αριστερό» να συμπεριφέρετε με τρόπους και μεθόδους… που παραπέμπουν στην Σοβιετία…

Ο διελαύνων KRONOS μιλά οπωσδήποτε για μια «προστασία» της χώρας παράλληλα όμως και λόγω της εμπλοκής του άξονα SA/HA σηματοδοτεί και ισχυρούς εχθρούς. Οι φίλοι οι Ευρωπαίοι θα ζητήσουν «εμμέσως πλην σαφώς» τα κλειδιά της χώρας αφού θα θέλουν να εγκαταστήσουν μια «νέα TASK Force» λειτουργώντας ως δυνάμεις κατοχής .Όλα αυτά ίσως θέσουν σε κατάσταση επαγρύπνησης την πνευματική ηγεσία του τόπου, αρχιερείς αλλά και γενικά άτομα με κύρος.  Μέσα σε όλα αυτά μέσα στην πολιτική ζωή του τόπου θα «σκάσει» ένα μαντάτο το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο διελαύνων HADES μιλά για μη αναμενόμενα προβλήματα από μια μη αναμενόμενη έκπληξη-ανατροπή. Προβλήματα από προϊόντα και μηχανήματα που είναι είτε παλαιά είτε διαλογής…. Κυβερνητικός ή πρωην κυβερνητικός παράγοντας ίσως εμπλακεί σε σκάνδαλο όχι απαραίτητα οικονομικό.

Ο διελαύνων Zeus σηματοδοτεί μια τεράστια προσπάθεια για να ολοκληρωθούν οι συνομιλίες και η αξιολόγηση. Σιγά- σιγά όμως θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως σκάβει με τα ίδια της τα χέρια το λάκκο της αφού η εμπλοκή του με τους άξονες AS/NE,HA/ZE& SA/KR σηματοδοτούν απεργίες, εκρήξεις μίσους αλλά και πολεμικές βαρβαρότητες (**επεισόδια σε δρόμους, λιμάνια,hot-spot, σύνορα κλπ) και έντονης προπαγάνδας που θα οδηγήσουν την χώρα σε μια ήττα με τα χέρια κάτω. Σε αυτό συνηγορεί και ο Ουρανός που ισούται με τον Poseidon της Ελλάδας αλλά και το Μεσουράνημα και δείχνει αποκαλύψεις μέσωηλεκτρονικών μέσων (*μηχανές λήψεως, κρυφές κάμερες, ηχογραφήσεις, υποκλαπτόμενα μηνύματα) αλλά και ξαφνικές σκηνές με άτομα που είναι ιεραρχικά ή οικονομικά ανώτερα ενώ ίσως απαιτηθεί έκτακτη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ. Φωτιές σε κρατικά κτήρια ή αυτοκίνητα ή ακόμα και βολές κατά ριπάς.

Μέσα σε όλα αυτά ο πλανήτης των μη αναστρέψιμων καταστάσεων ο Admetosμιλά για καταστάσεις δύσκολες σχετικά με την διαβίωση ενώ θα υπάρχει μιας μορφής εκβιασμός και καταπίεση τόσο προς την χώρα μας όσο και προς τους βουλευτές του κοινοβουλίου… Εκεί θέλω να δω ποιοι θα τα έχουν και θα αντισταθούν. Διότι το αφήγημα της ΝΔ που λέει πως δεν είμαστε σαν τους Συριζαίους δεν παίζει αφού το 3ο μνημόνιο το ψήφισαν  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. Θα υπάρξει μια έκρηξη του κλεισίματος βιβλίων ενώ (και εύχομαι να κάνω λάθος εδώ) εχουμε την ένδειξη σεισμού. Ακόμα και ο Apollon που σηματοδοτεί το εμπόριο και την εξέλιξη του μιλά για μια αύξηση στο εμπόριο και στην βιομηχανία αλλά σηματοδοτεί πως η οικονομία μας θα χρειαστεί (θεωρητικά πάντα) περαιτέρω στήριξη μέσω μια επιπρόσθετης εποπτείας…. Όμως ο διελαύνων Ποσειδώνας μας λέει λογω της συμμετοχής των αξόνων NE/CU & SA/HA  για μια «χασούρα» μέσω τρίτων μέσα από μια κομπίνα, μέσα από μια εξαπάτηση. Αυτό θα οδήγηση σε μεγάλες ταραχές ακόμα και εντος της πολιτικής ζωής….

Ο μεγάλος κριτής ο Κρόνος μιλά για μια σκληρή τύχη αφού η χώρα (*κατά την γνώμη μου στο μεταναστευτικό) θα απομονωθεί. Προβλήματα θα προκύψουν με μαθητές και φοιτητές. Μέσα σε όλα αυτά ο Cupido σηματοδοτεί αλλαγές σε επίπεδο εδρών και συνθέσεως κομμάτων πολλές φορές κόντρα στην κοινή λογική ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε επανενώσεις προσώπων με κόμματα. Μια καταστροφική πυρκαγιά σε εταιρεία, εργοστάσιο ή έκταση θα είναι προϊόν έχθρας από μια αντίπαλη κατάσταση. Μια κατάσταση έκρυθμη σχετικά με τα οικονομικά ενός κόμματος ή πολιτικού προσώπου θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα….Οι πρόοδοι ως προς τον γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης: « Στο τέλος δεν θα θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας.» M.L.King

Η φράση αυτή εμπεριέχει και αντικατοπτρίζει όλο το νόημα των προόδων ως προς τον γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης. Και όλα αυτά γιατί ζυγώνει η ώρα της αλήθειας μα και των μεγάλων αποφάσεων, και κατά συνέπεια πολλοί από τους πολιτικούς θα έρθουν σε ένα αδιέξοδο. Ο προοδευμένος Hades ισούται με Σελήνη αλλά και Πλούτωνα που σημαίνει γκαντεμιά και ανεπιτυχία, θλίψη και πτώση. Ο σχεδιασμός μιας κακής κατάστασης για να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης στον κόσμο και στην κοινωνία. Προβλήματα θα δημιουργηθούν πλησίον των συνόρων αφού οι στρατιώτες πρώτης γραμμής ίσως βρεθούν σε δύσκολη θέση. Κάποια μηδενιστικά ένστικτα και ιδεολογίες θα επιχειρήσουν να αποσυνθέσουν περισσότερο την υπάρχουσα κοινωνική τάξη.
Παράλληλα ο πλανήτης της δράσης ο Άρης μιλά για την λήψη μιάς ασυνήθιστης  εντολής –οδηγίας ενώ δεν αποκλείεται η Ευρώπη να μας γυρίσει την πλάτη στο λαθρομεταναστευτικό  ίσως ακούσουμε για αποχωρήσεις από συνεργασίες. Δεν αποκλείεται η Γερμανία να ξαναρίξει στο τραπέζι το σχέδιο εξόδου της Ελλάδος από την Ευρωζώνη. Ο προοδευμένος KRONOS δείχνει πως ο φερόμενος ως πρωθυπουργός θα εξακολουθεί μέχρι την τελευταία στιγμή να κάνει πως πετυχαίνει σπουδαίας σημασίας συνεργασίες. Ενδεχομένως η Ρωσία να αποστείλει μια δύναμη κρούσης να υπάρχει πλησίον του Αιγαίου. Η χώρα θα συμμετάσχει σε μια δολοπλοκία…. Ενώ θα υπάρχει ανέλπιστη δικαστική  απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω….

Ο Ζευς σηματοδοτεί προβλήματα με την Πολεμική Αεροπορία ή την Αεροπορία Στρατού ενώ η μανία της φύσης θα κάνει μια μικρή επίδειξη ισχύος πως είμαστε πολύ μικροί. Πυρκαγιές αλλά και προβλήματα από αντικείμενα που είναι παλαιά. (πχ στρατιωτικά οχήματα, όπλα κλπ). Ο Δίας μιλά για μια εξαπάτηση σε χρηματικά και ειδικότερα σε συνταξιοδοτικά και τραπεζικά ζητήματα.
 Η μηδενική Κριού μιλά για επανάσταση, κατακραυγή και ένα κοινό που είναι εξαγριωμένο…. Ενώ ο Πλούτωνας για διάσταση απόψεων που μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή (προσωρινή).Ο Vulcanus  δείχνει πως η κυβέρνηση δίνει αυτά που μπορεί στους δανειστές αλλά δυστυχώς όπως λέει και ο Ελύτης «θέλουν οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους».
Ο πλανήτης του απρόσμενου ο Ουρανός μιλά για μια αλλαγή, διατάγματα έκτακτης ανάγκης αλλά και αποφάσεις που το περιεχόμενο τους ξαφνιάζει ενώ το κράτος θα χρησιμοποιήσει τις γνωστές του μεθόδους για να καταστείλει τις όποιες φωνές.

Ο μήνας Δεκέμβριος κρύβει πολλές εκπλήξεις. Εσείς όμως μείνετε συντονισμένοι διότι τα πράγματα ίσως χρειαστεί να επανέλθουμε με ΕΚΤΑΚΤΗ αρθρογραφία και εκπομπές.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τι γίνεται ρε π@@στη μου...........διαβάζω τα σεληνιακά...το χάος, διαβάζω εκτίμηση Δεκεμβρίου, πάω απο την σκύλλα στήν χάρυβδη. Τι θα γίνει τώρα? Θα έχω κι πακιστανούς snippers????

Γειά σου Karl, Τόση μαυρίλα μας έχει πλακώσει και διαβάζοντας πέταξα κοκκινίλες!!! Τίποτα καλό δεν διαφαίνεται επιτέλους για αυτόν τον τόπο ??? Ολοι αυτοί οι πλανήτες μόνο μαύρα μαντάτα δείχνουν??? Τι γίνεται????? Από πέρυσι τον Δεκέμβριο υποτίθεται θα παίρναμε την ανιούσα και φτάσαμε ένα χρόνο μετά και βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο στην άβυσσο!!! Πότε θα δούμε ξαστεριά???!!!!

Ευλογο το ερωτημα σου.Καλό θα είναι να μην παιρνετε απο προβλέψεις κομματια αποσπασματικα διοτι φτιαχνουμε λάθος ατμόσφαιρα. Απο τις προβλέψεις του ετους 2015 ελεγα πως ο Τσιπρας δεν θα τα καταφέρει,δεν θα κάνει τιποτα. Πολύ πριν προκυρηχθουν οι εκλογες.Αλλά ας περάσουμε στους αριθμούς που δινει στην δημοσιότητα ΟΧΙ η ΕΛΣΤΑΤ αλλά η Eurostat . Η ΕΛλάδα κατα το Β΄εξάμηνο του 2016 πέρασε σε θετικό πρόσημο ανάπτυξης από -0.9 σε +0.2 με μέσο ορο ανάπτυξης 0.4% της Ευρωπης. Οι πρωταθλήτριες χωρες της αναπτυξης ειναι η Ρουμανία (1,5%), η Ουγγαρία (1%), η Τσεχία, η Πολωνία και η Σλοβακία (0,9%).. Αυτά τα έλεγα απο το 2012 και για κακό δικό μου ειμαι αρκετά επίμονος δεν αλλάζω άποψη. Ο Τσίπρας έχει μια περιοδο ζωής 24 με 27 μηνες απο τοτε που ανελαβε για πρωτη φορα (**δηλώσεις-προβλέψεις απο Ιανουαριο 2015 στον albedo14.com)...
Ο καιρός γαρ εγγυς...μην ανησυχείτε....

Ασφαλώς και έχεις δίκιο πως αυτά που γράφω ειναι τρομακτικά αλλα απο τις προβλέψεις του 2016 δεν ελεγα πως το προβλημα της Ελλάδας δεν ειναι το οικονομικό αλλά το λαθρομεταναστευτικο. Οι λαθρομεταναστες στοιχισαν μεχρι στιγμης για το 2016 περί τα 2δις. Οσα λοιπον χρειαζοταν ο Ελληνας για να μην κοπουν οι συντάξεις και να μην εχεις τόσο μεγαλο χαράτσι στον ΕΝΦΙΑ...

Στην διαθεση σου για οποιαδηποτε διευκρίνηση.
Σου παραθέτω και το λινκ με τα οικονομικά στοιχεια

http://www.toxrima.gr/i-ellada-se-rythmoys-anaptyksis-02/
Απλά στα οικονομικά ΔΕΝ γινονται θαύματα.... Υπομονή χρειάζεται...

Μην ανησυχειτε για ενδεχομενο φορο στον καφε,τωρα θα ερχεται στην Ελλαδα μεσω Τσιπρα απο πρωτο χερι,αφου ελαβε προσκλησεις για ολη τη Λατινικη Αμερικη....διακοπες επ αοριστον ..για τον ..αριστερο πρωθυπουργο..15000 δολλαρια κοστιζει η καθε ωρα πτησης με το πρωθυπουργικο,20 ωρες Αβανα πηγαινε-ελα 300000 θα την πληρωσουμε τη βολτα,ε,δε θα πηρε και κανα πουρο και κανα μπερε?δε θα εφαγε και κανενα εντσιλαδας?Ε,αφου ελυσε τα της Ελλαδας,χαλαλι του,να μην ειμαστε κι αχαριστοι,θα μας καψει ο Φιντελ...

Δηλαδη Κυριε Καρλ ο Τσιπρας εχει ακομη το πολυ 4 μηνες πολιτικης ζωης.?

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget