Τα Wikileaks μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ: Μυστικές υπηρεσίες και εκβιασμοί πίσω από το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ του Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας τελικά όπως ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ τελικά κατέρρευσε εξαιτίας εκβιασμών που του άσκησαν από την άλλη πλευρα του ατλαντικού και οχι μόνο. Η νέα "παρτίδα" εγγράφων και mail που δημοσιοποίησε ο ιστότοπος Wikileaks τελικά αποδεικνύει πως ο Μπαράκ Ομπάμα έβαλε τον Μπίλ Κλίντον να μιλήσει και να πιέσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Συμφωνα με παλαιότερο δημοσιευμα του Ιστότοπου pronews.gr είχαν συμβεί τα κάτωθι:
"Λίγες ημέρες αργότερα, στις 9 Ιουλίου, ο υφυπουργός Οικονομικών επί κυβερνήσεως Ρόναλντ Ρήγκαν, και πρώην εκδότης της Wall Street Journal, Paul Graig Roberts, άτομο που βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, σε συνέντευξή του στον Ελληνοαμερικανικό δημοσιογράφο, Jason Lyosatos, αναφέρει:
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απειλήθηκε ακόμα και για τη ζωή του, όπως κάποτε συνέβη και με τον Κώστα Καραμανλή».

Ας θυμηθούμε τι είχα γραψει για τον Τσίπρα για το έτος 2015: ΣΥΡΙΖΑ: Ή νίκη ή (πολιτικός) «τάφος»
Το κόμμα της (μέχρι στιγμής) Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παίζει φέτος τα «πολιτικά του ρέστα» αφού είναι αναγκασμένο να πάρει τα ρίσκα του. Ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας, θα αναγκαστεί να προσπαθήσει να κάνει πράξη αυτά που έχει εξαγγείλει –κάτι ασφαλώς δύσκολο– και παράλληλα να κρατήσει τις κομματικές ισορροπίες με την «Αριστερή Πλατφόρμα».

Ο Άρης του ετησίου μιλά για κάποιους που θα επιχειρήσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Για αυτό και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχει αυξημένα μέτρα ασφαλείας και να προσέχει τις επικοινωνίες του αλλά και την αλληλογραφία του.

Ο Κρόνος (περιορισμός) του ετησίου συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Μεσουρανήματος/Kronos (τοποθετήσεις σε δημόσια αξιώματα) που μιλά για αποτελέσματα που δεν ικανοποιούν. Κατά συνέπεια στο σενάριο της εκλογικής αναμέτρησης θα αναγκαστεί να «συμμαχήσει, όντως, με τον διάολο» αφού δεν διαφαίνεται αυτοδυναμία, ενώ οι «αντίπαλοι» θα περιμένουν στην γωνία για να πάρουν «διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης».
Φέτος έχει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία. Και θα πρέπει να θυμάται πως ο κόσμος, κρύβει μέσα του μεγάλη οργή, αν χρειαστεί, να «σκίσει» τα μνημόνια θα είναι μαζί του, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Τα ποσοστά που του «δίνει» στις δημοσκοπήσεις δεν είναι αποτέλεσμα της αριστερής ρητορείας του, απλά εκτόνωση του θυμού του και εναποθέτει στον Αλ. Τσίπρα τις ελπίδες τις δικές του και των παιδιών του. Φέτος θα κληθεί να χειριστεί μια τεράστια κρίση.

Τι είχα γράψει στο Αστρολογικό Exit poll στις 17/1/2015: ΣΥΡΙΖΑ:
«Αξίζει, φίλε μου, να υπάρχεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.» Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.
Ο Αλέξης Τσίπρας και κατ΄ επέκταση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και θα χρειαστεί σε κάθε εκλογικό κέντρο να έχει αντιπροσώπους. Και ενώ ο διελαύνων Ήλιος (της ημέρας των εκλογών) συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα του Ερμή/ΑΔΗ που δείχνει δυσάρεστα σχόλια και ειδήσεις τελικά έχει από πρόοδο τον Ήλιο στο μεσοδιάστημα ΔΙΑ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ που υποδεικνύει τυχερή αλλαγή ενός ατόμου που παίρνει την «μερίδα του λέοντος». Το σημείο της «Νίκης και της επικράτησης» σύμφωνα με την Uranian Astrology δείχνει ότι θα νικήσει με απώλειες.

Όμως, αυτό που συνιστώ είναι να προσέξει τις κινήσεις του διότι ο Βουλκάνους από διέλευση θα ισούται με Βόρειο Δεσμό = Σελήνη/Κρόνο = Άρη/Βουλκάνους που δίνει ως ερμηνεία σε κατάσταση επιφυλακής ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες.
Θεωρώ πως θα υπάρξει, ακόμα και κατά την διάρκεια της χρονιάς, κίνηση να τον «ρίξουν» με άτομα και μέσα από το εσωτερικό του κόμματος του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα ανάλογα με αυτά που είχε και ο Κώστας Καραμανλής το 2008-2009.

Τα υπόλοιπα θα τα αναλύουμε βήμα-βήμα στα «Σεληνιακά φαινόμενα» και στους «Χρησμούς για την Ελλάδα» κάθε μήνα.

Τι λέει ο Paul Graig Roberts
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 9 Ιουλίου, ο υφυπουργός Οικονομικών επί κυβερνήσεως Ρόναλντ Ρήγκαν, και πρώην εκδότης της Wall Street Journal, Paul Graig Roberts, άτομο που βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, σε συνέντευξή του στον Ελληνοαμερικανικό δημοσιογράφο, Jason Lyosatos, αναφέρει: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απειλήθηκε ακόμα και για τη ζωή του, όπως κάποτε συνέβη και με τον Κώστα Καραμανλή».
Σας ευχαριστω πολύ για την υποστήριξη...

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget