Αστρολογική Επιβεβαίωση: "Φευγει" το εργοστάσιο της PepsiCo-HBH απο την ΕλλάδαΜε το αστρολογικό καλημέρα και ελάχιστες ωρες πριν αρχίσει ο Νοέμβριος ο Karlito χτυπά "κέντρο" με μια ακόμα απόλυτα επιβεβαιωμένη πρόβλεψη. Στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Νοεμβρίου 2016 έγραψε: "Τέλος ο Κρόνος μιλά για απώλεια ενός προσώπου σημαντικού, κλείσιμο ή μετανάστευση μιας εταιρείας αλλά και σταδιακό αποχωρισμό από κάτι που είναι σχεδόν μόνιμο και μη αναστρέψιμο…. Όχι άλλους μπερέδες και κόκκινες γραμμές δεν θα το αντέξω…

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ  σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι από σήμερα κλείνει το εργοστάσιο παραγωγής αναψυκτικών στα Οινόφυτα Βοιωτίας η Pepsico.
Πρόκειται για την κεντρική μονάδα παραγωγής των προϊόντων PepsiCo-HBH στα Οινόφυτα Βοιωτίας η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1998. Η έκτασή της ξεπερνά τα 80 στρέμματα ενώ οι στεγασμένες εγκαταστάσεις της καταλαμβάνουν συνολικά 16 στρέμματα στα οποία περιλαμβάνονται και αποθηκευτικοί χώροι. Στα Οινόφυτα είναι εγκατεστημένες 4 γραμμές παραγωγής, αυτές της γυάλινης επιστρεφόμενης φιάλης, του κουτιού, της μη επιστρεφόμενης γυαλινης φιάλης και των φιαλών ΡΕΤ. Στις αρχές του 2013 η Pepsico-ΗΒΗ είχε προχωρήσει στο κλείσιμο του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού στο Λουτράκι, σύμφωνα με το businessnews.gr.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Όπερ έδει, δείξαι! Εύγε φίλε!

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget