Αστρολογική Επιβεβαίωση: Απόπειρα απαγωγής από την MI-6 του γιου του προέδρου της Βουλής

Ο Καρλίτο σε επίδειξη υψηλής αστρολογικής προβλεπτικότητας είχε γράψει στην "Αστρολογική εκτίμηση μηνός Οκτωβρίου 2016" : " Παράλληλα και λόγω του Hades ίσως έχουμε έντονες πλημμύρες σε κάποιες περιοχές της χώρας μας αλλά και το σχεδιασμό ή ακόμα και την τέλεση μιας αποτρόπαιας πράξης ενάντια σε ένα σημαντικό πρόσωπο   (*απόπειρα δολοφονίας, απαγωγή,εκβιασμός κλπ)."
Ο υιός του Προέδρου της Βουλής καταγγέλλει απόπειρα απαγωγής από πράκτορες της CIA & της ΜΙ-6 με άρθρο του σε ιστότοπο του ανιεξουσιαστικού χώρου: Μια μέρα πριν ξεκινήσω το ταξίδι μου με προορισμό την πόλη του Μεξικού, με ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο Heathrow στην Αγγλία, δέχτηκα κλήση από το ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο μου είχε κλείσει τα εισιτήρια, και μου ανακοινώθηκε ότι δεν ήταν δυνατόν για τεχνικούς λόγους να πραγματοποιηθεί check in στην ιστοσελίδα της εταιρείας British Airways με την οποία θα ταξίδευα. Θα έπρεπε λοιπόν να παραστώ ο ίδιος δύο ώρες πριν την αναχώρηση για να γίνει o έλεγχος και η παράδοση αποσκευών στο αεροδρόμιο. Όταν έδωσα το εισιτήριό μου στο γκισέ της British Airways η υπάλληλος της εταιρείας μου ανακοίνωσε ότι δεν ήταν δυνατόν για τεχνικούς λόγους να γίνει check in για το Μεξικό παρά μόνο για το Λονδίνο. Στην ερώτησή μου γιατί γίνεται αυτό δεν μου απάντησε και όταν την ρώτησα αν γίνεται για λόγους ασφαλείας, μου το αρνήθηκε και με παρέπεμψε στην προϊσταμένη της η οποία μου αποκάλυψε ότι αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας. Αποφάσισα να επιβιβαστώ και λίγα μέτρα πριν μπω στο αεροπλάνο με πλησίασε η πρώτη υπάλληλος η οποία με πολύ έντονο ύφος μου είπε ότι η συνάδελφός της δεν έπρεπε να μου αποκαλύψει ότι η άρνηση check in από την British Airways έγινε για λόγους ασφαλείας.

Όταν έφθασα στο αεροδρόμιο του Heathrow ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία. Αρνήθηκαν ρητά για “τεχνικούς λόγους” να μου κάνουν check in και μου έδωσαν απλώς ένα boarding pass. Αποφάσισα να μπω στο αεροπλάνο, παρότι χωρίς check in δεν είσαι δηλωμένος στην πτήση. Η απόφασή μου ήταν λαθεμένη, όπως αποδείχτηκε, αφού χωρίς τη διαδικασία του check in γίνεσαι αόρατος στην πτήση. To boarding pass αποτέλεσε το τυράκι για να ενδώσω στην ενέδρα των μυστικών υπηρεσιών αφού με μια τρίπλα νομιμοφάνειας εξασφάλισαν τη συγκατάθεσή μου.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η εξαφάνισή μου από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής (CIA) oι οποίες σε συνεργασία με την British Airways οργάνωσαν την υπερατλαντική «απαγωγή» μου.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!!!!!!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Καλά, κι αυτός που ήθελε να πάει με τέτοιο μητρώο, πιό λερωμένο κι απο την μουτζούρα του συνεργείου αυτοκινήτων...Δεν την ψυλλιάστηκε την δουλειά, όταν του είπανε, ότι, θα πάρεις μόνο κάρτα επιβίβασης? Η το έκανε επίτηδες, για να βγεί κι να μας τα πεί μετά.....?
Εφ΄όσον είναι μυημένος στα "προβλήματα" τέτοιου βελινεκούς...αεί πάγαινε ρε....

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget