Πολύ δυνατός ο Condome in Ass

Το ημερήσιο (ΕΙ)δικό σας Δελτίο 6/10
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com καλώς ηρθατε σε μια ακόμα ημερήσια ενημέρωση. Βρώμα και δυσωδία αφου τα παιδιά της πρώτης φοράς αριστεράς λειτουργουν με κανόνες που θα τους ζήλευε και ο μέχρι προ μερικών ετών γείτονας Νικολάε Τσαουσέσκου. Απο την άλλη όλοι στοιχημάτιζαν το τι στολή θα φορούσε ο Cumενος σημερα που θα ηχούσαν οι σειρήνες για αεροπορική επίθεση (προφανως απο τους γείτονες Τουρκους). Θα ντυνόταν Ράμπο ή Ρόμπα; Βατράχι ή Αλεξιπτωτιστης; Βούδας ή Φλούδας; Αυτά τα ερωτηματα βασανίζουν την Ελλάδα.... της πρωτης φορά αριστεράς...
                                                Με Σύριζα ...το ίδιο πουκάμισο φοράει...
Condome in ass στην εκπομπή της Ελένης τα έχωσε με τρέλα: Μεγάλη έκπληξη ήταν ο πρόεδρος του Alpha που μπήκε στα πλατό και τα έχωσε στον Παππά (όχι της Χ.Α αλλά στον άλλο του συνταγματικού τόξου) που έστειλε τον λαγό (* Όχι της Χ.Α, ούτε αυτόν του Αισώπου αλλά τον Καλογρίτσα) και του ζήτησε το 51% του σταθμού, 4 πολιτικές εκπομπές την εβδομάδα και τον έλεγχο του πολιτικού κομματιού του δελτίου ειδήσεων....
Υπάρχουν δυο εκδοχές: η πρώτη λέει πως ο πρόεδρος του ALPHA τα έχει τόσο μεγάλα που ανοίγουν αυλάκι, η δεύτερη πως είναι απελπισμένος και λέει ψέμματα και μια Τρίτη εκδοχή πως ο Καρλ είχε δίκιο που έλεγε πως οι δημοσιογράφοι θα τον «κατεβάσουν» τον Αλέξη.... Οι εκδοχές 1 και 3 είναι στανταράκι.....

Καταργούν από την Ιστορία τον Αλέξανδρο τον Μέγα: Σε ακόμη μία αψυχολόγητη και σίγουρα αδικαιολόγητη κίνηση προχωρά ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, αποστέλλοντας εγκύκλιο στους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την οποία τους ζητά να μην εξετάζονται στο εξής στην Α’ Λυκείου τα κεφάλαια της αρχαίας ελληνικής Ιστορίας που αφορούν στον Μ. Αλέξανδρο και τους Περσικούς Πολέμους.
Κι ενώ η διαμάχη Κράτους – Εκκλησίας καλά κρατεί για το μάθημα των Θρησκευτικών, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο να ζητά απευθείας κατεπείγουσα συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Φίλης ανοίγει και νέο μέτωπο, αυτή τη φορά αναφορικά με το μάθημα της Ιστορίας.
Το θέμα έχει εγείρει ήδη σφοδρότατες αντιδράσεις στους κόλπους των εκπαιδευτικών, με την Εταιρεία Ελλήνων Φιλολόγων να «κατακεραυνώνει» τον υπουργό Παιδείας για τις εντολές του και να κάνει λόγο για «νέα, ολέθρια και αυθαίρετη απόφαση του υπουργείου Παιδείας να αφαιρέσει από την ύλη της Ιστορίας κάποια κεφάλαια».
Συγκεκριμένα, βάσει της συγκεκριμένης εγκυκλίου το υπουργείο δεν θέλει να διδάσκονται κεφάλαια όπως: Ο Πρώτος και ο Δεύτερος Ελληνικός Αποικισμός, Η σημασία των Περσικών Πολέμων, Ο Πελοποννησιακός Πόλεμος, Ο Φίλιππος Β’ και το Οικουμενικό Κράτος του Μ. Αλεξάνδρου.
Προφανώς οι λαθρομετανάστες και οι λαθρολάγνοι εχουν ακόμα νωπές μνήμες απο την μαχη και δεν εχουν επουλωθεί οι πληγές τους απο την  παρα φύσιν ερωτική πράξη που τους ετέλεσε ο Ελληνας στρατηλάτης και μάλιστα εντος της εδρας τους....


Δημιουργικά οικονομικά από την ελληνική κυβέρνηση: Χάσμα υπάρχει μεταξύ ΔΝΤ και κυβέρνησης  για τους δημοσιονομικούς στόχους όχι μόνο του 2016 αλλά και του 2017 με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος επιβολής νέων μέτρων.
Συγκεκριμένα, στη νέα του έκθεση για τη δημοσιονομική πορεία των χωρών (Fiscal Monitor), το ΔΝΤ προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 0,1% του ΑΕΠ για φέτος και 0,7% για του χρόνου.
Οι στόχοι στο προσχέδιο του ελληνικού προϋπολογισμού – τους οποίους το Ταμείο θεωρεί «μη ρεαλιστικούς» – ανέρχονται στο 0,6% και 1,8% αντίστοιχα.
Αποκλίσεις παρατηρούνται και στο ζήτημα του χρέους, καθώς οι οικονομολόγοι της Ουάσιγκτον αναμένουν περαιτέρω αύξηση, στο 183,4% φέτος και στο 184,7% του χρόνου. Αντίθετα, το προσχέδιο του προϋπολογισμού προβλέπει μείωση στο 178,9% και στο 174,9% αντίστοιχα.
Όσον αφορά την περίοδο 2018 – 2020, το Ταμείο βλέπει σταθερό πρωτογενές πλεόνασμα της τάξης του 1,6% και μείωση του δημόσιου χρέος στο 169,2% του ΑΕΠ.
Στο μέτωπο των εσόδων, εκτιμά ότι θα διαμορφωθούν στο 47,2% φέτος, στο 46,2% το 2017, στο 45,1% το 2018 και στο 44,2% το 2019. Ως προς τις δαπάνες τέλος, το ΔΝΤ αναμένει πως θα ανέλθουν στο 50,5% φέτος και στο 48,9% το 2017.
Σημειώνεται ότι σε χθεσινή του έκθεση για τις προοπτικές της Παγκόσμιας Οικονομίας (World Economic Outlook), οι ιθύνοντες οικονομολόγοι εκτίμησαν ότι η Ελλάδα θα εμφανίζει ανάπτυξη 0,1% φέτος και 2,8% του χρόνου, έναντι των στόχων του προϋπολογισμού για ύφεση 0,3% και ανάπτυξη 2,7%, αντίστοιχα.
Αχ μωρη Τσακαλώτα τι μας κάνεις.... είμαστε σίγουροι πως οι δικοί μας έχουν βγάλει πανεπιστήμια ή τελικά είναι μαριονέτες του συστήματος;;;

Στις εκλογές διαψεύδονται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων: αυτά είπε ο Κος Παπαδημούλης ο οποίος τόνισε: «στις εκλογές διαψεύδονται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων», παραπέμποντας στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, παρατηρώντας, ωστόσο, ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει απογοήτευση, ακόμη και θυμός, σε ένα κομμάτι των ανθρώπων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ -και δικαιολογημένα- καθώς δεν έχουν φανεί οι θετικές επιπτώσεις των οικονομικών δεικτών στην καθημερινότητα του πολίτη».
«Πιστεύω ότι η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη, θεωρώ ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει ένα σχέδιο τριετίας και θα δώσει ώθηση με ένα πιο ενωμένο και εξωστρεφές κόμμα, που να στηρίζει τον Τσίπρα στο σχέδιο που έχουμε χαράξει. Αυτό θα επιβεβαιωθεί με μεγάλες πλειοψηφίες και στην επανεκλογή του Τσίπρα και στις πολιτικές μας αποφάσεις» σημείωσε.
«Εκλογές θα γίνουν το 2019 και αυτό είναι και το δημόσιο συμφέρον» υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης...
Η κατάσταση είναι όντως αναστρέψιμη αν κατέβει ο Ιησους Χριστός και αντικαταστήσει τα τα χρεη με πρωτογενές πλεόνασμα κάτι μπορεί  να γίνει... Αλλά για εκλογές το 2019 δεν παίζει να πάει μεχρι εκεί κάτω ενω οι εκλογές...ειναι χαμένες...


Νέες κορβέτες στο Αιγαίο και εκακτως στην Αθηνα ο Λαβρωφ: Οι κορβέτες Serpukhov και Zelyony Dol, μπαίνουν σήμερα το βράδυ στο Αιγαίο απόψε στη Μεσόγειο. Οι πύραυλοι Kalibr ανήκουν στην κατηγορία 3M-54 Club(SS-N-27) στην έκδοση 3M-14/3M-14T με εμβέλεια 2500km!
Από διπλωματικής άποψης, όπως ήδη έχει γράψει το pronews.gr, υπάρχει επίσης σοβαρή εξέλιξη: Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, έρχεται εκτάκτως Αθήνα  όπως ενημέρωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αλεξέι Μεσκόφ.
Η Ρωσία δεν θέλει σε καμία περίπτωση αλλαγή του καθεστώτος στο Αιγαίο: Τα τρία αγκυροβόλια, τα οποία λειτουργεί το ρωσικό Ναυτικό στο Αιγαίο κατόπιν συμφωνίας με την Αθήνα θα χαθούν αν γινόταν οποιαδήποτε αλλαγή.
 Κάτι έχουμε πει... μακάρι να γινει κανένα ντου με τους Τουρκους να καθαρισουν οι Πουτινιάρηδες  να τελειώνουμε γιατί μας τα επριξαν οι Τουρκάλες....


Ο Καλλιάνος πήγε στην ΝΔ: Με θερμά λόγια καλωσόρισε στη Νέα Δημοκρατία τον Γιάννη Καλλιάνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη που ενώνει όλους τους Έλληνες και υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο που θέλει να συμβάλλει στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων.
Έτσι μπρουμε να αντιληφθούμε πως και γιατί ενω οι άλλοι ηταν στα πεζοδρόμια και εσυ επι ΝΔ παρουσιαζες δελτια καιρού ως άλλος Αρτέμης Μάτσας... Απο την άλλη Κυριάκο σουπερ επιλογή ετσι θα πάρεις ποσοστα μεγάλο νουμερο...Κατω απο το μηδεν αλλά μεγάλο...

Η ατάκα της ημέρας: Αλέξη... ο κόσμος δεν σε γουστάρει...και θα σε ρίξει...

Δημοσίευση σχολίου

παρακαλώ πολύ εκτάκτως να κάνουμε ένα έρανο για να βοηθήσουμε τον ''ανθρωπο'' να αγοράσει ένα καινούργιο πουκάμισο.Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό......

Με Σύριζα ...το ίδιο πουκάμισο φοράει...;;;;; ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget