Πολιτική Αστρολογία και Οικονομία

«Προετοιμαστείτε για την δόξα… γιατί οι αγορές …θα δειπνήσουν στην κόλαση»

Τα αστρολογικά στοιχεία δείχνουν πως κάτι μεγάλο και δύσκολο έρχεται σε οικονομικό επίπεδο. Οι χρηματιστηριακοί αναλυτές έχουν μια πολύ σκωπτική ματιά σχετικά με την ικανότητα της αγοράς να «συνέλθει» όταν η μια εταιρεία μετά την άλλη φαίνεται τελικά πως είναι αρκετά προβληματική. Από την άλλη η Γερμανία , η οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης, τρέχει με επιβράδυνση της βιομηχανικής της παραγωγής με ρυθμό 1.2% μηνιαίως όπου αθροιστικά βγαίνει στο 14.4 % γεγονός που καθιστά την Γερμανία σε ιδιαίτερα επισφαλή θέση. Σαν να μην φτάνει αυτό η Deutsche Bank (*όπου είναι ο πλήρης αντικατοπτρισμός της οικονομίας της Γερμανίας) είναι εκτεθειμένη σε 64τρις$ και ένα οποιοδήποτε μπαμ μπορεί να κάνει την Γερμανία ανά πάσα στιγμή …οικονομική αστρόσκονη…

Από την άλλη ένα μεγάλο πρόβλημα στην Ευρωζώνη είναι οι Ιταλικές, οι Ισπανικές και οι Πορτογαλικές τράπεζες… Μέσα σε όλο αυτό, και αυτό συγκρατείστε το, θα αποκτήσει πρόβλημα και μια Ελβετική τράπεζα…..

Τραπεζική φερεγγυότητα και μπουμ ή τραπεζική «απαξίωση» και πίστωση χρόνου
Όσο νωρίτερα καταλάβει ο λαός πως όλοι είναι δημοκράτες αλλά όταν κάτι συμβεί στον λαό τους οι ηγέτες αναζητούν μια πιο παρεμβατική λύση και ας είναι κόντρα «στα δημοκρατικά» τους πιστεύω…. Έτσι συνέβη στην περίπτωση της Ιταλίας και των τραπεζών της αλλά και στην Γερμανία η οποία είχε πιο «ευέλικτα» crash-test από τους λοιπούς…

Έτσι ο Ποσειδώνας μέσα από τους Ιχθύες βοηθά για επίπλαστες ευτυχίες και πλασματικές ευημερίες αλλά μέχρι πότε; Δίοτι τα πράγματα είναι αρκετά πολύπλοκα αφού από την μία είναι ο πλανήτης του αναπόφευκτου ο Ουρανός στον Κριό που βγάζει μέτρα και αντίμετρα με ένα κατασταλτικό πρόσημο. Ο Πλούτωνας (υπόγειες διεργασίες και καταστάσεις που σιγόβραζαν πολύ καιρό) στον Αιγόκερω φέρνει πτώσεις αυτοκρατοριών και αυτό το έχω γράψει από το 2011 στο βιβλίο «Ανθολογήματα της Witte Lehre Technik». Επιπρόσθετα ο Κρόνος (πειθαρχία, περιορισμός) στον Τοξότη (φιλοσοφία, θέματα θρησκείας, σχέσεις με αλλοεθνείς, πρόσκληση της τύχης) και ο Δίας στην έξαρση του Κρόνου είναι στην ίδια θέση με το 1953 που ξεκίνησε ο «Ψυχρός Πόλεμος».

Η παρουσία του Vulcanus και του Admetos μηδενικές μοίρες δημιουργούν την αίσθηση του οικονομικού μπαμ αφού δημιουργούν εξίσωση τύπου AD/VU=WI που σημαίνει «το σκληρό προφίλ της μοίρας απέναντι στο κοινό.» Η εμπλοκή του διελαύνοντα KRONOS σηματοδοτεί καταρρεύσεις αυτοκρατοριών μέχρι τα μέσα του 2018 στους χωρους της ναυτιλίας, των καυσιμων, των Μ.Μ.Ε…..
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ "ΘΕΙΟ ΣΑΜ", ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.................!!!

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget