Αστρολογικη Επιβεβαιωση: Νομική εμπλοκή στον διαγωνισμο με τις τηλεοπτικές αδειες

Μια ΔΙΠΛΗ αστρολογική επιβεβαίωση έχουμε εδω. Αφου ο Καρλίτο είχε γραψει για απωλειες καρατομησεις ατομων με αξιωματα ενω παράλληλα ανέφερε για νομικά κολλήματα.

Παραπέμπουμε τι ακριβως γράψαμε :

Οι διελεύσεις ως προς τις προόδους: «Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.»
Ι. Καποδίστριας
Η φράση αυτή θα πρέπει να διαβασθεί και να γινει «μαθημα» στο μυαλό ΟΛΩΝ των Ελληνων πολιτικών...

Για αυτό υποδεικνύει και ο διελαύνων KRONOS για μια ασυνήσθιστη επιτυχία αλλά και απώλειες-καρατομήσεις ατόμων με αξιώματα (Γ.Γραμματείς, υφυπουργοί, υπουργοι, διπλωμάτες) ενω κάποια άτομα μέσα απο τον χώρο της πολιτικής θα αρχίσουν να δρουν ανεξάρτητα..

Ο διελαυνων Ζευς σηματοδοτεί συζητήσεις για συμβάσεις, διακηρύξεις σε ένα περισσότερο «νομικό επίπεδο» αλλά και πολιτική ανικανότητα να χειριστουν σωστά τα πράγματα.

Οι «προοδοι» προς το γενέθλιο χαρτη της Μεταπολίτευσης: « Αποφασίζομεν και διατασσομεν διότι η χωρα διηρχετω κρίσην...»
Τέτοια πραγματική δημοκρατία ομολογουμένως έχουν γνωρίσει αρκετά στην Λατινική Αμερική (Πινοσέτ, Αριέλ Ορτέγα κλπ) και τωρα και στην χωρα μας!!

Η «κατάργηση» του ΕΣΡ αλλά και η διαδικασία της τηλεοπτικής αδειοδότησης ίσως είναι νομικά επιλήψιμες από τη Ε.Ε αφου ο Vulcanusμιλά για ατομα που έχουν ισχύ και αντιδρουν σε νομοθετήματα που δεν έχουν νομική υπόσταση.

Στην περίληψη της αστρολογικής εκτίμησης μηνός Οκτωβρίου 2016 εγραφε: "

  • Προβλήματα με διατάξεις που στερουνται νομικής βάσης.
Συμφωνα πάντα με το ρεπορταζ το ΣτΕ έκανε δεκτές επι της αρχής τις προσφυγές των ΜΗ αδειοδοτούμενων καναλιών πράγμα που μπλοκάρει τόσο την εξέλιξη του διαγωνισμού όσο και την νομιμότητα αυτού πράγμα που το είχε επισημάνει ο Καρλ και στην εκπομπή που είχε πει για νομικά κολλήματα και εμπλοκές του διαγωνισμού (*λόγω του οτι εγιναν την μερα της εκλειψης αλλά ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΜΗ ανάδρομο.

Παράλληλα η κυβέρνηση με μυστική συνεδριαση ΕΚΡΙΝΕΝ που θα έλεγε και ο αείμνηστος Γ. Παπαδόπουλος πως πρεπει να προαχθουν τρεις δικαστες στην ανωτερη βαθμίδα ενώ παραιτηθηκε και η Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτιων και άλλων πόρων κ. Δήμητρα Χαλικιά καταγγεόντας την πολιτική της προιστάμένη πως έκανε απευθειας αναθέσεις....
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Συγχαρητηρια και παλι

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget