Αστρολογική Επιβεβαίωση: Έκπτωτος ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηναίων Κος Ισ.Ντογιάκος

Στις προβλέψεις του 2016 έγραφα: "Τέλος, όσον αφορά τις εξελίξεις το 2016 σε κοινωνικό επίπεδο όπως δείχνει η επιρροή του Kronos,υποθετικού πλανήτη με βάση την Uranian Astrology, από διέλευση σε σχέση με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές σε θέματα παιδείας, συνταξιοδότησης και απονομής δικαιοσύνης. "
Στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Οκτωβρίου έγραψα πως : "Για αυτό υποδεικνύει και ο διελαύνων KRONOS για μια ασυνήθιστη επιτυχία αλλά και απώλειες-καρατομήσεις ατόμων με αξιώματα (Γ.Γραμματείς, υφυπουργοί, υπουργοί, διπλωμάτες) ενώ κάποια άτομα μέσα από τον χώρο της πολιτικής θα αρχίσουν να δρουν ανεξάρτητα..."

Στην ραδιοφωνική εκπομπή Φουλ του Άστρου είχα τονίσει πως η Συμπαντική δικαιοσύνη ΠΑΝΤΑ λειτουργει και κρίνει ολόσωστα.

Σε έκπτωση από την θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών οδηγείται ο Ισίδωρος Ντογιάκος καθώς σήμερα του επιδόθηκε η καταδίκη του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου η οποία του είχε επιβληθεί πριν από είκοσι ημέρες.
Από το νόμο, μετά την κοινοποίηση της σχετικής απόφασης, ο κ. Ντογιάκος είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει από τη θέση του. Στις πρόσφατες εκλογές αναπληρωτής προϊστάμενος είχε αναδειχθεί ο εισαγγελέας εφετών Αντώνης Λιόγας.
Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα είναι εκείνος ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Ντογιάκος ή αν θα πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές για τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών καθώς είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μια τέτοια η εξέλιξη . Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ντογιάκος εξελέγη, για δεύτερη φορά στη θέση του προϊσταμένου, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές που έγιναν στις 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ενώ είχε προηγηθεί η πειθαρχική καταδίκη του.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget