Αστρολογικη Επιβεβαιωση: Η κυβερνηση απολύει ΑμεΑ και δεν εκτελεί συμβατικές υποχρεώσεις της

Ο Καρλίτος τα είχε γράψει ξεκαθαρα πως :"Ο Admetos μιλά για καλλιτεχνικές & επιστημονικές επιτυχίες αλλά σε πολιτικό επίπεδο θα βγάλουν ζητήματα με την απόδοση και την επάρκεια ανωτέρων και ανωτάτων κρατικών λειτουργών και ίσως μπεί κάποια black list ή ενα point system. Αυτό αποσκοπεί στην αποκατάσταση σιγά-σιγα κάποιων εξ αυτών.
Ο Admetos σηματοδοτεί μια τεραστια ηττα της Ελλάδας που θα δημιουργήσει εναν σάλο ο οποίος θέλει να καταστείλει η κυβέρνηση. Μέσα σε όλα αυτά ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί προβλήματα και αδυναμία αντιμετωπισης αυτών απέναντι σε ατομα με δυσκολία στην κίνηση, στην οραση και την ακοή. "

Συμφωνα πάντα με το ρεπορταζ ο Κος Φιλης που ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ εβγαλε μια απαράδεκτη διάταξη που συμπεριλαμβάνεται στην εγκύκλιο πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, έτους 2016-17, μέσω της οποίας αποκλείονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία όρασης ή ακοής ή είναι τετραπληγικοί – παραπληγικοί, από την πρόληψή τους σε ΚΕΔΔΥ ή σε πρόγραμμα παράλληλης στήριξης.

Η Εθνικη Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία εξαπέλυσε μίδρους για τον αποκλεισμό των εκπαιδευτικών με αναπηρία από τις προσλήψεις!!!!
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και ενα θα πουμε ΝΤΡΟΠΗ!!! Αυτός ειναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!!!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........ΟΟΥΥΣΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!

λεω και εγώ τώρα ,ως πότε θα λέμε απλα ντροπή ,ρατσισμός,δεν ντρέπονται κλπ;οι αρχαίοι ημων πρόγονοι ''έλεγαν θέλουμε πράξεις και όχι λόγια'' .Εμείς δεν πρέπει ακούσουμε τους προγόνους μας;

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget