Αστρολογική Επιβεβαίωση: Στα ορια θερμου επεισοδίου Ελλάδα -Τουρκίαastrolabor η εγγυήση!!! Στην Αστρολογική εκτίμηση μηνός Οκτωβρίου 2016 αναφέραμε: " Ο προοδευμένος Ζευς σηματοδοτεί μερικές μεγάλες πυρκαγιές που προκαλούν τεράστιο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση. Παράλληλα το πολεμικό θερμόμετρο και η αντιπαράθεση για ζητήματα με "αλλες χώρες" θα είναι στο κόκκινο. Πιθανόν να υπάρχει στρατιωτική παρεκτροπή στα όρια του θερμού επεισοδίου. "

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ Την ελληνική υφαλοκρηπίδα νοτια του Καστελόριζου αμφισβήτησε η Τουρκία διά των όπλων, στέλνοντας φρεγάτα απαγορεύοντας την πραγματοποίηση ερευνών σε σκάφος που είχε λάβει άδεια από τις ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός έγινε στις 21 Οκτωβρίου.
Τα ερευνητικό σκάφος RV Med Surveyor είχε ζητήσει από τις ελληνικές αρχές την άδεια για την διενέργεια επιστημονικών ερευνών σε περιοχή που εκτείνεται νότια του Καστελόριζου μέχρι και δυτικά της Ρόδου.
Οι ελληνικές αρχές και ο αρμόδιος Σταθμός του Ηρακλείου εξέδωσαν την NAVWARN 502/16 στις 21 Οκτωβρίου οπού ανήγγειλαν την διεξαγωγή των επιστημονικών ερευνών από το συγκεκριμένο σκάφος χωρίς να καθορίζεται η ημερομηνία λήξης των ερευνών («μέχρι νεωτέρας» ανέφερε η NAVWARN)
Όμως ήδη την επόμενη ημέρα και ενώ το σκάφος βρισκόταν σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή νότια του Καστελόριζου ζητήθηκε από την τουρκική φρεγάτα “Gelibolu”, να αποχωρήσει καθώς "Δεν έχει έγκυρη άδεια για έρευνες στην περιοχή που αποτελεί μέρος της τουρκικής υφαλοκρηπίδας και συνεπώς για την συνέχιση των εργασιών του θα έπρεπε να απευθυνθεί στις τουρκικές αρχές"..

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τελικα οπως παει το θερμο επισοδειο δεν το γλυτωνουμε πανρως δεν πιστευω να χασουμε κανενα νησι ??

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget