Αστρολογική Επιβεβαίωση: Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά για τα κανάλια


Όπως έλεγε και ένα λατινικό απόφθεγμα «Alea jacta est» δηλαδή «ο κύβος ερρίφθη»  και πλέον η κυβέρνηση χάνει το όποιο ηθικό πλεονέκτημα αφού κατά την σύγχρονη ελληνική γλώσσα τα «εκανε σαλάτα». Ο νόμος Παππά είναι, βάσει της αποφάσεως του ΣτΕ, αντισυνταγματικός και ως εκ τούτου η διαδικασία είναι ΑΚΥΡΗ.
Στην εκπομπή Φουλ του Άστρου ΙΙ-Reloaded της 3ης Σεπτεμβρίου 2016 στον διαδικτυακό ραδιοσταθμό Regium Radio ο Καρλίτο είχε αναλύσει αστρολογικά την διαδικασία του διαγωνισμού και είχε τονίσει πως λόγω του ότι έγινε επάνω στην εκλειψη με εμπλοκή Αρη, Κρόνου & Ποσειδώνα αλλά και με Ερμή ανάδρομο η διαδικασία θα είναι ΦΙΑΣΚΟ!!!
Μάλιστα ειχε συγκρίνει την διαδικασία με τον χάρτη της Ορκωμοσίας της 2ης κυβερνησης Τσίπρα και είχε τονίσει πως βγάζει νομικά ατοπήματα.Όμως και στην αστρολογική εκτίμηση του μηνός Οκτωβρίου 2016 είχαμε γραψει: «Ο διελαύνοντας  KRONOS μιλά για μια δικαστική απόφαση που φέρνει τα πάνω κατω ενώ θα υπάρξουν καιμ θεματα με την εκλησσία και το αρχιερατικό συμβούλιο. κάποιες εξελίξεις και αντιδράσεις που σχετίζονται με μια μεγάλη ιδέα.
Οι «προοδοι» προς το γενέθλιο χαρτη της Μεταπολίτευσης: « Αποφασίζομεν και διατασσομεν διότι η χωρα διηρχετω κρίσην...»
Τέτοια πραγματική δημοκρατία ομολογουμένως έχουν γνωρίσει αρκετά στην Λατινική Αμερική (Πινοσέτ, Αριέλ Ορτέγα κλπ) και τωρα και στην χωρα μας!! Η «κατάργηση» του ΕΣΡ αλλά και η διαδικασία της τηλεοπτικής αδειοδότησης ίσως είναι νομικά επιλήψιμες από τη Ε.Ε αφου ο Vulcanus μιλά για ατομα που έχουν ισχύ και αντιδρουν σε νομοθετήματα που δεν έχουν νομική υπόσταση. Παράλληλα η κυβέρνηση θα επιδείξει αντίσταση σε αυτό το θέμα αφου λόγω της «συμμετοχής»στην εξίσωση του άξονα AS/KN θέλει να «ελεγξει» την ενημέρωση. Προφανώς λέγοντας τα βάζω με την διαπλοκή εννοουσε την «παλιά» αφου ετοιμάζει κάτι δικό της...
Ο διαγωνισμός είναι ως μη γενόμενος
…ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
                                          Το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Ποτε θα πεσςι ο Τσιπρας ?

Την Δευτέρα όμως θα περάσουν την νέα τροπολογία που θα κλείσουν τα καναλια με ξαφνικό θάνατο; Είχες πει οτί θα κλείσουν τα κανάλια κ μετά έχει σειρά το ραδιόφωνο κ το ίντερνετ.....εδώ γινετε χαμός με τα εθνικά και το @ουνι χτενίζετε.....αντι να συσπειρωθούν οι βλάκες πολιτικοί κοιτάνε πως θα κρατησουν τις καρέκλες τους για το μεγάλο ξεπούλημα. Έδονται τα τρυπάνια στο Ιόνιο...
Καλή δύναμη. Και σε ευχαριστούμε...είσαι φανταστικός

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget