Ο Άγιος Δημήτριος γιορτάζει και ας μας φωτίσει…


Το ημερήσιο (ΕΙ)δικό σας δελτίο 26/10

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ. Το μπλοκ βρίσκεται σε διαδικασία αρθρογραφικής ανανέωσης και επέκτασης ενώ ηδη δουλεύουμε τις ετήσιες προβλέψεις του 2017 για την Ελλάδα και τον κόσμο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό. Αν και το περασμένο στυλ είναι αυτό που μας καθιέρωσε  ως όνομα στον χώρο τελικά είναι μάλλον παρωχημένο και θέλουμε το κάτι παραπάνω που θα κάνει την διαφορά…  Απλά κάνετε υπομονή….
Στα της επικαιρότητας τώρα τα πράγματα περιπλέκονται αφου το αριστερό παρακράτος εχει βάλει για τα καλά τα «δικα του βίσματα» σε θέσεις κλειδιά. Δυστυχώς όμως όπως είχε πει και ο «καταραμένος» ο Νεύτωνας …οπου υπάρχει μια δράση αναπτύσσεται και μια ιση και αντίθετη αντίδραση….
Χρόνια πολλά στους Δημητρηδες και στις Δημητρούλες αλλά και στην Θεσσαλονίκη μας το κοσμημα!!!!
Πάμε όμως να δούμε τα της επικαιρότητας…

Τελικά ακόμα και οι μεγάλες τράπεζες… ή ακούνε Φουλ του Άστρου ή έχω απόλυτο δίκιο: Με τον τίτλο «Μήπως ήρθε η ώρα για ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο» τιτλοφορείται κοινή μελέτη για το παγκόσμιο χρέος της Bank of America (BofA), και του The Misses institute, η οποία εντοιπίζει μεγάλες ομοιότητες στην τρέχουσα οικονομική περίδο, με εκείνη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι "Για να επανεκκινήσει η παγκόσμια οικονομία χρειάζεται να προηγηθεί ένας παγκόσμιος πόλεμος"!
Από δύο ενδιαφέροντα γραφήματα που παρουσιάζουν Misses institute και BofA, προκύπτει ότι βασικοί δείκτες της οικονομίας βρίσκονται σε επίπεδα που προσομοιάζουν με την περίοδο του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου:
Οι επενδύσεις βρίσκονται στο ναδίρ ενώ και η πορεία του παγκόσμιου χρέους είναι τραγική.Το χρέος όλων των χωρών του πλανήτη έχει φτάσει σχεδόν τα 60 τρισεκατομμύρια δολάρια!
Βέβαια σε σχέση με το παρελθόν όλοι κατανοούν την σχέση χρέους και ελλειμμάτων της οικονομίας.
Στελέχη του The Mises Institute τονίζουν ότι είμαστε μάρτυρες της πιο φοβερής εξέλιξης στην ιστορία της ανθρωπότητας: Της παρακμής του δυτικού πολιτισμού. Πριν τον Β'ΠΠ η παγκόσμια οικονομία προσομοίαζε με την τρέχουσα και την εξέλιξη την γνωρίζουν όλοι.
Με βάση το γράφημα της μελέτης που δείχνει την ιστορική εξέλιξη του χρέους από το 1880 εξάγεται το συμπέρασμα ότι με το ξέσπασμα του Β'ΠΠ οι ανεπτυγμένες οικονομίες δέχθηκαν το πιο μεγάλο σοκ ακολούθησε συνολικά ο κόσμος αλλά οι αναδυόμενες οικονομίες είχαν επίδραση μικρότερη από οικονομικές κρίσεις που ακολούθησαν δεκαετίες αργότερα.
Επίσης το γράφημα στην μελέτη της Bank of America Merrill Lynch δείχνει ότι οι επενδύσεις σε σχέση με το ΑΕΠ βρίσκονται στα επίπεδα του 1948 με τάσεις πτωτικές

"Το σημαντικό στοιχείο από ένας πόλεμος, από την μακροοικονομική άποψη, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο δημοσιονομικό κίνητρο" αναφέρεται στην μελέτη της Bank of America Merrill Lynch.

Η θεωρία της επιστροφής των πλανητών σε μια θέση (ιδίως οι εξωκρόνιοι) αποδεικνύεται «λίρα εκατό». Έχουμε κατ΄ επανάληψη τονίσει πως ο Ουρανός στον Κριό μας προετοιμάζει για πόλεμο και ο Ουρανός στον Ταύρο λόγω του ότι είναι η απόλυτη πτώση του  έχουμε πολεμικές επιχειρήσεις για προσαρτήσεις και κατακτήσεις εδαφών (*Ταύρος- η γη). Στο βιβλίο «Ανθολογήματα της Witte Lehre Technik» στην σελίδα 64 γράφω (*είναι σε κυκλοφορία από το 2011): « ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αρέσκεται να καταλύει αυτοκρατορίες και να δημιουργεί μια νέα διεθνή πραγματικότητα. Έτσι επί των ημερών του αποσχίστηκε η Αμερική από την Βρετανική αυτοκρατορία ενώ η Ρωσία εισήλθε στο παιχνίδι των υπερδυνάμεων υπό την καθοδήγηση  της Αικατερίνης της Μεγάλης. Ο Ουρανός στον Κριό ευθύνεται για πολέμους αλλά και όξυνση κοινωνικών εντάσεων με συχνό αποτέλεσμα την  άνοδο ακραίων πολιτικών σχηματισμών». Prepare for glory….PASOK Web TV: Επίσημη πρώτη κάνει απόψε το κανάλι κόμματος που θα εκπέμπει από τα κεντρικά γραφεία της παράραξης.
Πρόκειται για το GreenLeft WebTv του ΠΑΣΟΚ που θα εκπέμπει από το υπόγειο των κεντρικών γραφείων στη Χ.Τρικούπη και κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 8.00 το βράδυ με παρουσιαστές τα νεαρότερα στελέχη του κινήματος!
Στόχος του τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ είναι να εκπέμπει σε καθημερινή βάση με τρίωρο πρόγραμμα (18:00-21:00) που θα περιλαμβάνει ενημερώσεις για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, τις ανακοινώσεις του κινήματος, συζητήσεις για τις εξελίξεις κλπ.

Ωραία κίνηση αφου θα βγάζουν ντοκιμαντέρ με τα χρόνια του Ανδρέα γιατί από τον Σημίτη και μετα ….Γ@μ@τα με μεγάλα γράμματα….  Θα έχει ενδεχομένως και σειρές όπως το «Υποβρυχιο Παπανικολέτα» που ηταν ένα υποβρυχιο που έγερνε σαν αδερφη με εγκεφαλικό στην Μύκονο. Μετά θα έχει ενημερωτικές εκπομπές π.χ για τα καλυτερα στικάκια της αγοράς που δεν χάνονται ενώ ο Βενιζέλος θα μιλάει για δίαιτες ενώ ο Σημίτης θα λέει για το πως πάλεψε με τις ελιές και το photoshop τον εβγαλε ασπρόσπροσωπο. Ένα επίσης τρομερό σηριαλ θα είναι « Της Δικαιοσύνης Ηλιε α-νοητε» γυρισμένο σε στυλ Ματλοκ  και στο τελος το δίκαιο και το ΠΑΣΟΚ πάντα κερδίζει…..


Βερναδάκης ο Βάρβαρος: Τελικά αυτοί δεν παίρνουν χαμπάρι και βριζουν τα παλικάρια τους Παραολυμπιονικες. Βέβαια τα «Αμερόληπτα» κανάλια δεν το έπαιξαν… ενώ αν ηταν από κανενα άλλο τόξο χωρις δημοκρατικά τόξα, βέλη και φαρέτρες…θα παίζαν ισα με 15 μερες……

Το ΠΑΣΟΚ  ξαναφτιάχνεται: Συναντήθηκε ο ΓΑΠ με τον τιτανομεγιστοτεράστιο ηγετη Θεοχαρόπουλο για να αναδιοργανωσουν το ΠΑΣΟΚ για να ξαναγινει η μεγάλη παράταξη και να βολεύει τα παιδιά του... Η κυρία συνταξιουχος Φωφη δεν ξερει αν θα δει τον ΓΑΠ αφου τον θεωρεί βαρίδι που μπορει να στειλει το ΠΑΣΟΚ στο χαος ….

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ …επιστρέφει στον χωρο του εγκληματος…

Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Φωφη και Σταυρος σε μια γωνιά θα τα λένε με τον Αλέξη πως μαλακισμένα φέρθηκε και δεν πιστευουν λέξη....


                                                  Pet Shop Boys- Domino Dancing


Δημοσίευση σχολίου

Καρλίτο μας, δεν υπάρχει ο σχολιασμός σου για το πρόγραμμα του καναλιού του ΠΑΣΟΚ!!!! Μοναδικός χα χα χα! !!!Περιμένω και τα νέα σου καλούδια Με το καλό σου εύχομαι!!!

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget