Υπουργείο για Ρομά...αυτό μας έλειπε...

Το (*ΕΙ)δικό σας δελτίο 18/10
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ και ελπίζω να είσαστε όλοι καλά. Αυτά που συμβαίνουν είναι μοναδικά αφού οι φονιάδες των λαών οι Αμερικάνοι μιλούν για «εγκλήματα» των Ρώσων στην Συρία. Έτσι όλες οι πολιτικές θεραπαινίδες τελικά υπέγραψαν ένα ψηφισμα που καταδικάζουν την σταση των Ρωσων στην Συρία. Η υπογραφη του Αλέξη μας δεν θα μπορούσε να λείπει….

Γενική Γραμματεία για τους Ρομά: Tην πρόθεση της Πολιτείας να συστήσει Γραμματεία Ρομά ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ανοίγοντας τις τριήμερες εργασίες της διάσκεψης για την ενίσχυση της συμμετοχής των Ρομά στα συμβουλευτικά όργανα λήψης αποφάσεων και στην πολιτική ζωή, με έμφαση στις γυναίκες και τους νέους.
Ο υπουργός συνεχάρη τους Ρομά για την απόφασή τους να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους και να προχωρήσουν στη σύσταση Συνομοσπονδίας. Επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντική η απόφασή τους να συμμετέχουν στα κέντρα λήψης αποφάσεων, με συλλογικά όργανα, τονίζοντας ότι τώρα η Πολιτεία θα είναι παρούσα και θα τους αντιμετωπίσει διαφορετικά. Όπως εξήγησε, «δεν μπορεί η Πολιτεία να μην υιοθετήσει διαφορετικό τρόπο, απέναντι σε ομάδα ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη θέση τους κάτω από τον ήλιο της Ελλάδας. Είναι μεγάλη η υπέρβαση των ανθρώπων να ξεφεύγουν από τις αδυναμίες τους και να διεκδικούν μία θέση».
Ο κ. Κουρουμπλής είπε ακόμα, ότι με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου γίνεται προσπάθεια να διευκολυνθεί η πρόσληψη Ρομά στους ΟΤΑ, ενώ πρόσθεσε ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι αποφασισμένο να ξεκινήσει με τους ΟΤΑ την αναβάθμιση των χώρων κατοικίας και όπως επεσήμανε στόχος είναι να υπάρξουν απτά αποτελέσματα, ως το 2019. Σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομίας, ανέφερε, θα γίνει προσπάθεια για ρύθμιση των αδειοδοτήσεων, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες ένταξης των παιδιών Ρομά στα σχολεία.

Ωραία …για μην κυτεί αίμα… από τον Black Dragon

Εφυγε από το «Στο κόκκινο» για τα ρουβλια του Ιβαν: Ο Κωστας Αρβανίτης εγραψε : «καλημέρα παιδιά…το τελευταίο ταξίδι σήμερα με το κόκκινο καράβι. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τις φίλες τους συναδέλφους και τους ακροατές.Το Κόκκινο καράβι θα συνεχίζει να αρμενίζει περήφανα πολύχρωμα και ατίθασα. Να είναι πάντα το αγαπημένο μας ραδιοφωνάκι. Το αγαπημένο μας κοκκινάκι… Κόκκινο για πάντα…Κόκκινο παντού. venceremos». Μετα από τεράστια επιτυχία που πληρωνονται οι του «στο κόκκινο’ του Αγίου κάποτε …πάει να πιασει στασίδι στον Ιβαν… θα νικήσουμε ….. Venceremos , αντωνης ρέμος … και πουρα Kochiba

Η Ατάκα της ημέρας: Αλέξη θα βγάλεις το ετος;;;

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget