Ένας «χέστης» και ένας Γερμανοτσολιάς τσακώνονται …για τα μάτια του κόσμου…

           Το ημερήσιο (*ΕΙ)δικό σας δελτίο 11/10

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες σας χαιρετώ. Τέλειωσε και η εκπομπή «Ο σοφός, ο κακός και οι 300» και προσπαθήσαμε να σας ενημερώσουμε και να σας ψυχαγωγήσουμε.  Ξ εν λόγω όμως εκπομπή δεν είναι αμιγώς αστρολογική οπότε μην παραπονιέστε γιατί είναι σαν να πηγαίνεις σε μπαρ χωριού και να του λές γιατί δεν έχει Johnny Walker Blue Label….

Τιτανομαχία πολιτικών νάνων: Τελικά ο Αλέξης προσπάθησε να κερδίσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως ο αγώνας του από τις καταλήψεις γινότανε για μια πιο δίκαιη κοινωνία… Και τα κατάφερε αφού έφερε τους αλλοδαπούς με περισσότερα προνομια από τους Έλληνες…. Από την άλλη μιλουσε για διαπλοκή ο Mr. Miesens να μην τρελαθουμε κιόλας…..

Η Θεανώ Φωτίου θέλει να δωσει αξιοπρέπεια ο Συριζα στον λαό: Για αυτό σήμερα η κυβέρνηση εγγράφει για πρώτη φορά 760 εκ. στο ΚΕΑ. Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι με λελογισμένο τρόπο, με βήμα το βήμα, εξορθολογίζουμε από παντού, όλες τις δαπάνες του κράτους. Ότι κερδίζουμε από άλλες πηγές, από τη διαπλοκή, από τη διαφθορά, από τις τηλεοπτικές άδειες - όπως ακούσατε, ένα ποσό θα πάει στην υγεία και ένα ποσό θα έρθει στα σχολικά γεύματα π.χ. - δηλαδή, ό,τι μαζεύουμε από παντού, το ρίχνουμε εκεί που είναι το μεγάλο πρόβλημα».
Σε ερώτηση για πιθανό ανασχηματισμό, σημείωσε ότι «οι ανασχηματισμοί δεν προαναγγέλλονται, γίνονται ξαφνικά - και αυτό το κάνει ο πρωθυπουργός» και πρόσθεσε : «Οι ανασχηματισμοί δεν φέρνουν ντε και καλά επιτάχυνση. Εγώ, είμαι υπέρ όλων των μέσων που θα επιταχύνουν το κυβερνητικό έργο. Θέλει μεγάλη συνοχή, θέλει μεγάλη προσπάθεια, είναι ένα κράτος που έχει πάρα πολλά προβλήματα σε πάρα πολλούς τομείς και ιδιαίτερα αυτός ο τομέας με τον οποίο ασχολούμαι εγώ, που είναι η ακραία φτώχεια - και η φτώχεια είναι ένας τομέας που δεν μπορεί να περιμένει. Με αυτή την έννοια, ναι, εγώ προσωπικά πρέπει να επιταχύνω τα πάντα».
Ασε μας ρε θείτσα φτιάξε κανένα «γεμιστό» γιατι από την τόση αξιοπρέπεια που μας προσφέρατε ….κυκλοφορούμε με σερβιέτα από την αιμορραγία…..

Ο Τσακαλώτος της διαπραγμάτευσης: Σε μια απίστευτη ομολογία προχώρησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup εξηγώντας ότι τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα δεν εγκρίθηκε η δόση των 2,8 δισ. παρά το γεγονός ότι έχουν εκπληρωθεί και τα 15 προαπαιτούμενα.
Ουσιαστικά ο υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε ότι λόγω παραλείψεων της ελληνικής πλευράς το Eurogroup δεν ενέκρινε τη δόση. Μάλιστα είπε ότι ούτε και το 1,1 δισ που εγκρίθηκε δεν θα εκταμιευθεί άμεσα αλλά θα πάει μαζί με το υπόλοιπο ποσό της δόσης μετά της 24 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι το Eurogroup ενέκρινε την ολοκλήρωση και των 15 προαπαιτούμενων, ωστόσο σημείωσε πως τα 2,8 δισ. θα εκταμιευθούν σε δύο δόσεις καθώς για τεχνικούς λόγους η Ελλάδα δεν έχει ακόμα προσκομίσει τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου για την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
«Η εκταμίευση των 1,7 δισ. που αντιστοιχούν στην αποπληρωμή των ληξιπροθεσμών οφειλών θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου» ανέφερε ο Ευ. Τσακαλώτος. Ο ίδιος εξήγησε πως επειδή η Ελλάδα δεν έχει κάποιες σημαντικές πληρωμές στο αμέσως επόμενο διάστημα, τα 1,1 δισ. που αντιστοιχούν στην εκπλήρωση των προαπαιτούμενων θα εκταμιευθούν επίσης τότε.
Ο υπουργός τόνισε ότι η χώρα έχει εκπληρώσει τον στόχο για τον μήνα Ιούλιο και Αύγουστο, «για λόγους που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε δεν έχουμε στοιχεία για τους υπόλοιπους μήνες».
Στο σημερινό Eurogroup υπήρξαν φωνές οι οποίες ζήτησαν επιπλέον διασφαλίσεις και διαβεβαιώσεις από την Ελλάδα για την υλοποίηση του ρυθμού εκκαθάρισης των βεβαιωμένων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες (arrears) γεγονός που δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική πλευρά από τους ευρωπαίους εταίρους.

Αυτός πως να σε «υπερσπιστεί» βρε καημένε Ελληνα όταν είναι ….Blackrock…..

Deutsche Bank ειχε ευνοικη μεταχείριση στα stress test: Σε μία  αποκάλυψη  σοκ που  – αν ευσταθεί – επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν πατρίκιοι και πληβείοι στον τραπεζικό τομέα προχώρησαν οι Financial Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Deutsche Bank έλαβε ειδική μεταχείριση στα stress tests του περασμένου καλοκαιριού, τα οποία υπόσχονταν να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στις ευρωπαϊκές τράπεζες με το να αξιολογήσουν με τον ίδιο τρόπο τα οικονομικά των ιδρυμάτων. Η αποκάλυψη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία την ώρα που οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να επιβάλουν βαριά καμπάνα στην μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας και άεχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σενάρια για απολύσεις.            
Από αυτούς παίρνουμε εντολή και μαθήματα τιμιότητας;;;;

Η ατάκα της Ημέρας: Οι Γερμανοί σκάβουν με τα χερια τον λακκο τους…                              Θα περνάω καλά-Νικος Μακρόπουλος (**ΜΕ ΤΡΕΛΑ)
Δημοσίευση σχολίου

Εδω ακουγεται απο τα 14 δις θα τα ριξουν στα 6 δις οι αμερικανοθ
Καλα να παθουν οι αμςρικανοι που τους βγαζει γλωσσα ο Σοιμπλε αντι οι 3 χρματοπιστοτικοι οικοι αξιολογησης δεν ριχνουν στα σκουπιδιαμονο οι αμερικανοι μπορουν να κανουν την αρωστη γερμανικη οικονομια φυλλο και φτερο

ειναι τοσα πολλά τα θέματα που ξεχάσαμε .. θα φύγουμε από εε ή θα συνεχίσουμε μέχρι τελευταίας ανάσας να είμαστε δεμένοι εκεί η καλύτερα να πώ θα διαλυθει η εε για να σωθούμε εμείς;

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget