Αστρολογικη Επιβεβαιωση: Απεβιώσε ο Στυλιανός Παττακός

O Καρλίτο το είχε πει στην "Αστρολογική εκτίμηση του μηνός Οκτωβρίου 2016" πως : Ο διελαύνοντας KRONOS μιλά για μια δικαστική απόφαση που φέρνει τα πάνω κατω ενώ θα υπάρξουν καιμ θεματα με την εκκλησία και το αρχιερατικό συμβούλιο. Σηματοδοτεί κάποιες εξελίξεις και αντιδράσεις που σχετίζονται με μια μεγάλη ιδέα. Ξαφνικά υπουργικά συμβούλια θα υπάρξουν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αποστολή και την λήψη επιστολών. Θα έχουμε και ζητήματα με την απώλεια μια υψηλής και σημαντικής προσωπικότητας.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ το Σαββάτο 8/10 ο Υποστράτηγος Στυλιανός Παττακός ένας εκ των πρωταιτίων της 21ης Απριλίου απεβίωσε σε ηλικία 104 ετών αφού πρώτα τον είχαν κλέψει μέσα από το διαμέρισμα (**δυάρι) στα Πατήσια και του είχαν "απαλλοτριώσει" τα μετάλλια ανδρίας που είχε ως στρατιωτικός...
Είναι βέβαια ειρωνεία ένας που ήταν στα αξιώματα της Ελλάδας να πεθάνει πτωχός ενώ αρκεί μια βουλευτική θητεία την σήμερον ημέρα για να εισαι ...ανετος οικονομικά τα 40χρονια της ζωης σου. Και αν βρεθεις και σε κανένα υπουργείο Αμυνας, Δημοσιων εργων κλπ... τοτε θα έχεις λεφτα για τα παιδιά των εγγονών σου...


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! Έχει έρθει η ώρα που οι - δυστυχώς - αμνήμονες και ολιγόφρονες Έλληνες θα αναφωνήσουν "ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!"

SCUBAGREEK σωστό σε βρίσκω! και το λένε πολλά χρόνια αυτό.. για να μην πω και ότι τώρα καταλαβενουν πια ,ποιος ήταν ο λόγος που καταδίωξε με τόση μανία τους κουμουνιστες!! τελικά μόνο η ιστορία μπορεί να κρίνει μέσα από από τα χρόνια που φεύγουν.

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget