Νέα Δημοκρατία –Ηλιακή επιστροφή 2016

«Η εξουσία από την διάσπαση και την καταστροφή… ένα τσιγάρο δρόμος»
Η Νέα Δημοκρατία αρχίζει να διάγει ήδη από τις 3/10/2016 την ηλιακή της επιστροφή για το έτος 2016΄. Αλλαγές «έδρας» έγιναν, αλλαγές προέδρου και μάλιστα του πιο «ανέλπιστου» έγιναν, αλλαγές στην τακτική και στο ιδεολογικό προφίλ θα γίνουν.

Η Νέα Δημοκρατία θα επιχειρήσει να μπει στην εξουσία αλλάζοντας όμως μετά την ανάληψη της εξουσίας ιδεολογικό προφίλ. Η κλασσική δεξιά παράταξη με τον Ποσειδώνα της Ηλιακής επιστροφής στον 1ο οίκο θα αλλάξει και θα γίνει κάτι σε πιο νεοφιλελεύθερο κόμμα δημιουργώντας έτσι στους κόλπους της τεράστιο ιδεολογικό κανό και χάος. Διότι άσχετα με το εάν δεν έχει συνιστώσες σαν το ΣΥΡΙΖΑ έχει τάσεις και στρατόπεδα πολύ δυνατά που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνει το γραφείο του Μοσχάτου… λωρίδα της Γάζας.

Οι Καραμανλικοί και οι Τζιτζικώστηδες, οι Μητσοτακαίοι, οι Βασιλόφρονες, οι Απριλιανοί, οι πατριώτες και οι νεοφιλελεύθεροι σχηματίζουν ένα επικίνδυνο κοκτέιλ… Ο ετήσιος Ωροσκόπος είναι Ιχθύες και η παρουσία του Ποσειδώνα στον 1ο οίκο δείχνει μια τάση για «εξαπάτηση» μα και για έλλειψη ειλικρίνειας και ρεαλισμού. Η χρονιά επίσης έχει μια σύνοδο Ηλίου –Δία πλην όμως ο Ήλιος είναι και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνοντας έτσι μια τάση να κερδίσει αλλά ίσως η νίκη να είναι Πύρρειος.

Το ετήσιο Μεσουράνημα , κοιτώντας τον ανεξάρτητο χάρτη της Ηλιακής επιστροφής ισούται με τους άξονες MO/UR αλλά και τον Apollon δείχνοντας έτσι την ανέλπιστη υποστήριξη από το εξωτερικό. Ο ASC = KR/VU=UR/ZE=SO/VU σημαίνει πως οι «τρίτοι» θα κάνουν επίδειξη ισχύος, ενδίδοντας σε πιέσεις, χρήση βίας…. Επιπρόσθετα ο Ήλιος της ηλιακής επιστροφής συναντά τον KRONOS αλλά έχει NE/PO=PL/HA δείχνοντας πως θα ακολουθηθεί να εσφαλμένο μοντέλο κυβέρνησης και η εγγυημένη αποτυχία.

Τέλος ο Ουρανός της Ηλιακής επιστροφής χτυπά τους γενέθλιους άξονες SO/AD & MC/AD σηματοδοτωντας ετσι Ανατροπή και ξαφνικά παρεμπόδιση, Ξαφνικός θάνατος. Ξαφνική πτώση. Ένα black-out.

Ετσι η ιδεολογική μεταστροφή του κόμματος θα φερει ρηξη, γρηγορη πτωση.
Το 2016 (*απο 3/10/2016 εως τα γενεθλια του 2017) δεν ειναι καλό...
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Εν ολίγοις, έρχεται κούλης με κουτσουρεμένα ποσοστά, που σημαίνει, ότι, τον βιασμό δεν τον γλιτώνουμε, άρα, προσμένουμε στήν σύντομη "περατζαδα" και στην άνοδο εθνικιστικων δυνάμεων...Θ΄άχουμε λιώσει...Ελπίζω να γίνουν όλα σε fast track...

ποιοι υποτιθεται οτι ειναι εδω οι τριτοι που θα κανουν χρηση βιας??

η νδ θα κερδίσει τις εκλογές από μόνη της[αυτό είναι τραγικό] ή από το πολύ σπρώξιμο του συστήματος;Θα προσπαθήσω αντί για τσιγάρο να πάρω κανένα πούρο για το δρόμο γιατί ένας χρόνος δρόμος είναι κομματάκι πολύς

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget