Αστρολογική εκτίμηση μηνός Οκτωβρίου 2016


«Si vis pacem para bellum» Λατινικη παροιμία
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της Αστρολογικής εκτίμησης του μηνός Οκτωβρίου σας χαιρετω. Φτάσαμε στον 10ο μήνα του σωτηρίου έτους 2016 και έχουμε πάρα πολλά να πούμε. Ο κόσμος έχει «σαλτάρει» και μ"αζί με όλους δυστυχώς έχουν ξεφύγει και οι κυβερνώντες. Ο Ερντογάν τελικά αμφισβητεί την συνθήκη της Λωζάνης αφου λέει πως δεν τον συμφέρει. Προφανώς ακολουθεί το δόγμα των μεντόρων, των Γερμανών, οι οποίοι αφου δεν τους συνέφερε η Συμφωνία των Βερσαλλιών. Τα «συνεταιράκια» τους οι Τούρκοι τωρα δεν τους «συμφέρει» η Συνθήκη της Λωζάνης και βρίσκουν πάτημα στο ότι στο «τιμόνι» της χώρας βρίσκονται άβουλα και μοιραία όντα. Αυτό όμως που θα πρεπει να έχουν κατά νου τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Τούρκοι ειναι η φράση : «Η μεγάλη Καρχηδόνα ξεκίνησε τρεις πολέμους. Μετά τον πρώτο, ήταν ακόμα ισχυρή. Μετά τον δεύτερο ήταν ακόμα κατοικήσιμη. Μετά τον τρίτο, ήταν αδύνατο να την εντοπίσεις.» και ανήκει στον Μπρέχτ. Αυτή η φράση λοιπόν στους «γειτόνους & σύμμαχους» της Ελλάδας και η φράση που έχουμε στον τίτλο «Si vis pacem para bellum» που σημαίνει «εαν επιθυμείς την ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο» δηλαδή να εισαι σε πολεμικη ετοιμότητα έχοντας αποτρεπτική ισχύ. Η χωρα θα πρέπει να απευθυνθεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς(Ε.Ε, Ο.Η.Ε, Συμβούλιο Ασφαλείας) αλλά αμα έχεις τον Καμμένο...δεν περνά κουνούπι.... (*μόνο όμως κουνούπι)..
Ο προοδευμένος Ζευς σηματοδοτεί μερικές μεγάλες πυρκαγιές που προκαλούν τεράστιο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση. Παράλληλα το πολεμικό θερμόμετρο και η αντιπαράθεση για ζητήματα με "αλλες χώρες" θα είναι στο κόκκινο. Πιθανόν να υπάρχει στρατιωτική παρεκτροπή στα όρια του θερμού επεισοδίου. Δυστυχώς μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και την αρνητική επιρροή του Ουρανού που μιλά για την λήξη μιας συμμαχίας, μιας συνεργασίας.


Οι διελεύσεις πυροδοτούν τα γεγονότα: «Όποιος ξέρει να υπομένει τα πάντα, μπορεί και να τολμά τα πάντα.» Marquis de Vauvenargues
Ο διελαύνοντας  KRONOS μιλά για μια δικαστική απόφαση που φέρνει τα πάνω κατω ενώ θα υπάρξουν καιμ θεματα με την εκλησσία και το αρχιερατικό συμβούλιο. Σηματοδοτεί κάποιες εξελίξεις και αντιδράσεις που σχετίζονται με μια μεγάλη ιδέα. Ξαφνικά υπουργικά συμβούλια θα υπάρξουν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αποστολή και την λήψη επιστολών. Θα έχουμε και ζητήματα  με την απώλεια μια υψηλής και σημαντικής προσωπικότητας. Μέσα σε όλα αυτά και λαμβάνοντας υπόψη μας και τον Zeus μιλά για την κορύφωση μιας κατάστασης, για αύξηση της θερμοκρασίας αλλά και κάποιες αδικαιολόγητες μα καταστροφικές πυρκαγιές. Η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να βάλει κάποια υποκατάστατα ως αντιστάθμισμα των οικονομικών απωλειών. Αυτό δεν θα γίνει αποδεκτό ούτε από τον λαό μα ουτε και από τους δανειστές. Μεγάλες εκρήξεις πλησίον τοποθεσιών με ιδιαίτερο πολιτικό, κοινωνικό ή θρησκευτικό χαρακτήρα.
Ο τράνζιτ Πλούτωνας μιλά για αλλαγές σε ζητήματα σε θέματα παιδείας και σε θέματα εξετάσεων. Παράλληλα σηματοδοτεί για την αλλαγή των πεποιθήσεων στον πυρήνα της κοινωνίας. Προφανώς και ο συντροφος Αλέξης φαίνεται πως δημοσκοπικά οδεύει για να απωλέσει ακόμα και την δεύτερη θέση... αυτήν που είναι η αξιωματική αντιπολίτευση.... Σε αυτό έρχεται να δώσει και ιδιαίτερη επιβεβαίωση ο διελαυνων Ουρανός μιλά πως ο κόσμος μιλά για μια απώλεια στήριξης. Σηματοδοτεί την λήξη μιας συμμαχίας, ξαφνικές εντάσεις αλλά και ξαφνική απώλεια. Ο Vulcanus μιλά για την εφαρμογή μιας αυστηρής μεθόδου, ενός συστήματος επίβλεψης. Ο Apollon υποδεικνύει  μια συνεχόμενη αυξηση της δημοτικότητας κάποιων πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης και αυτό θα προκαλέσει πανικό στου Μαξίμου. Μέσα σε όλα αυτά ο Poseidon μιλά για την δύναμη της εκκλησίας και την προσπάθεια ανάκτησης της θρησκευτικής ταυτότητας του έθνους.
Ο Admetos μιλά για καλλιτεχνικές & επιστημονικές επιτυχίες αλλά σε πολιτικό επίπεδο θα βγάλουν ζητήματα με την απόδοση και την επάρκεια  ανωτέρων και ανωτάτων κρατικών λειτουργών και ίσως μπεί κάποια black list ή ενα point system. Αυτό αποσκοπεί στην αποκατάσταση σιγά-σιγα κάποιων εξ αυτών. Σηματοδοτεί για μια διπλωματική και πολιτική ήττα.
Ο Κρόνος σηματοδοτεί ειδήσεις για αποσχιστικές τάσεις που αρχίζουν να επικρατούν στην Ευρώπη. Οι ειδήσεις δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και απο την άλλη η συμμετοχή των αξόνων MO/AP & SO/NE δημιουργούν πολλά προβλήματα αφου μιλά για την αποχώρηση απο το «πρόγραμμα» ενός μέλους... Παράλληλα ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί μεσω του άξονα UR/KR μιλά για έντονες θαλασσοταραχές αλλά και ναυαγια εντός της ελληνικής επικράτειας. Τέλος ο Hades προμηνύει δολιοφθορές και προβλήματα με την ροή χρημάτων και την λειτουργία των τραπεζικών ιδρυμάτων, για ένα μεγάλο σκάνδαλο με διαφθορά αλλά και έρευνες που γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και αποσκοπούν στην υφαρπαγή πόρων που βγαίνουν από τα έγκατα της γης.

Οι διελεύσεις ως προς τις προόδους:  «Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.»
                                                                                                                                 Ι. Καποδίστριας
Η φράση αυτή θα πρέπει να διαβασθεί και να γινει «μαθημα» στο μυαλό ΟΛΩΝ των Ελληνων πολιτικών...  Για αυτό υποδεικνύει και ο διελαύνων KRONOS για μια ασυνήσθιστη επιτυχία αλλά και απώλειες-καρατομήσεις ατόμων με αξιώματα (Γ.Γραμματείς, υφυπουργοί, υπουργοι, διπλωμάτες) ενω κάποια άτομα μέσα απο τον χώρο της πολιτικής θα αρχίσουν να δρουν ανεξάρτητα...
Ο διελαυνων Ζευς σηματοδοτεί συζητήσεις για συμβάσεις, διακηρύξεις σε ένα περισσότερο «νομικό επίπεδο» αλλά και πολιτική ανικανότητα να χειριστουν σωστά τα πράγματα. Πλέον θα διαπιστωσουμε πως αρκετοί πολιτικοί συγκεντρωνουν όλο το μίσος και την απέχθεια των πολιτών. Ο διελαυνων Πλούτωνας σηματοδοτεί νομοθετήματα για εργασία σε ενα πιο «συνεταιρικό» πλαίσιο, ενω το κρατος θα απαιτήσει την πλήρη και ανευ ορων αποδοχή των μετρων αυτων. Από την άλλη δεν αποκλείεται να ζητηθεί απο την Κομίσιον κάποιο νομοθέτημα να «περάσει» με την συμφωνη γνωμη ΟΛΩΝ των πολίτικων αρχηγών...
Ο πλανήτης του ξαφνικού και του αναπάντεχου, ο Ουρανός,  μιλά για την έλευση ενός κομματος ή οργανισμού που θα έχει «βασεις» μέσα στον Στρατό αλλά και στην Ελλαδική εκκλησία. Προβλήματα θα υπάρξουν με ΤΕΙ αλλά και απο πρωτοεμφανιζόμενη στρατιωτική ή τρομοκρατική ομάδα ή οργάνωση. Ο Admetos σηματοδοτεί μια τεραστια ηττα της Ελλάδας που θα δημιουργήσει εναν σάλο ο οποίος θέλει να καταστείλει η κυβέρνηση. Μέσα σε όλα αυτά ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί προβλήματα και αδυναμία αντιμετωπισης αυτών απέναντι σε ατομα με δυσκολία στην κίνηση, στην οραση και την ακοή. Τα οικονομικά στοιχεια δειχνουν επιδείνωση των οικονομικών στοχων της χωρας.  Βλάβες σε οχηματα των Ε.Δ και των Σ.Α θα δημιουργήσουν αρκετα θέματα. Ευχομαι να μην έχουμε θύματα...
Ο Κρόνος σηματοδοτεί την επιτακτική ανάγκη για «φυλαξη» περιοχων-στοχων οπου κινουνται ή διαμένουν ή μεταφέρονται τουρίστες (ξενοδοχεία, αρχαιολογικοί χωροι και μουσεία, αεροδρόμια και λιμάνια), αλλαγή στις ωρες εργασίας στις λεγόμενες ΔΕΚΟ (*και οχι μόνο) αλλά εργασιακές αναταρραχες (*απεργείες). Παράλληλα και λόγω του Hades ισως έχουμε εντονες πλυμμηρες σε κάποιες περιοχές της χωρας μας αλλά και το σχεδιασμό ή ακόμα και την τέλεση μιας αποτρόπαιας πράξης ενάντια σε ενα σημαντικό προσωπο (*αποπειρα δολοφονίας, απαγωγή,εκβιασμός κλπ). Η κυβέρνηση θα κάνει κάποιες ενέργειες ανευ σκοπού και νοήματος ενω δεν αποκλείεται να έχουμε την έναρξη μιας ποινικής διώξης με εντονο «κομματικό» χρώμα.

Οι «προοδοι» προς το γενέθλιο χαρτη της Μεταπολίτευσης: « Αποφασίζομεν και διατασσομεν διότι η χωρα διηρχετω κρίσην...»
Τέτοια πραγματική δημοκρατία ομολογουμένως έχουν γνωρίσει αρκετά στην Λατινική Αμερική (Πινοσέτ, Αριέλ Ορτέγα κλπ) και τωρα και στην χωρα μας!! Η «κατάργηση» του ΕΣΡ αλλά και η διαδικασία της τηλεοπτικής αδειοδότησης ίσως είναι νομικά επιλήψιμες από τη Ε.Ε αφου ο Vulcanus μιλά για ατομα που έχουν ισχύ και αντιδρουν σε νομοθετήματα που δεν έχουν νομική υπόσταση. Παράλληλα η κυβέρνηση θα επιδείξει αντίσταση σε αυτό το θέμα αφου λόγω της «συμμετοχής»στην εξίσωση του άξονα AS/KN θέλει να «ελεγξει» την ενημέρωση. Προφανώς λέγοντας τα βάζω με την διαπλοκή εννοουσε την «παλιά» αφου ετοιμάζει κάτι δικό της... Όμως μέσα σε αυτά καποιες εταιρίες θα θέλουν να έρθουν για επενδυσεις με τον βασικό μισθό στα 386€ καθαρά.
Ο Ερμής από πρόοδο συναντά μεσοδιάστηατα HA/AP,WI/MA,NE/AD, KN/UR=JU/KR και αυτό σηματοδοτεί την έξαρση μεταδοτικών ασθενειών. Μια νέα ρητορία εξιτάρει αλλά και ξαφνικές ειδήσεις-πληροφορίες αναστρ΄φουν τον μεχρι αυτη την στιγμή υπάρχον κλίμα. Ο Προοδευμένος ASC ισουται με τον Κρόνο και μας δινει την εντυπωση πως κάποιος θα αποχωρησει μεσα απο κοινοβουλευτική ομάδα και θα δημιουργησει διαφοροποίηση στις ισορροπίες. Ο Ουρανός μιλά διατάγματα, εκτακτα  συμβουλιο, στρατιωτικούς νόμους. Μια ανέλπιστη επιτυχία και αλλαγή της τυχης. Ο Ποσειδώνας «προειδόποιει» για ζητληματα αναλήθειας, χρηματισμου μετ΄οσμη σκανδάλου εντός της κυβερνήσεως αλλά και για εναν «πνιγμό» και θαλάσσια ατυχήματα.

Συνοψίζοντας , σε τίτλους, θα μπορούσαμε να πούμε πως ενδεχομένως θα έχουμε βάσει των αστρολογικων ενδείξεων:
  •         Προβλήματα με καταβολή επιδομάτων και λοιπών πραγμάτων που ειναι συμβατική υποχρέωση της κυβέρνησης απέναντι σε ΑμεΑ
  •  Σκάνδαλο εντος του πολιτικού σκηνικού της χωρας σε οικονομικό επίπεδο.
  •  Απαίτηση των δανειστων για καταργηση προνομιων και επιδομάτων καθως και μειωση του αφορολογήτου.
  •   Κίνδυνος εμπλοκής με γειτονα χωρα στα όρια του θερμού επεισοδίου
  • Πλυμηρρες και καταστροφές
  • Προβλήματα με διατάξεις που στερουνται νομικής βάσης.
  •  Απαίτηση της Κομισιόν συμφωνης γνωμης όλων των αρχηγων σε κάποια θέματα.
  •         Αξιολόγηση προϊσταμένων και λειτουργών
  • Σεισμική δραστηριότητα μεταξύ 12 και 26/10

Καλό μήνα να έχουμε


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Χαχαχαχα.....μετά από όλα αυτά τα καλούδια, το "καλό μήνα να έχουμε" ακούγεται τουλάχιστον σαν ειρωνεία! Μου θυμίζει μια σκηνή από την ταινία καταστροφής "Η επόμενη μέρα" οπότε, και αφού πατηθεί το κόκκινο κουμπί εκτόξευσης πυρηνικών βλημάτων, ακούγεται η αυτόματη φωνή του κομπιούτερ να λέει "Thank you, have a nice day!"

Περισσοτερες λεπτομερειες για την Γερμανια και την τουρκια αλλωστε αγαπιουνται πολυ
ανηκουν στην ιδια φυλη ειναι Ιαγουαριοι

βοηθεια μας!!! Σεισμοι λιμοι και καταποντισμοι.......

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget