Ο χάρτης είναι ο αντικατοπτρισμός της MATRIX οπτικής που έχουμε

Η Αστρολογία είναι ένα αντικείμενο το οποίο βοηθά κάποιον να αποκτήσει αυτογνωσία. Η αυτογνωσία όμως είναι κάτι που δεν έχει «ραντεβού» με εμάς αφού το πράγμα αυτό συμβαίνει όταν ο συνειδητός νους είναι έτοιμος για να καταλάβει τι έχει μέσα του και να πετυχει τον απαραίτητο διαχωρισμό.
Η «αλλαγή» αυτή μπορεί να πάρει μέρες, μήνες η ακόμα και χρόνια μέχρι να έρθει να επιτευχτεί και τελικά το άτομο κατασταλάξει. Πολλά πράγματα που βλέπουμε ουσιαστικά δεν υφίστανται απλά εμείς, με τον έναν η τον άλλο τρόπο τα δημιουργούμε. Ας πάρουμε παράδειγμα την φύση και τα χρώματα που μας περιβάλλουν. Το χρώμα που εμείς βλέπουμε δεν είναι τίποτα άλλο από μια αίσθηση που δημιουργείται στον εγκέφαλο μέσω μιας αλληλουχίας των ηλεκτρικών ώσεων που φτανουν σε αυτόν μέσω του οπτικού νεύρου.  Ένα χρώμα που παίρνει μορφή στον εγκέφαλο μπορεί να προέρχεται από μία συχνότητα ή συνδυασμό περισσότερων ορατού φάσματος. Για παράδειγμα το κίτρινο χρώμα είναι αποτέλεσμα της επεξεργασίας του σήματος που προέρχεται από την ανίχνευση φωτός από από δύο κυρίως είδη κωνίων, τα κωνία που είναι ευαίσθητα σε συχνότητες που αντιστοιχούν στην περιοχή του κόκκινου χρώματος και τα κωνία που είναι ευαίσθητα στις συχνότητες που αντιστοιχούν στην περιοχή του πράσινου.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην ζωή μας η όποια «διαβάζουμε» μέσα από τον αστρολογικό μας χάρτη. Υπάρχει μια κατάσταση όπου ας πούμε για ένα τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κάνει τον άνθρωπο έξυπνο μεν πλην όμως κουραστικό και με ένα μόνιμο εκνευρισμό. Υπάρχει λοιπόν και μέσα από την φυσική της συμπαθητικής δόνησης. Ο Εν λογω νόμος λέει πως αν χτυπήσουμε τη χορδή μιας κιθάρας, η οποία χορδή είναι ρυθμισμένη στην ίδια ακριβώς συχνότητα με τη χορδή μιας άλλης κιθάρας που βρίσκεται δίπλα της, τότε και στην άλλη κιθάρα, που δεν έχει καμία απολύτως φυσική επαφή με την πρώτη, θα αρχίσει να πάλλεται μόνο η χορδή, η οποία είναι ρυθμισμένη στην ίδια συχνότητα με τη χορδή της πρώτης κιθάρας, που εμείς κινήσαμε, ενώ οι υπόλοιπες χορδές θα παραμένουν ακίνητες. Κατά συνέπεια δημιουργείται μια ενεργοποίηση μεταξύ των δύο αυτών χορδών, χωρίς να υπάρχει υλική επαφή, επειδή είναι συντονισμένες στην ίδια συχνότητα.
ΒΗΜΑ 1ο: Το ξεκίνημα της ζωής- Τα πρώτα μας χρόνια από έμβρυο έως παιδί.
Ένα παιδί από την στιγμή που «συλλαμβάνεται» αρχίζει και βιώνει «εμπειρίες» μέσα από την ίδια του την μητέρα. Έτσι κάθε σκέψη, είτε θετική είτε αρνητική- αρχίζει και διαμορφώνει τον χαρακτήρα του παιδιού. Η διαμόρφωση αυτή δεν είναι εμφανής αλλά την αντιλαμβανόμαστε μέσω της μελέτης της προγενέθλιας έκλειψης στον χάρτη του κάθε ενός ατόμου. Το παιδί εν συνεχεία βιώνει την «φήμη» του μέσα από τον 4ο οίκο δηλαδή από την οικογένεια του. Έτσι οι οικογενειακές αστοχίες και ατυχίες καταγράφονται στο υποσυνείδητο του παιδιού και όπως λέει ο λαός «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».
Έτσι το ξεκίνημα δημιουργεί μια βάση δεδομένων και τα πάντα επεξεργάζονται και αναλύονται μέσα από αυτές τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει το άτομο. Για παράδειγμα ένα παιδί με τον Κρόνο στον 4ο οίκο μεγάλωσε είτε σε ένα σπίτι ίσως αυταρχικό είτε  με έναν γονέα παρών-απών…. Δηλαδή νοιώθει μια απουσία. Εκεί είναι που  πρέπει να δουλευτεί στην απελευθέρωση από τα αρνητικά συναισθήματα.
Ο βιολόγος Ρούπερτ Σέλντρεϊκ ουσιαστικά προσθέτει μια βιολογική διάσταση σε αυτό που ο Καρλ Γιουνγκ είχε ονομάσει συλλογικό ασυνείδητο. Ο βιολόγος αυτός πιστεύει ότι το σώμα και ο νους μας παίρνουν τις πληροφορίες τους από μια κοινή δεξαμενή γνώσεων και τάσεων, που υπάρχει σε ένα πεδίο όπου όλοι μας έχουμε πρόσβαση.

ΒΗΜΑ 2:   ΑΛΛΑΖΩ-ΑΛΛΑΖΕΙΣ (ε, που θα πάει)-ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
Αυτά τα παραπάνω τι υποδηλώνουν; Πως πρέπει λίγο να ξαναδούμε τα πράγματα από την αρχή. Ένας άνθρωπος με μια σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα ουσιαστικά έχει βιώσει μέσα του έναν πόνο-μια πληγή. Όσο αφήνει την πληγή αυτή ανοικτή τόσο τα «θηρία» θα την μυρίζουν και θα έρχονται στην ζωή του και θα του προκαλούν πόνο. Ίσως θα πρέπει αυτή την «πληγή» να την διοχετεύσει ως πόνο κάπου άλλου (πχ βοηθώ αναξιοπαθούντες).
Η αλυσίδα λέει πως διορθώνω και φτιάχνω τον εαυτό μου και κατ’ επέκταση φτιάχνω τον κόσμο.

ΒΗΜΑ 3 : ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ και η ΑΠΟΔΟΧΗ του εαυτού
Οι περισσότερες- αν όχι όλες- οι διδασκαλίες και οι θρησκείες, μας διδάσκουν πως ο καθένας παίρνει ακριβώς αυτό που δικαιούται, βασισμένο δίκαια σε ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν μέχρι τώρα. Έχεις όμως σκεφτεί, καλέ μου αναγνώστη πως το ΣΥΜΠΑΝ μάλλον επιτρέπει σε κάποιον να σε «βλάψει» τότε μάλλον εμμέσως πλην σαφώς ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ.  Έτσι ο ίδιος με την αναπαραγωγή των σκέψεων του φόβου (είτε του ανταγωνισμού, της έριδας, της φιλονικίας, του τρόμου κ.ο.κ) έστειλες «σήμα» και το σύμπαν έδωσε το «πράσινο φως» για να δεχτείς αυτά που υπαγορεύει ο γενέθλιος χάρτης. Έτσι πρέπει να αποδεχτείς τα λάθη σου, τα σφάλματα σου και να συνεχίσεις. Άλλωστε η κάθε «συμπαντική τιμωρία» αποσκοπεί να σε «αλλάξει» και όχι να σε καταστρέψει.
Γιατί ένας Γερμανός με την ίδια ακριβώς όψη αντιδρά διαφορετικά από ένα Κινέζο, έναν Έλληνα η έναν Αμερικανό; Στην πραγματικότητα εάν το «ψάξουμε» λιγάκι σε σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες δεν απέχουμε και πολύ. Τι εννοώ. Εννοώ πως από αρχαιοτάτων χρόνων υπάρχει μέσα στο DNA μας η διαμάχη και η δολοπλοκία. Ο Περικλής που μιλάμε πως ο 5ος πχ αιώνας ονομάζεται και «χρυσός αιώνας του Περικλέους» ο Περικλής κατηγορήθηκε μαζί με τον Φειδία για τα έργα επί της Ακρόπολης. Παράλληλα είχε προβλήματα αφού έφαγε τα λεφτά της συμμαχίας για ψηφοθηρικούς και προσωπικής απόλαυσης λόγους. Ο Παπαφλέσσας φυλάκισε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και μετά τον αποφυλάκισε όταν είδε τα «σκούρα». Όπως αντιλαμβάνεστε δεν απέχουμε καθόλου από τους Αρχαίους. Τι είναι όμως αυτό που διαφοροποιεί την συμπεριφορά ενός ατόμου που έχει γεννηθεί στην Ικαρία, στην Αθήνα με έναν άλλο που έχει γεννηθεί στην Σπάρτη, στην Ιεράπετρα; Το LA και LM που σημαίνει LOCAL ASCENDANT & LOCAL MERIDIAN . Αυτές οι δυο γεωγραφικές-αστρολογικές σταθερές σχετίζονται με την περιοχή που έχουμε γεννηθεί αλλά και για περιοχές που έχουμε «περάσει». Ας δούμε για παράδειγμα τον LOCAL ASCENDANT & LOCAL MERIDIAN της ιστορικής πόλης Σπάρτης. Ο LOCAL ASCENDANT (*περιβάλλον και ο αντικατοπτρισμός επάνω μου)βρίσκεται στον στις 5ο 09’.44’’ του ζωδίου του Λέοντα (σταθερό ζώδιο). Αυτό υποδεικνύει πως οι «Σπαρτιάτες» αντλούν μια δύναμη μέσα από την επιμονή (*σταθερό ζώδιο) και την ένδοξη ιστορία τους (Λέοντας) που τους γοητεύει και τους παρακινεί (Ποσειδώνας έχει έξαρση στον Λέοντα). Από την άλλη το  LOCAL MERIDIAN (οι δράσεις μου) είναι επάνω στην 24ο μοίρα του Κριού που σημαίνει πως είναι σε μοίρα Ποσειδώνα (**2Χ12=24 άρα Ποσειδώνας = έμπνευση) στο ζώδιο του Κριού (*ξεχωρίζω, θέληση για πρωτιά, πύρινη φύση) . 

ΤΕΛΟΣ Α’ μερους

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ ενδιαφέρον!!!περιμένω με ανυπομονησία και το επόμενο,ευχαριστώ πολύ

Kαλησπερα Καρλ και παιδια,το αρθρο διαφωτιστικο και αξιομνημονευτο-για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι-
πιστευω οτι το αρχαιο φως παντα θα μας φωτιζει,αλλωστε γι αυτο ηρθε και στην Ελλαδα-ΕΛ=φως,ΛΑΣ=χωρα,ΕΛΛΗΝ=ο κατοικος της χωρας του φωτος.
Ηρθε λοιπον αυτος ο γεματος φως υπουργος,που μετοικησε δεν ξερω απο ποιον πλανητη στη χωρα του φωτος και αφου αφησε μονο 4 μαθηματα στις εξετασεις ,αφαιρεσε τεχνηεντως τα Αρχαια ,τα οποια αποδεδειγμενα ειναι η μονη γλωσσα ανα την υφηλιο που οταν ομιλειται ορθως με τις καταληξεις οι οποιες αφαιρεθηκαν απο το Ραλλη ,αναπτυσσει τις ικανοτητες του εγκεφαλου,θεραπευει τη δυσλεξια,αυξανει την εξυπναδα και προσφερει απειρα ευεργετηματα στον ανθρωπο καθως ειναι μια αριθμολογικα κωδικοποιημενη γλωσσα,ζωντανη και μονιμως εξελισσομενη.
Αυτος αγαπητε μας Καρλ τι -φημη-βιωνει μεσα του,τι τον κυνηγαει ?Αυτος η ο Μαρδονιος ηταν κι ηρθε να παρει εκδικηση,η σε καθε ζωη ειναι ο Εφιαλτης,ο Γουσης,ο Αρτεμης Ματσας κτλ.
Ενα πραγμα ευχομαι και προσδοκω΄να καταλαβουμε ολοι λιαν συντομως οτι εχουμε υποχρεωση να αναστησουμε αυτη τη χωρα για αλλη μια φορα και το φως της να στειλει εκει που πρεπει ολους αυτους τους εκπροσωπους του νεο-σκοταδισμου και τους μεσα και τους εξω...

καταπληκτικο karl

πολυ ενδιαφερον Καρλ ευχαριστουμε. Περιμενουμε τη συνεχεια

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Φαντάζομαι ότι είναι μόνο η αρχή μιας σειράς τέτοιων άρθρων. Περιμένουμε.

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Φαντάζομαι ότι είναι μόνο η αρχή μιας σειράς τέτοιων άρθρων. Περιμένουμε.

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget