Αν νομίζατε πως τα είχατε δει ολα με την Lehman Brothers δειτε και την Τσίπρας Μπρόδερς....

Το ημερήσιο (*ΕΙ)ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΛΤΙΟ 28/9
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ. Χαμός έχει γίνει με την Deutsche Bank η οποία μαζί με τις Ιταλικές τράπεζες και την επίσης γερμανική Commerzbank αποτελούν τον αδύνατο κρίκο της οικονομίας. Πριν δυο μέρες, ο Hans Michelbeck, πολιτικό του κόμματος της Merkel και μέλος της επιτροπής Οικονομικών της κάτω Βουλής της Γερμανίας, δήλωσε ότι «δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει την Deutsche Bank με την Lehman. Η τράπεζα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μόνη της την κατάσταση». Αυτό το σχόλιο αντί να καθησυχάσει την αγορά, προκάλεσε το αντίθετο αποτέλεσμα, λίγες μόλις μέρες μετά την όγδοη επέτειο της κατάρρευσης της Lehman, την στιγμή που η έκθεση του γερμανικού κολοσσού σε παράγωγά ξεπερνά κατά πολύ την αντίστοιχη που είχε η αμερικάνικη τράπεζα κατά την κατάρρευσή της.
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δυσκολα και δυστυχως θα συμπαρασυρει σαν τσουνάμι τα πάντα στο πέρασμα της...

Γερμανία και Τουρκία....τον πίνουν παρέα...στεγνά: Ο Έλμαρ Μπροκ, Γερμανός δεξιός ευρωβουλευτής (της παρέας Μέρκελ – Σόιμπλε), επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πιστός στη γραμμή του προαιώνιου γερμανοτουρκικού άξονα (ο οποίος αφορά μόνο τα γερμανικά συμφέροντα και όχι τα ευρωπαϊκά), σε δηλώσεις του έδωσε την εντύπωση ότι κάποιοι (γερμανικοί;) κύκλοι θέλουν οπωσδήποτε αυτή τη νεο-οθωμανική Τουρκία στην Ευρώπη.
«Από τη γεωστρατηγική μας άποψη, είναι πιο σημαντικό να είναι η Τουρκία με το μέρος μας παρά στο στρατόπεδο κάποιου άλλου», είπε. «Οι σχέσεις μας είναι ισχυρές και πρέπει να τις εμβαθύνουμε», συμπλήρωσε. Είναι γνωστό ότι εάν κάποιος υπερασπίζεται με σθένος την εδαφική ακεραιότητα της Τουρκίας είναι η Γερμανία. Τουρκία και Γερμανία έχουν τα όνειρά τους, να ανασυστήσουν τις αυτοκρατορίες που έχασαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότε που Γερμανία και Τουρκία ήταν δύο αυτοκρατορίες σύμμαχοι που πολεμούσαν ενάντια στις δυτικές δυνάμεις.
Η υποβάθμιση της Τουρκίας έρχεται μετά την επίσκεψη της Φεντερίκα Μογκερίνι και του Γιοχάνες Χαν στην Άγκυρα. Η Ύπατη Εκπρόσωπος για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας και o Επίτροπος για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας και Διαπραγματεύσεων για τη Διεύρυνση συζήτησαν με τους Τούρκους για το Κυπριακό, για το θέμα της βίζας και σχετικά με την υποψηφιότητα της ισλαμιστικής νεο-οθωμανικής χώρας στην ΕΕ.
Η Τουρκία εκβιάζει από το 2015 την Ευρωπαϊκή Ένωση με τις προσφυγικές ροές και ζητά ανταλλάγματα. Οι γερμανοκρατούμενες Βρυξέλλες, υπακούοντας στις εντολές του Βερολίνου, διαπραγματεύονται με την Τουρκία δήθεν στο όνομα της Ευρώπης αλλά στην πραγματικότητα για τα συμφέροντα της Γερμανίας.
Αγκελικούλα ...οι Τουρκοι θα σας ξαναπουλήσουν οπως και στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο που σας «κυρηξαν» τον πόλεμο οταν ειχατε σχεδον ηττηθει απο τους Συμμάχους...

Η Τουρκία «πνιγεται» απο Ορθοδοξία και Ελληνισμό...για τα σημάδια των καιρων: Οχτακόσια χρόνια μετά φαίνεται ότι εντοπίστηκε στο Βόσπορο η Μονή που είχε οικοδομήσει ο βυζαντινός αυτοκράτορας, Μανουήλ ο Κομνηνός. Η ανακάλυψη αυτή σε συνδυασμό με τις πρόσφατες ανακαλύψεις και τα σημεία που εμφανίζονται πάνω στο στολίδι της Ορθοδοξίας την Αγία Σοφία, κάνουν τους Τούρκους να νιώθουν ότι κάτι πολύ άσχημο έρχεται για αυτούς καθώς το τέλος της Τουρκίας έχει προβλεφθεί για όταν «εκπληρωθούν τα Σημεία των Καιρών».
Πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας αναφέρουν ότι έχει συνταχθεί ακόμα και μελέτη (!) από την ΜΙΤ για τις επιπτώσεις που θα είχε κάτι τέτοιο σε πολιτικό-εθνικό επίπεδο. Ουσιαστικά έχουν αποδυθεί σε ένα "κυνήγι θησαυρού", ανάλογο με αυτό της κινηματογραφικής ταινίας "Ιντιάνα Τζόουνς" θεωρώντας ότι πρόκειται για το χαμένο δισκοπήτηρο" του βυζαντινού Ελληνισμού, με ότι αυτό συνεπάγεται...
Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι η ιστορική αυτή ελληνορθόδοξη βυζαντινή μονή βρίσκονταν κοντά στο πανεπιστήμιο, Koç Üniversitesi, (της γνωστής οικογένειας των Koç)…και πολλοί περαστικοί στην περιοχή αυτή είχαν μαρτυρήσει στο παρελθόν για διάφορα εκκλησιαστικά αντικείμενα που βρέθηκαν πέριξ του κυρίως χώρου του πανεπιστημίου.
Μεγάλο δέος δημιουργεί στους Τούρκους, όπως αναφέρει η Σαμπάχ και τα διάφορα μωσαϊκά που έχουν αναδυθεί με όλη την μεγαλοπρέπεια τους τις τελευταίες δεκαετίες μέσα στο ιερό ναό της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, παρά του ότι η μουσουλμανική θρησκεία θεωρεί σαν αμάρτημα την απεικόνιση πρόσωπων που σχετίζονται με θρησκευτικά γεγονότα.
Ιδιαίτερο δέος τους προκαλεί το γνωστό μωσαϊκό που απεικονίζει τον Ιησού έχοντας την Παναγία και τον Ιωάννη τον Βαπτιστή στα δεξιά και αριστερά Του.
Οι Τούρκοι το έχουν ονομάσει χαρακτηριστικά το «Μωσαϊκό της Αποκάλυψης» και ο συμβολισμός αυτός ανάγει στην εσχατολογική σημασία του που είναι έντονη στους μουσουλμάνους Τούρκους.
Επίσης ξεχωριστή αναφορά γίνεται και για τα μωσαϊκά που αναπαριστάνε γνωστούς βυζαντινούς αυτοκράτορες, όπως τον Ιωάννη τον Κομνηνό με τον Ιησού Χριστό και τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Μονομάχο με την αυτοκράτειρα Ζωή.
Όλες αυτές οι απεικονίσεις προκαλούν έντονο δέος καθώς όλη αυτή η ελληνορθόδοξη χριστιανική μεγαλοπρέπεια και η εσωτερική δύναμη που αναδύουν αυτά τα ψηφιδωτά, έχουν γεννήσει διάφορους θρύλους για τους εσχατολογικούς τους συμβολισμούς.
Εχουμε πει πως ο καιρός γαρ εγγυς και πως η Ελληνική γη ξερνά την Ιστορία της...

Εμείς τι κάνουμε για αυτό(?):
Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή που έστειλε ο Μιχάλης Π. προς τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκη:
Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 16:00 με 17:00 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης είναι ο πλειστηριασμός του μοναδικού ακινήτου που έχουμε τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου. Ένα διαμέρισμα 86 τετραγωνικών μέτρων , δωρεά από τον δάσκαλο πατέρα μου, που αγοράστηκε με δάνειο διάρκειας 40 χρόνια, πριν από 45 περίπου χρόνια.
Είχα μια εταιρία Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. και σαν υπεργολάβος, εγκατέστησα τους πομπούς για την ψηφιακή τηλεόραση της ΕΡΤ Α.Ε. και κατασκεύασα το σύγχρονοSTUDIO Δ’ της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ, βρήκε τρόπο να πληρώσει τους υπεργολάβους-Ιταλικές εταιρίες και την έκπτωτη εταιρία, αφήνοντας παντελώς απλήρωτη την δική μου εταιρία. Για το θέμα ενημερώθηκε ο τότε αρμόδιος Υπουργός, οι μετέπειτα Υπουργοί και το γραφείο του Πρωθυπουργού, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, παρά μόνο υποσχέσεις.
Για τα έργα αυτά, πήρα δάνεια και έβαλα το σπίτι μου εγγύηση για το κεφάλαιο κίνησης της εταιρίας μου. Αφήνοντας με απλήρωτο η ΕΡΤ, δεν μπορούσα να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, και ταυτόχρονα από την πίεση των καταστάσεων αυτών, καταστράφηκε η υγεία μου, αφήνοντάς με ολικά ανάπηρο με πολλά και σοβαρότατα προβλήματα.
Εγώ είμαι ένας ολικά ανάπηρος, με ποσοστό αναπηρίας 85% πιστοποιημένο από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας, (ΚΕ.Π.Α.) με πολλά και πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Σημειώνω ότι δεν έχω κανένα εισόδημα, ούτε σύνταξη, ούτε και κανένα επίδομα αναπηρίας από πουθενά.Δεν έχω κανένα έσοδο, διότι ενώ κατέθεσα τα δικαιολογητικά και την αίτηση για κρίση από επιτροπή για χορήγηση ποσοστού αναπηρίας για συνταξιοδότηση το 2010, λόγω κατάργησης των επιτροπών και την δημιουργία των ΚΕΠΑ, μου επέστρεψαν με συστημένο τον φάκελό που είχα καταθέσει, ενημερώνοντάς με ότι πρέπει να ξεκινήσω τη διαδικασία αυτή από την αρχή στα ΚΕΠΑ. Τελικά, πέρασα από επιτροπή και πήρα την απόφαση στα τέλη του 2014.’ Ολα αυτά τα χρόνια που δεν εργαζόμουν το ταμείο μου, ο ΟΑΕΕ, με χρέωνε με εισφορές και τελικά δεν μου χορήγησαν σύνταξη, λόγω οφειλών!!!!! Επίσης, δεν μου χορηγήθηκε ούτε το πενιχρό επίδομα βαριάς αναπηρίας για τους ίδιους λόγους!
Είμαι πολύτεκνος πατέρας 4 παιδιών, με το ένα από τα παιδιά μου αυτιστικό, ανάπηρο με ποσοστό αναπηρίας 80% πιστοποιημένο από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας, (ΚΕ.Π.Α.)
Έχω μηδενικό εισόδημα, είμαι άπορος με βιβλιάριο απορίας του Δήμου μου, για να μπορώ να έχω τα στοιχειώδη φάρμακα που χρειάζομαι για να κρατηθώ στη ζωή. Είμαι στη διαδικασία υπαγωγής στον νόμο 3869/2010 Κατσέλη, αλλά οι τράπεζες δεν μου χορηγούν τα απαραίτητα για την υπαγωγή στην προστασία του νόμου αντίγραφα δανειακών συμβάσεων, παρ’ όλο το μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής μου από την υποβολή της αίτησης χορήγησης, επικαλούμενες τη συγχώνευση και τη δυσκολία στην αναζήτηση παλιών συμβάσεων.
Το ακίνητο αυτό, είναι το μοναδικό μας περιουσιακό στοιχείο, και η τράπεζα το γνωρίζει αυτό. Παρ όλα αυτά συνεχίζει στον πλειστηριασμό του».
Που είναι η ευαισθησία των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ αλλά και των λοιπών πολιτικων δυνάμεων. Τα καρντάσια ...θα το επιτρέψουν?

Η Ατάκα της ημέρας: άμα η δημοκρατία της αριστερας με το κοινωνικό πρόσωπο ειναι να αρπάζει τα σπίτια του κοσμάκη τότε ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ σας και ραντεβου στα special court

Δημοσίευση σχολίου

Κράτος ανάλγητο, οργανωμένο επί σκοπού πάνω σε δαιδαλώδης γραφειοκρατία, κράτος μπ@@ρδέλο.
Δεν μπορεί να του λένε του συνανθρώπου μας ότι είναι παλιά η σύμβαση , να κόψουν τον λαιμό τους να την βρούνε...Άμα χρωστάει κάποιος ξέρουν να τον παίρνουν 50 τηλέφωνα ττην ημέρα οι εισπρακτικές...Δεν ξέρω εάν μπορεί, με νομικές διαδικασίες, που και εκεί θέλει εναν σκασμό λεφτά, πάντως το άδικο δεν το θέλει ο Θεός...
Καμμία προστασία πιά...που είναι επιβεβλημένη σε τόσο αδύναμους κι αυάλωτους συνανθρώπους μας...Κτηνάρες....έρχεται ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ...

άκου και αυτό...από το Μέρλιν πάλη επειδή είσαι ροκάς...https://www.youtube.com/watch?v=ik1bDMttqak

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget