Οι εφτά πολιτικοί νάνοι συζητούν πως θα παρακαλέσουν την Μέρκελ....


Το ημερήσιο (ΕΙ)δικό ΣΑΣ δελτίο 10/9
Αγαπητοί φίλοι, αναγνώστες και «λοιποί» του astrolabor.blogspot.com καλώς ηρθατε σε ένα ακόμα ειδικό δελτίο. Σήμερα βγαίνουμε πιο νωρίς «αέρα» μιάς και έχουμε Σαββάτο εκπομπή και σημερα έχει αστρολογική μελέτη ολονυκτία σαν να είναι της η γιορτή της Σταυροπροσκυνήσεως...

Club Med 7- οπως λέμε εφτά λιγούρια ψάχνουν λύσεις αυτοκτονίας: Ο Αλέξης Τσίπρας έιχε την φαεινή ιδέα να καλέσει άλλους έξι μάλλον για να φάνε στην υγεία των «κορόιδων» παρά για να βρουν λύσεις. Έτσι μαζεύτηκαν ο πρωθυπουργός της περιφερειακής υπέρδύναμης της Μάλτας, ο «υπηρεσιακός» αντι Ραχόι, ο Ματέο Ρετζι που ηρθε για μια φώτο για να μην του πας «ισα μωρη φλώρα που την έκανες γαργάρα την δουλειά». Ηρθε και ο Ιουδας φιλούσε υπέροχα ο Αναστασιαδης αλλά και ο Φρανσουά Ολαντ που δεν κάνει σεξ και δεν αφοδευει εαν δεν πάρει ΟΚ απο Βερολίνο μεριά.... ενω ο Κόστα θρηνει και τρεμει ο πισινός του για να εξέλθει η ψυχή του αφου οι πορτογαλικές τράπεζες είναι σαν αυτό που λέει και ο Γαιτάνος στην εξόδιο ακολουθία  Θρηνώ και Οδύρομαι
Αυτοί θα κάνουν «μετωπο» κατά της Γερμανίας... ο Μάλτας πεινάει, ο Ιταλός χρωστά σε οσους φορουν παπουτσια και πατουν στην Γη (*το bank run, το haircut και άλλλες ετσι «καλλιτεχνικές» ορολογιές) θα τις δουμε και θα τις ζησουμε, ο Ολαντ(*ρεου) ειναι τριτος στις δημοσκοπήσεις αφου ουτε αυτη η καλλιτεχνίς δεν δεν το ψηφιζει. Ο Αναστασιάδης πάει για Νόμπέλ ειρήνης γιατι κάθε προδοσία πρεπει να έχει ενα υπέροχο μανδυα, ο αντ΄αυτου Ραχόι ειναι σε long-life ακυβερνησία, ο Κόστα...φαε οσα θές και τα αλλα ... «χώστα»... και μέσα σε όλα αυτά ο Αλέξης μας λέει πως κυκλοφορεί και ακουει με τον κόσμο τα καλύτερα γεγονός που υποδεικνύει πως οι Ελληνες ή ειναι ευγενικοί ή ο Τσίπρας κυκλοφορει μονο στο σπίτι του και στην Κουμουνδούρου....

Οι «ενστολοι» αγρίεψαν *(1): Τη συμμόρφωση με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την αποκατάσταση των «μισθολογικών αδικιών» που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια, απαίτησαν από την κυβέρνηση, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, ενόψει των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ.
Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στη Θεσσαλονίκη, οι συνδικαλιστές των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας στάθηκαν κυρίως στην απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας που τους έχει δικαιώσει, τονίζοντας πως περιμένουν από την κυβέρνηση να σεβαστεί την απόφασή του. «Οτιδήποτε άλλο είναι αντισυνταγματικό» τόνισαν χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για το τι θα πράξουν σε περίπτωση που ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης φέρει μέτρα που αντιτίθενται στην απόφαση του ΣτΕ, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, απάντησε: «Θα προσαχθεί κανονικά, καθώς οι Ενώσεις θα καταθέσουν μήνυση. Θα κινηθούν αυτόφωρες διαδικασίες. Εφόσον ο κ. Χουλιαράκης δεν είναι βουλευτής και δεν διαθέτει ασυλία, θα προσαχθεί στο αυτόφωρο».
Οι δικαστικοί αγρίεψαν *(2):Τον ασκό του Αιόλου έχει ανοίξει η υπόθεση του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος αφού ταλαιπωρήθηκε και λοιδορήθηκε, καθώς οι οικονομικές υπηρεσίες του κράτους τον χαρακτήρισαν φοροφυγά, στη συνέχεια τα διοικητικά δικαστήρια ήρθαν να τον δικαιόσουν θεωρώντας ακόμη και μη σύννομες πολλές από τις ενέργειές τους για τον καταλογισμό υπέρογκων προστίμων.

Η περίπτωση βέβαια του κ. Χατζηγιάννη δεν είναι η μοναδική. Πολλές φορές έχουν δει το φως της δημοσιότητας ενέργειες των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, όπως το ΚΕΦΟΜΕΠ, το ΣΔΟΕ κ.λ.π. να προχωρούν σε ελέγχους με υπερβάλλοντα ζήλο και πέραν των χρονικών ορίων που προβλέπει ο νόμος, δημιουργώντας έτσι βλάβη στους φορολογούμενους.
Όμως σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (1049/2016) το Δημόσιο ευθύνεται και καλείται να αποζημιώσει θιγόμενο «όχι μόνον από την έκδοση μη νόμιμης εκτελεστής διοικητικής πράξης ή από τη μη νόμιμη παράλειψη έκδοσης τέτοιας πράξης, αλλά και από μη νόμιμες υλικές ενέργειες των οργάνων του Δημοσίου ή από παραλείψεις οφειλομένων νόμιμων υλικών ενεργειών αυτών, εφόσον οι υλικές αυτές ενέργειες ή παραλείψεις συνάπτονται με την οργάνωση και λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών».
Συγκρίνοντας  το (*1) & το (*2) μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς αυτο που γραφαμε στις μηνιαιες προβλέψεις περί μιας επαναστασεως που ξεκινά ...σιωπηλά
Κυριάκος Μητσοτάκης-δεν θέλει τους δεξιούς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες έδωσε μία πρόγευση των όσων θα πει στη ΔΕΘ για το πρόγραμμα διακυβέρνησης της ΝΔ. Αλλά ποιας ΝΔ; “Διέγραψε” από το κόμμα τους δεξιούς ψηφοφόρους, αφού μίλησε για “κεντροδεξιά παράταξη” και κράτησε σε αυτή τους “κεντρώους” και τους “κεντροαριστερούς”.
Δίδοντας το στίγμα της ΝΔ που οραματίζεται ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στον “Σκάι” την παρουσίασε ως την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη “στην οποία χωράει και ο παραδοσιακός κεντρώος, χωράει και ο μετριοπαθής φιλελεύθερος κεντρώος, χωράει και κάποιος ο οποίος αυτοπαρουσιάζεται ως κεντροαριστερός και ο οποίος είναι απολύτως απηυδισμένος με την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης και αναζητεί μια πολιτική διέξοδο ή διεύρυνση”.
Μάταια οι δεξιοί που παρακολουθούσαν τη συνέντευξη περίμεναν να ακούσουν ότι τους υπολογίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Καμία όμως αναφορά. Ήταν σαν να έλεγε στους δεξιούς της ΝΔ πώς δεν χρειάζεται να ψηφίσουν το κόμμα στις επόμενες εκλογές, διότι αυτός χαρακτηρίζει την παράταξη κεντροδεξιά και κάνει άνοιγμα στο Ποτάμι και στους δυσαρεστημένους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.
Ξεχνάει όμως ο κ. Μητσοτάκης ποια είναι η βάση της ΝΔ και πώς χωρίς αυτή όσα ανοίγματα να θέλει να κάνει δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα. Καθηλωμένο στο 27-28% θα κρατήσει το κόμμα, ή μπορεί και να χάσει αν συνεχίσει στην ίδια τακτική του... κέντρου. Χώρο από τον οποίο μάλιστα θέλει να κάνει και μεταγραφές προκειμένου να ενισχύσει το κεντρώο προφίλ του κόμματος.
“Είναι χρέος μου να ανανεώσω τη ΝΔ και σε πρόσωπα. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι όταν έρθει η ώρα των εθνικών εκλογών, αυτήν την ανανέωση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα τη δείτε. Και επειδή προσβλέπω και προσδοκώ ότι η ΝΔ μπορεί και να διπλασιάσει την Κοινοβουλευτική της δύναμη, έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία οι επιλογές που θα δώσουμε στους πολίτες, όταν θα έρθουν να επιλέξουν βουλευτές με το σταυρό τους, να αποπνέουν ένα διαφορετικό ήθος, ύφος, αλλά και μία διαφορετική ποιότητα", είπε ο πρόεδρος του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απόφοιτος του Harvard που εκεί πέρα πας ΟΧΙ για να βγεις «τερας μορφωσεως» αλλά για να κάνεις κοννέ και να μπεις στην παγκόσμια ελίτ γεγονός  που σηματοδοτεί πως ξεχνας τον ορο «πατρίδα».... Να θυμάστε αυτό που σας λέω ... ο Κυριάκος Μητσοτάκης ειναι ο νέος Ζιγδης και θα γινει ο Τσίπρας της δεξιας.....

Τηλεοπτικές ‘αδειες: Πραγματικά η κυβέρνηση, και σας το λέω μετα λόγου γνωσεως θέλει να ελέγξει ΠΛΗΡΩΣ τα ΜΜΕ. Οι αδειες της τηλεόρασης ηταν η αρχη... ερχεται και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαδίκτυο...

Εκπομπή Σαββατο 10/9 στον regium-radio: Θα αφηγηθούμε την «Μελλοντική Ιστορία της Ελλάδος-και όχι μόνο» για το  επόμενο χρονικό διάστημα (μεχρι τις αρχές του 2017). Ραντεβου στις 22:00 και πιάστε στασίδι .....

Η Ατάκα της ημέρας:  Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρέπει να προχωρήσουν πλειστηριασμοί, όχι μόνο στην πρώτη κατοικία, αλλά σε εξοχικά σπίτια στη Μύκονο επιχειρηματιών οι οποίοι λήστεψαν τις εταιρίες τους και έχουν τα λεφτά τους έξω και οι οποίοι είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές;" Κυριάκος Μητσοτάκης... δωρίζει ψηφους στην Χ.Α
                                       Το ζητήσατε στο Regium...Tο βρήκατε εδω!!!

Δημοσίευση σχολίου

Απολαυστικός με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, λες τα γεγονότα αλλά κι τι μέλλει γενέσθαι με ένα διαφορετικό κι φρέσκο τρόπο. Ευχαριστούμε που μας φτιάχνεις την μέρα.

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget