Πάει και ο Παναθηναικάκιας... πότε θα "φυγει" ο ψυχακιας

Το ημερήσιο (*ΕΙ)δικό σας δελτίο 15/9
Αγαπητοί αστρολαμπορίτες και αστρολαμπορίτισες σας χαιρετώ. Η επικαιρότητα «παιζει» και «τρέχει» με τρελές επιταχύνσεις.... Από την μια ο Κατρούγκαλος που λέει οι περικοπές τέλειωσαν (*τώρα ηρέμησα) και από την άλλη έχεις τον γιδοβοσκό, τον γροθοκοπάκη που ήθελε να θάψει τη δημοσιογράφο του ALPHA στα τρία μέτρα.... Το βίντεο είναι αφιερωμένο στον γιδοβοσκό και το ανέκδοτο στο ρόλο του Πανουση είναι η δημοσιογράφος αλλά και ο ελληνικός λαός ενώ στο ρόλο του «εντεχνου» που μπαίνει και παραγγέλνει ο γιδοβοσκός γροθοκοπάκης.....

Πάμε όμως να δούμε τι παίζει....

Τέτοιους ιεράρχες χρειάζεται το έθνος:  
Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ΝΙΚΟΛΑΟΣ δείχνοντας πως η ορθοδοξία διαθέτει μυαλά αλλά και άτομα με γεμάτες καρδιές. Έτσι με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους έγραψε: "Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, γονείς και καθηγητές,
Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους
 και τον καθιερωμένο αγιασμό, θα ήθελα κι εγώ μαζί με όσους σας σκέπτονται και σας αγαπούν να δώσω τις ευχές μου για καλή και καρποφόρα χρονιά. Αν θέλουμε βέβαια να είμαστε ρεαλιστές, θα ομολογούσα με ότι οι ευχές μας για μία καλή χρονιά ξεπερνούν δυστυχώς τις ελπίδες μας για κάτι τέτοιο. Επειδή όμως θα θέλαμε όλοι μας να συμβεί το αντίθετο, επιτρέψτε μου μαζί με τις ευχές να καταθέσω και λίγες σκέψεις.
 Ο ευλογημένος τόπος στον οποίο ζούμε κουβαλάει μία παράδοση που έχει άμεση σχέση με τη ζωή. Ο τόπος μας, η πατρίδα μας, ο λαός μας γέννησε μοναδικό πνεύμα, τέχνη και πολιτισμό που ομολογείται από όλους και πάντοτε. Αυτό το πνεύμα γέννησε σοφούς, ήρωες και αγίους, που αυτοί έβαλαν τη σφραγίδα τους στην παγκόσμια ιστορία.
Όλο αυτό έγινε γιατί υπήρχε μία σπάνια παιδεία. Μία παιδεία που μόρφωσε και καταξίωσε τον άνθρωπο όσο τίποτε άλλο. Μία παιδεία που στηρίχθηκε σε τρεις βάσεις: στην αρετή, στην αριστεία και στην πίστη. Δηλαδή στην ηθική, στην τελειότητα και στην υπέρβαση. Σήμερα αυτά τα τρία όχι μόνον δεν καλλιεργούνται, αλλά συστηματικά περιφρονούνται και πολεμούνται.
Η αρετή θεωρείται ανοησία, η αριστεία ρατσισμός και η πίστη σκοταδισμός. Αποτέλεσμα, το εκπαιδευτικό σύστημα και οι σύγχρονες κοινωνίες να γεννούν έναν ανθρωπισμό, ο οποίος παράγει μεν επιστήμονες που όμως δεν είναι σοφοί, δυνατούς που όμως δεν είναι ήρωες και ικανούς που δυστυχώς αγνοούν την αγιότητα.
Είναι καιρός να γυρίσουμε στην παραδοσιακή μας παιδεία, που καλλιεργώντας την αρετή ολοκληρώνει τον άνθρωπο, που προωθώντας την αριστεία τον οδηγεί στο μέγιστο της αξίας του, που εμπνέοντας την πίστη τον βοηθάει να καταλάβει ότι υπάρχει ζωή πέραν από τα όριά του και Θεός μέσα στην καρδιά του.
Είναι καιρός αυτά να ζητήσουμε από το σημερινό σχολείο, αυτά να απαιτήσουμε από τους σχεδιαστές της παιδείας μας, αυτά να διεκδικήσουμε από τη ζωή μας. Όλοι μαζί. Η αρετή είναι το έδαφος της ψυχής, η αριστεία το λίπασμα και η πίστη ο σπόρος.
Το σχολείο πρέπει να φυτέψει την πίστη στον Θεό και η Εκκλησία να Τον φέρει στη ζωή μας. Αν σας λένε ότι δεν υπάρχει Θεός, αυτό είναι τεράστιο ψέμα και ασυγχώρητο λάθος. Αυτό είναι η πραγματική πηγή της κρίσης.
Καιρός να βγούμε από αυτό το ασφυκτικό για την ύπαρξή μας μνημόνιο και να επανεκκινήσουμε την παιδεία μας στις παλιές της βάσεις, με νέο όμως ενθουσιασμό. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε. Μάλιστα τα νέα παιδιά είναι ο μονόδρομος της σωτηρίας μας.
Είδατε πως νέα παιδιά, με ηλικίες κοντά στις δικές σας, μάλιστα κάτω από εντελώς αντίξοες προϋποθέσεις, κατάφεραν να πρωτεύσουν στους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες και να κάνουν υπερήφανο έναν ολόκληρο λαό, τον τσακισμένο λαό μας.
Ας πάρουμε από αυτούς μάθημα για το τι σημαίνει αρετή και αριστεία και ας αντλήσουμε ελπίδα. Τα νέα παιδιά τελικά αποδεικνύονται οι καλύτεροι δάσκαλοί μας. Γι’ αυτό και είστε η ελπίδα μας. Ναι, εσείς είστε η ελπίδα μας. Αρκεί να μιμηθεί τε αυτά τα εξαιρετικά πρότυπα που βρίσκονται ανάμεσά σας
Το καλύτερο σχολείο είναι αυτό που διδάσκει την αρετή, την αριστεία και την πίστη. Και οι καλύτεροι δάσκαλοι αυτοί που τα εφαρμόζουν στη ζωή τους.
Να έχετε όλοι σας, καθηγητές, γονείς και μαθητές την ευλογία του Θεού.

Τέτοιοι ιερείς είναι που έκαναν ΠΑΝΤΑ την διαφορά!!

Ο Ρατσισμός είναι άραγε μόνο προς μια κατεύθυνση ή προς πάσα κατεύθυνση: Αυτοί οι πρωταριστερούληδες που βγήκαν στα «κόζια» και κάνουν κουμάντο καλό θα είναι να μην είναι ανθρωπιστές αλα κάρτ. Πότε φτιάξατε υποδομή για τους αναξιοπαθούντες; Πότε δώσατε δωρεάν ρεύμα σε οικογένειες και παιδάκια που ζουν στα όρια της φτώχειας. Μιλάτε για πολιτικό bulling όταν έχετε ξεφτιλίσει γονείς που δεν έχουν να προσφέρουν τα στοιχειώδη στα παιδιά τους. Παππούδες που λιποθυμούν γιατί νοιώθουν άχρηστοι που δεν μπορούν να προσφέρουν μια σοκολάτα αλλά ούτε ένα χέρι βοηθείας στα δικά τους παιδιά. Άτομα που χάνουν την δουλειά τους και για αυτό θα τιμωρηθείτε στην κάλπη (*σε πρώτη φάση). Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς... Για όλα αυτά , μπορεί να χειραγωγεί τε την δικαιοσύνη, τα κανάλια αλλά η συμπαντική δικαιοσύνη θα είναι αμείλικτη....

Τέλος ο «παναθηναικάκιας»:  Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών, γνωστός και ως "παναθηναϊκάκιας"  Ισίδωρος Ντογιάκος από σήμερα αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για την ελληνική Δικαιοσύνη.

Με ποινή στέρησης μισθού 40 ημερών που όμως οδηγεί στην έκπτωσή του από το αξίωμα του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών αλλά και στον αποκλεισμό του από τις επικείμενες εκλογές που θα διεξαχθούν το Σάββατο, όπως προβλέπει ο νόμος, τιμωρήθηκε ο Ισίδωρος Ντογιάκος, μετά από πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Στον πρώτο βαθμό, ο Ισίδωρος Ντογιάκος είχε τιμωρηθεί με απλή επίπληξη, για «συμπεριφορά μη συνάδουσα με την ιδιότητά του ως εισαγγελικού λειτουργού και κατάχρηση εξουσίας ως διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών», ενώ η υπόθεση εξετάστηκε σε δεύτερο βαθμό μετά από έφεση που είχε ασκήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.
Επί της ουσίας, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου κατηγορούσε τον Ντογιάκο ότι είχε δρομολογήσει την Ολομέλεια της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών με θέμα:
«Εξωθεσμική παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου στο αυτοδιοίκητο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών».
Η απόφαση αυτή του Ντογιάκου είχε λάβει χώρα μόλις δύο ημέρες μετά την κλήση του από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Εφετών για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη εκλογή του στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.
Μετά την επιβολή της ποινής, ο Ισίδωρος Ντογιάκος θα πρέπει αυτεπάγγελτα να μετατεθεί από την περιοχή όπου διαπράχθηκαν τα πειθαρχικά αδικήματα, πράγμα το οποίο, όπως σχολιάζουν νομικοί κύκλοι, καλό θα ήταν να γίνει ακόμη κι αν δεν το προέβλεπε ο νόμος.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα αφού dura lex sed lex δηλαδή σκληρός νόμος αλλά είναι νόμος....


Η Ατάκα της ημέρας: Πες στον"άλλον" μόλις πάει ο "παναθηναικάκιας" να του τον σφυρίξουν... Αυτό λέγεται συμπαντική δικαιοσύνη

Δημοσίευση σχολίου

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν ειναι που περίπου 200.000 ανάπηρα παιδιά ΔΕΝ πάνε σχολείο;
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ που το 18% των αναπήρων παιδιών που πάει σχολείο ειναι σε "ειδικά" σχολεία που η κυβέρνηση θέλει να κλείσει τα περισότερα ;
Ξέρετε πως σύλλογοι γονέων, δάσκαλοι/ες και καθηγητές/τριες διώχνουν τα ανάπηρα παιδιά απο τα "κανονικά" σχολεία;
Υπάρχει η παραμικρή μέριμνα για ένταξη των ανάπηρων στο ελληνικό σχολείο;
Αλλά η κυυβέρνηση έστησε έναν χρόνο τώρα ολόκληρο σχέδιο για να εντάξει τα λαθρομεταναστόπουλα στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ παιδεια κι έτσι δεν χώραγαν τα ΑμεΑ
ΠΕΤΑΤΑ ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ

Πολυ σωστη η Φωτεινή. Εχουν ξεκινήσει τα σχολεια και τα αναπηρα παιδια δεν πανε γιατι δεν εχουν κάνει προσλήψεις σε αναπληρωτες.... και φυσικά καθε χρόνο στοιβάζονται όλο και περισσότερα παιδια στα λιγα ειδικά σχολεία χωρις να μπορούν να τους παρέχουν ουσιαστική εκπεδευση.

Αχ βρέ Κάρλ, με αυτό σου το δελτίο, μου κτύπησες κατευθείαν την καρδιά. Δέν χρειάζεται να σου πω οτι συμφωνώ 1000%. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που η συμπαντική δικαιοσύνη γρασσάρισε επιτέλους τα γρανάζια της.Ζούμε ένα όνειρο κακό , που το φτιάξαμε μάλιστα, εμείς οι ίδιοι 40+++ χρόνια τώρα, αρα,εμείς πρέπει να το γκρεμίσουμε.Εμείς προδώσαμε και παραδώσαμε ότι ιερότερο είχαμε, στον εχθρό. Καιρός για βαθιά περισυλλογή και ανασυγκρότηση. Το οφείλουμε στούς προγόνους μας και στους αγέννητους ΕΛΛΗΝΕΣ. Ποτέ η χώρα δεν πρόκοψε με "αεράντζηδες"κλπ.
Επιστροφή,τάχιστα στίς αέναες αξίες μας.

ρατσισμός είναι να έχεις κάνει αίτηση για δασκάλα για το παιδί σου να μάθει γράμματα γιατί είναι άρρωστο και δεν μπορεί να πάει στο σχολείο ,και ακόμα περιμένεις ρατσισμός είναι να ζητάνε ψυχολογους στο παίδων και να μην έχουν χρήματα για να προσλάβουν,ρατσισμός είναι να γίνεται έρανος για παιχνίδια για να μπορέσουν να επιβιώσουν ψυχολοχικά τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget