Αστρολογική Επιβεβαίωση: Εκβιασμός δανειστων για δόση και λαθρομετάναστες

Οι Ευρωπαίοι εκβιάζουν και πάλι την Ελλάδα παίζοντας σε διπλό ταμπλό, όπως μας έχουν συνηθίσει τους τελευταίους μήνες. Το πρώτο είναι το θέμα της οικονομίας, όπου αρνούνται να εκταμιεύσουν την υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ της πρώτης αξιολόγησης και αναμένεται να ασκήσουν αφόρητες πιέσεις στην κυβέρνηση προκειμένου να εφαρμόσει σκληρά μέτρα και το δεύτερο είναι το προσφυγικό, όπου με το κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη, την άνοδο της δεξιάς, η χώρα μας θα βρεθεί και πάλι σε δεινή θέση.

Ας ξεκινήσουμε από το πρώτο θέμα, αυτό που καεί και του περισσότερους Έλληνες αν και το μεταναστευτικό εξελίσσεται σε γάγγραινα για την Ελλάδα. Οι δανειστές έχουν ξεκινήσει και πάλι τα παιχνίδια που έχουμε μάθει πλέον στα χρόνια του μνημονίου. Βρίσκει δήθεν αφορμές, μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν και μέτρα που δεν υλοποιήθηκαν για να ζητήσει ακόμη περισσότερα εκβιάζοντας με τη δόση. Και όλα αυτά γιατί η Μερκελ έχει τρομερό πρόβλημα με την άνοδο του AfD στην Γερμανία αλλά και την άνοδο όλης της άκρας δεξιάς ανά την Ευρώπη...

Στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Σεπτεμβρίου 2016 είχαμε γράψει: Ο Kronos μιλα γι προβλήματα με ανωτάτους Ιεράρχες η το αρχιερατικό συμβούλιο, θάνατο μιας μεγάλης προσωπικότητας ενώ οι ξένοι θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τα θέλω τους με τους μετανάστες και τα οικονομικά στο εσωτερικό της χώρας.

Αν όμως πάμε και ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ είχα γράψει στο βιβλίο :" Ανθολογήματα της Witte Lehher Technik" σελίδα 64 : "Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αρέσκεται στο να καταλύει αυτοκρατορίες και ουσιαστικά επισφραγίζει μια νέα διεθνή πραγματικότητα. Επί των ημερών του η Αμερική αποσχίσθηκε από την Βρετανική Αυτοκρατορία και η τσαρική Ρωσία μπήκε στο παιχνίδι των υπερδυνάμεων κάτω από την καθοδήγηση της Μεγάλης Αικατερίνης. Ο Ουρανός στον Κριό ευθύνεται για πολέμους και όξυνση των κοινωνικών εντάσεων με συχνό αποτέλεσμα την άνοδο στην εξουσία ακραίων πολιτικών σχηματισμών...Όλα αυτά από τον Οκτώβριο 2011 .
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑΣ ΣΕΒΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget