Κάτι έρχεται και ...καλό δεν το λες.....

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο Ζαν Κλωντ Γιουνγκερ "έστειλε" μήνυμα.
Θέμα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη έθεσε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της ΕΕ Ζ.Κ.Γιουνκέρ σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeineκαθισμένος σε μία ελληνική ταβέρνα!

Μια τυπική φωτογραφία από το “ελληνικό καλοκαίρι”, που δημοσιεύει .

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «αισθάνομαι ευτυχής που βλέπω ακόμα τις τιμές να αναγράφονται σε ευρώ»! Δηλαδή θεωρεί ότι μελλοντικά οι τιμές μπορεί και να μην αναγράφονται σε ευρώ!

Η λέξη-κλειδί είναι η λέξη "ακόμα". Αν έλεγε απλά «αισθάνομαι ευτυχής που βλέπω ακόμα τις τιμές να αναγράφονται σε ευρώ», θα ήταν απλά μια διαπίστωση των κινδύνων που είχαν υπάρξει στο παρελθόν για να οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρώ. Το "ακόμα" δείχνει ότι η συζήτηση στο παρασκήνιο είναι έντονη και οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη.

Μόλις πριν τρεις ημέρες το pronews.gr σε ρεπορτάζ του (διαβάστε σχετικά εδώ) αποκάλυψε ότι "Το κορυφαίο ζήτημα του νομίσματος είναι η μέγιστη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει η χώρα μέχρι το 2018 που (υποτίθεται...) θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του νυν προγράμματος. Αν δεν λυθεί, οριστικά και συναινετικά με την λοιπή ευρωζώνη, η νομισματική εκκρεμότητα, τίποτα δεν θα τελειώσει"

Οι συζητήσεις και ένας αρχικός σχεδιασμός για συναινετική και οργανωμένη έξοδο από το ευρώ σε ισοτιμία 1:1 με νέο εθνικό νόμισμα έχουν ξεκινήσει και η δήλωση του Ζ.Κ.Γιουνκέρ είναι μία από αυτές που προετοιμάζουν το έδαφος.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες, οι εντός του 2017 και όσο οδεύουμε προς το 2018 που ολοκληρώνεται η αξιολόγηση του νυν προγράμματος...

Θα μπορούσα να επικαλεστώ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αλλά δεν θα το κάνω... τουλάχιστον ακόμα διότι αυτό θα το κάνω αρκετά σύντομα μόλις γίνει.... Αυτή είναι η επιτυχία της Uranian...Εγώ πάντως σας τα έχω πει και αμαρτία δεν έχω....

Δημοσίευση σχολίου

Τελικα τι θα γινει με καθαρα λογια ποτε θα βγουμε απο το ευρω ?

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget