Σεληνιακά Φαινόμενα Σεπτεμβρίου 2016

«Βουλή και μύθοισι και ηπεροπηΐδι τέχνη» Αλέξανδρος ο Μεγας
Καλώς ήρθατε αγαπητοί φίλοι και αναγνωστες του astrolabor.blogspot.com στα Σεληνιακά φαινόμενα μηνός Σεπτεμβρίου 2016.
Η φράση αυτή ανήκει στον Αλέξανδρο τον Μέγιστο των Ελλήνων και είναι η απάντηση όταν τον ρώτησαν πως κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
 Η απάντηση σε ελευθερη μετάφραση είναι « με θέληση, με παραμύθια και με την τέχνη της εξαπάτησης» πράγμα που το χρησιμοποιούν όλοι σχεδόν οι πολιτικοί ομως χωρις τόση επιτυχία γιατί ο Αλέξανδρος είχε δάσκαλο τον Αριστοτέλη και όχι τον Φίλη....
Η έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στην 9η μοίρα της Παρθένου με εμπλοκή Ποσειδώνα, Άρη και Κρόνου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα υπάρξουν χτυπήματα και εχθροπραξίες με ιδεολογικό και θρησκευτικό υπόβαθρο και οι στόχοι των «χτυπημάτων» θα είναι ξένα κτήρια, πρεσβείες, εταιρείες πολυεθνικές, εκκλησίες, μοναστήρια, μουσεία. Στις 16/9 έρχεται και η δεύτερη έκλειψη στην 24η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων με εμπλοκή Χείρωνα και Άρη και έτσι τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο αφού «συμφωνίες» θα τιναχτούν στον αέρα ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ανακαλύψεις ιστορικής φύσεως. Ίσως να έχουμε και ναυάγια, πτώσεις αεροπλάνων σε ύδατα (θάλασσες, ποτάμια, λίμνες κλπ).

Οι περιοχές που διαφαίνεται πως θα βγάλουν γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα ειναι οι παρακάτω:
ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ


Salt-Lake-City - USA-UT LM 0°43 . .
Richfield USA-UT LM 0°36 . .
Cedar-City USA-UT LM 0°39 . .
Roswell USA-NM . . LA 0°47
Bismarck - USA-ND . . LA 0°13
Helena - USA-MT LM 0°35 . .
Pocatello USA-ID LM 0°11 . .
Idaho-Falls USA-ID LM 0°35 . .
Flagstaff USA-AZ LM 0°56 . .
Phoenix - USA-AZ LM 0°32 . .
Kirakira SOLOMON LM 0°35 . .
Dakar Χ SENEGAL . . LA 0°33
Magnitogorsk RUS-CEL . . LA 0°41
Hyderαbαd PAKIST. LM 0°29 LA 0°59
Karαchi < PAKIST. LM 0°45 LA 0°16 Quetta PAKIST. LM 0°48 LA 0°32 Hebron CANA-NF . . LA 0°28 Brandon CANA-MB . . LA 0°34 Edmonton - CANA-AB LM 0°48 . . Lethbridge CANA-AB LM 0°11 . . Charleville AUSL-QL . . LA 0°20 Qandahar/Kandahar AFGHAN. . . LA 0°32

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ
Major cities near 084°20' State LM Orb LA Orb
Auckland N.ZEAL. LM 0°33 . .
Baker-Lake CANA-NU LM 0°24 . .
Belfast - IRLAND. LM 0°46 . .
Brest FRA-BRE LM 0°48 . .
Brownsville USA-TX LM 0°58 . .
Corpus-Christi USA-TX LM 0°54 . .
Cσrdoba/Cordova ESPAΡA LM 0°29 . .
Dallas USA-TX LM 0°19 . .
Dawson CANA-YU . . LA 0°59
Des-Moines - USA-IA . . LA 0°17
Douglas GBR-MAN LM 0°49 . .
Fargo USA-ND LM 0°19 . .
Fayetteville USA-AR . . LA 0°33
Fergus-Falls USA-MN LM 0°20 . .
Fort-Smith USA-AR . . LA 0°51
Fθs/Fez MAROC. LM 0°17 . .
Gibraltar Χ GIBRAL. LM 0°09 . .
Greenville LIBERI. . . LA 0°38
Guthrie , USA-OK LM 0°54 . .
Houston USA-TX LM 0°58 . .
Jamestown Χ S.HELE. LM 0°32 . .
Lincoln - USA-NE LM 0°13 . .
Matamoros MEX-TA LM 0°58 LA 0°58
Minneapolis USA-MN . . LA 0°11
Norman USA-OK LM 0°46 . .
Novosibirsk - RUS-NOV . . LA 0°45
Oklahoma-City - USA-OK LM 0°49 . .
Omaha USA-NE LM 0°28 . .
Patna - INDI-B LM 0°58 . .
Ponta-Delgada Χ AZORE. . . LA 0°01
Santo VANUATU . . LA 0°23
Sevilla/Seville ESPAΡA LM 0°50 . .
Shreveport USA-LA . . LA 0°23
Sioux-Falls USA-SD LM 0°14 . .
Springfield USA-MO . . LA 0°45
St-Paul - USA-MN . . LA 0°12
Tangier/Tanger MAROC. LM 0°38 . .
Texarkana USA-AR . . LA 0°06
Tomsk - RUS-TOM LM 0°50 . .
Topeka - USA-KS LM 0°42 . .
Tulsa USA-OK LM 0°27 . .
Valladolid ESPAΡA LM 0°33 . .
Veracruz - MEX-VC LM 0°17 . .
Visαkhapatnam INDI-AP LM 0°42 LA 0°58
Vαranαsi/Benares INDI-UP LM 0°59 LA 0°52
Wanaganui N.ZEAL. LM 0°15 . .
Wellington Χ N.ZEAL. LM 0°32 . .
Wichita USA-KS LM 0°49 . .
Winnipeg - CANA-MB LM 0°45 . .
Yamoussoukro Χ C.IVOR. LM 0°04 . .

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα:
Ο αυτοτελής χάρτης της Ηλιακής εκλείψεως συνιστα ψυχραιμία. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης σηματοδοτεί, λόγω της εμπλοκής του Ουρανού, ξαφνικά γεγονότα που τελικώς δυσχαιρένουν στην περάτωση και συνέχειας μιας συνεργασίας. Μιλά για ακαριαιες αντιδράσεις αλλά και την αναπτυξη ασθενειων αλλά και μετάδοση αυτων . Αυτό το εδάφιο αξίζει να σημειωθει πως ενέχει πρόβλεψη σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το Μεσουράνημα , με συντεταγμένες Αθηνών, μιλά για εργασία με «χαμηλό» προφίλ και αθόρυβα. Θα υπάρξει ομως αμφισβήτηση του εργου και της φήμης λόγω του ο΄τι θα υπάρξει μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξαπάτησης. Παράλληλα μιλά για την απόρριψη κάποιων αιτημάτων.

Ο Ωροσκόπος μιλά πως η χωρα αλλά και πρόσωπα που μετείχαν ή μετέχουν στην διακυβέρνηση αυτής θα βρουν μπροστά τα λάθη του παρελθόντος. Θα υπάρξει δυσφορία και δυστυχία διάχυτη στο πλήθος αλλά και μουρμούρα στον πολιτικό κόσμο. Η «ενωση» ανθρωπων που εχουν την υποστήριξη ιερέων ή βρίσκονται στους κόλπους της χριστιανικής πίστης θα δημιουργήσει αίσθηση. Η χωρα μπαινει σε μια περιοδο κινδυνου και η αισθηση μη ευχαριστησης και μη αποτελεσμάτων θα οδηγήσουν ατομα στο να απολέσουν την θέση τους.
Η μελέτη του χάρτης της Νεας Σελήνης με τον γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης σημειοδοτεί δυσκολίες. Αυτό το «επιβεβαιώνει» στο έπακρο το Μεσουράνημα που συναντά τον άξονα Ωροσκόπου/Admetos (*) που δείχνει πως η χωρα ειναι «δεμένη» με μια κατάσταση αλλά και πως οι Ελληνες αρχιζουν και αποκτουν μια αισθηση κατωτερότητας εναντι των υπολοίπων. Ο Ωροσκόπος συναντα μερικά «δύσκολα» μεσοδιαστήματα που μιλά για την εναρξη μιας επανάστασης με ομοιδεάτες αλλά και αλλαγη του εργασιακού καθεστώτος. Ενω το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για μια ανέλπιστη τιμή, για μια ανέλπιστη επιτυχία, για δραστηριοτητες μικρής διάρκειας αλλά και για προβλήματα στα σύνορα μας (*ή πλησίον αυτων)
Κοιτωντας τον χάρτη της Νέας Σελήνης ως προς τον προοδευμένο της Μεταπολίτευσης μιλά για μια μάχη αλλά και την «επιστράτευση» ενός ατόμου που ειναι σπεσιαλίστας στο είδος του. Όμως παρά τα πολλά εμπόδια τελικά αρχαιολογικές και ιστορικές ανακαλύψεις θα μας κανουν σημείο αναφοράς ως χωρα. Θα υπάρξουν «περιεργες» κλιματολογικές συνθήκες αλλά και εμπλοκή της χωρας σε μια διαμάχη. Δυστυχως τα «εσοδα» δεν πάνε κατ’ ευχήν και θα δημιουργησει μεγάλη ανησυχία στην κυβέρνηση. Ο Ωροσκόπος μιλά για την ειδηση ενός θανάτου (στον πολιτικό, πνευματικό ή καλλιτεχνικό χωρο) αλλά και ενδείξεις για μια απόσυρση-παραιτηση ή μεταστροφή σε ένα κόμμα.Το Μεσουράνημα μιλά για μια παράνομη σχεση που δημιουργει σάλο αλλά και για βίαιες αναταραχές....

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: Ο αυτοτελής χάρτης της Σεληνιακής εκλείψεως συνιστα όμονοια δίοτι το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για μια προσκαιρη ευθυμη διάθεση κάτι σαν αυτό που έλεγε ο Τίτος Πατρίκιος «Χαίρομαι να τους βλέπω ευτυχισμένους έστω από κουταμάρα.». Σηματοδοτεί όμως και για ενα ατομο που κρυβεται «πισω απ’ ολα ως ανακατοσούρας» και τελικα δημιουργεί ενα νοητικό κομφούζιο. Μιλά κίνδυνο δηλητηριασης αλλά και για οργή για τις «κυβερνητικές αποφάσεις».Αυτό το εδάφιο αξίζει να σημειωθει πως ενέχει πρόβλεψη σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το Μεσουράνημα μιλά για διαφοροποίηση των θέσων κάποιοιυ απο το συνολο. Αυτό που λέμε «κομματική γραμμή». Ενω ο Ωροσκόπος μια για τα λάθη του παρελθόντος που ως συνέπειες των πράξεων μας ερχομαστε αντιμέτωποι με ατομα που δίνουν εντολές-διαταγές.

Περνάμε σε συγκριση με το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης και μιλά για ασθένειες αλλά και αδυναμία να παρεχει σωστες υπηρεσίες υγείας και να καταστείλει ετσι τον πόνο των άλλων. Ο Ωροσκόπος μιλά για μια γιορτη ή λειτουργία που «χαλάει» αλλά και για την καταστροφή ενός σχεδίου. Το Μεσουρανημα δυστυχως μιλά για την επιβολή ενος προστιμου ή φορου αλλά και για μια «κυβερνητικη αδυναμία» να τηρλησει τον λόγο της.,

Ο χαρτης της Πανσελήνου ως προς τον προοδευμενο χάρτη της Μεταπολίτευσης είναι αρκετά περιγραφικός. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για αποστροφή της κοινής γνώμης ενω κάποιοι θα νιώσουν πως παρά τις οποίες διαβεβαιώσεις τελικά θα χάσουν την δουλειά τους και θα νοιώσουν πως χτυπιόνται σκληρά από την μοίρα και συνειδητοποιούν πως ζουν σε μια αυταπάτη. Προβλήματα θα υπάρξουν με κτήρια όπως τράπεζες, ΔΕΚΟ, δημαρχεία, ταχυδρομεία, αεροδρόμια και φυλακές. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί την εγκατάλειψη μιας ιδέας ενώ η κυβέρνηση θα λάβει κάποιες εντολές-οδηγίες. Θα υπάρξει απόσυρση ή παραίτηση προσώπου από την πολιτική ή την επιχειρηματική ζωή της χώρας. Προβλήματα με εταιρείες λαϊκής συμμετοχής ενώ θα υπάρξουν υπεξαιρέσεις, εξαπατήσεις και μια αλήθεια που έρχεται στο φως. Τέλος το Μεσουράνημα μιλά για ένα άτομο που εμφανίζει μια ιδέα, ένα κόμμα ή μια θεωρία ενώ θα υπάρξουν έντονα ζητήματα με έναν απόγονο εξέχουσας προσωπικότητας


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ να ζητησω να ειναι πιο σαφης οι προβλεψεις διοτι τις θεωρω οτι δεν τοποθετουνται αναλυτικα κ ειναι ακατανοητες

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget