Ο Vulcanus εισέρχεται στην μηδενική των σταθερών ζωδίων

Ο Vulcanus είναι ο υποθετικός πλανήτης της Uranian ο οποίος συνδέεται με τα μεγάλα γεγονότα , με εκρήξεις , με εντάσεις αλλά και με γεγονότα τα οποία έρχονται για να «ταράξουν» τα λιμνάζοντα ύδατα της ιστορίας ή και γιατί όχι να αλλάξουν το ρου αυτής.
Όπως είχαμε γράψει και για την «αλλαγή» ζωδίου και στοιχείου του Admetos (*με την είσοδο του στην μηδενική των μεταβλητών) δώσαμε επ ακριβώς τι θα βγάλει με ημερομηνία και συμβάν. Και όλα αυτά από το 2015….

Ο Vulcanus εισέρχεται λοιπόν σε σταθερό ζώδιο στις 17/9 και αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω σε πολλά πράγματα. Η λέξη που χαρακτηρίζει τον Vulcanus είναι «μεγάλος». Για παράδειγμα εάν έχουμε VE/JU=VU θα ερμηνεύαμε ως μεγάλη αισιοδοξία. Αν είχαμε MA/UR=VU θα λέγαμε μεγάλος τραυματισμός, μεγάλη έκρηξη κ.ο.κ

Αυτή η σφοδρή δύναμη είναι τέτοια που μπορεί τον απλό άνθρωπο να τον «μεταμορφώσει» σε κάτι άλλο, μια απλή χώρα να την ωθήσει να πάρει τα πάνω της κλπ. Έτσι θα πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσει σε παγκόσμιο επίπεδο και τι ακριβώς θα βγάλει.
Ο Vulcanus θα κάνει ένα πρώτο πέρασμα στις 17/9/2016 και θα γυρίσει ανάδρομος στις 30/10/2016 ενώ 12/12/2016 θα ξαναμπεί στον Καρκίνο. Η ανάδρομη φορά θα σταματήσει στις 14 Απριλίου 2017 και ο Vulcanus θα μπει πάλι (*για δεύτερη φορά) στις 3/8/2017 αλλά ξανά για «λιγο». Αυτό θα συμβεί γιατί αναδρομεί πάλι στις 1/11/2017 «κατεβαίνει» και αφηνει τον Λέοντα (30/01/2018) για να εισέλθει σ τον Καρκίνο (έως τις 15/4/2018). Από τις 24/6/2018 ο Vulcanus μπαίνει οριστικά και αμετάκλητα στο ζώδιο του Λέοντα και στην «μπάντα» των σταθερων.

Η «πρώτη» είσοδος χωρίζεται σε δυο φάσεις. Η πρώτη στις 17/9 που συναντά το σημείο WI/AD (*προβλήματα με πρώτες ύλες, το τέλος, το σταμάτημα) και ερμηνεύεται ως «συσσώρευση και η συμπίεση των προβλημάτων. Η κοινωνία-το πλήθος δέχεται
ισχυρές πιέσεις». Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί διότι ίσως έχουμε μέτρα , πιέσεις ή ακόμα και προβλήματα με το χρήμα (* προβλήματα με ισοτιμίες νομισμάτων, χρεωκοπίες κλπ) . Η «δεύτερη» φάση είναι στα τέλη Οκτωβρίου 2016 και θα βγάλει βγάζει βιαστικές κινήσεις, εντυπωσιακές ομιλίες αλλά και έναν τεράστιο νοητικό, και όχι μόνο εξαναγκασμό μα και κάποιες αποδείξεις για συμβάντα που θα είναι πέραν πάσης αμφιβολίας.
Στις 3/8/2017 έχουμε μια «εποχή» που πολλοί θα μπορούν να πουν σχεδόν με βεβαιότητα πως η «παγκόσμια κρίση» οδεύει προς το τέλος της. Αυτό αποδειχθεί ίσως εσφαλμένο αφού πολλά πραγματα θα αλλάζουν ξαφνικά. Πάλι προβλήματα θα ανακύψουν με χρήματα και πρωτες υλες….
Στις 30/1/2018 που είναι ανάδρομος στον Λέοντα βγάζει εντολές που πρέπει να εκτελεστούν. Αυτό θα έχει να κάνει με «αποχωρήσεις» κρατών από συμμαχίες κλπ. Από την άλλη ας μην ξεχνάμε εχει ένα ακόμα περασμα (τελειωτικό) στον Λέοντα στις 24/6/2018 και θα γυρίσει πάλι ανάδρομος στις 1/11/2018 και να ορθοδρομήσει στις 0.00.03 των σταθερών (του Λέοντα) και να «ξαναενεργοποιησει» το σημειο που θα συναντησει τον άξονα ΟΥΡΑΝΟΥ/APOLLON (επιτεύγματα πέραν του μέσου όρου)

Vulcanus: To Big to fall … και άλλα γλυκά παραμυθια (*θα πέσει και με κρότο και με δόξα)
Ας περάσουμε να δούμε μερικές χώρες και τι θα φέρει σε αυτές αυτή η αλλαγή….

ΤΟΥΡΚΙΑ: Η παρουσία του Vulcanus στον χάρτη της Τουρκίας σηματοδοτεί μια μεγάλη επιδείνωση των καταστάσεων αφού συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα SO/ME (*Η δημιουργική ικανότητας της σκέψης. Τα νέα και γεμάτα ζωή άτομα. Ημερήσιες επαφές & συμβάντα.) SO/SA (*Η απάρνηση. Οι προσωπικές δυσκολίες που ορθώνονται ως τείχος και εμποδίζουν την εξέλιξη.) MC/UR (* Άμεση λήψη αποφάσεων. Ένας εκρηκτικός τρόπος. Έχοντας κατά νου να πράξει κάτι. Η νευρική διέγερση. Δόνηση. Φιλοδοξία) και που όλο αυτό ερμηνεύεται ως χρήση δυνάμεως και αδυναμία να ελέγξω τα νεύρα, ομιλίες που εγείρουν τα μυαλό αλλά έχοντας πλήρη εξάρτηση από τρίτους.

Ας δουμε τα «περάσματα» κάνοντας χρήση του Ηλιακού τόξου . Η πρωτη επαφη στις 17/9 ισως αφησει μια ευχαριστη «αισθηση» αφου θα συναντησει τον αξονα JU/PO (*δικαιώματα και δικαιοσυνη) και ισως εκει αφησει κάποια «παραθυράκια» για να γλυκάνει λιγο τους Ευρωπαίους…. Στις 30/10 όμως θα παιξει με ΝΕ/ΗΑ (*Ο άξονας της ελλείψεως νοητικής νηφαλιότητας & αποσύνθεσης. Θαλάσσια ατυχήματα. Πνιγμός. Ασφυξία) και αυτό θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα αφου ολο αυτό ερμηνεύεται ως κίνδυνος. Τολμώντας επικίνδυνες επιχειρήσεις, παίρνοντας μεγάλα ρίσκα που τελικά φέρνουν τα πάνω-κάτω.

Στις 3/8/2017 βγαζει την αισθηση πως τελικά σαν χωρα την πάτησε και εξαπατήθηκε και γενικά από εκει θα πρεπει να περιμενουμε μια γενικότερη κλιμάκωση της κατάστασης…. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε σε επομενο ειδικο αρθρο για την Τουρκία…

Θα επανέλθουμε εντος των ημερων θα επανέλθουμε με δευτερο μέρος….

Πάντως για την Ελλάδα ετοιμαστείτε αφενός για την σταδιακή εμπλοκή του ρωσικού παράγοντα μα και για ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στην χωρα..
Αυτά και άλλα πολλά στο επόμενο μερος!!!!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

θα ειναι αλλαγες καλες για τον κοσμο τουλαχιστον?

vulcanus θεωρητικά είναι ο πλούτωνας της κλασσικής αστρολογίας;ο πλούτωνας λένε ότι διαλύει τα πάντα και ιδιαίτερα τα κακώς κείμενα και δεν ωθεί καμμία χώρα να πάρει τα επάνω της .Ο Vulcanus λες οτι βοηθάει μια χώρα.Ποιά ειναι η διαφορά αν υπάρχει;Αντί να κοιτάζω την πανσέληνο προσπαθώ να καταλάβω την uranian ειμαι καλή μαθήτρια ΥΓ.μου αρέσει πολύ το face control ????

Για ολους ασφαλως και όχι. Πρεπει να το δουμε κατά περίπτωση. Ειναι τρεις-τεσσερις χωρες που θα εχουν ασχημα αποτελέσματα. Καντε υπομονη . Την αλλη εβδομάδα θα το εχω ετοιμο

Οχι ο Βουλκάνους ειναι στην πραγματικότητα η Ρωμαικη αντιστοιχία του Θεου Ηφαιστου. Ο Βουλκάνους σηματοδοτει μεγαλες ανακατατάξεις. Θα περασει επανω απο τον Ηλιος της χωρας μας... Πως το λεει η παροιμια...για τον τροχο που θα γυρισει κάποια στιγμη;

Αντε να γυρισει γιατι αυτο το τσογκανι οσο δεν βγαζει ερπη ανησυχω.. ..

ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ , ΒΟΗΘΑΝΕ, ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget