Αστρολογική επιβεβαίωση: Χάκερς έκλεψαν φακέλους της NSA και ζητούν "λύτρα' σε bitcoin

Τελικά το "κλειστό κύκλωμα" μια ειδική τεχνική της ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ είναι "λίρα εκατό".
Ο Καρλ είχε γράψει στα ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 πως: 
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 10η μοίρα του Λέοντα γεγονός που της δίνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αφού θα φέρει δύσκολες στιγμές σε άτομα που έχουν κύρος και θα επιχειρηθεί να αμαυρωθεί αυτό. Η μοίρα αυτή διαθέτει τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά που θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία ίσως τελικά να «χαθεί» ο έλεγχος.
Από την άλλη ίσως υπάρξουν περιστατικά σε ψηλά και λαμπερά κτήρια ή σημεία μείζονος στρατηγικής ή και ηθικής σημασίας. Θέματα με αεροπλάνα, ελικόπτερα και γενικά ρουκέτες, πυραύλους, τηλεπικοινωνίες θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα ενώ ίσως εμφανιστούν «θαύματα» ανατροπές καταστάσεων ή ακόμα και κυβερνήσεων.
Η Πανσέληνος είναι μια ιδιαίτερη και δύσκολη αφού θα παίξει στον σταθερό άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε μοίρα με «Άρεια» χαρακτηριστικά και εδώ θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Αυτό αφενός θα φέρει αρκετά γεγονότα σε χώρες που βρίσκονται στον Βορρά (Σκανδιναβία, Βρετανία κλπ) ενώ θα φέρει ζητήματα πνιγμών και τύφλωση. Εμπόλεμες καταστάσεις που θα ξεκινήσουν συνήθως θα βρουν χαμένο αυτόν που ξεκινά τον πόλεμο.
Προσοχή σε τηλεφωνικές και διαδικτυακές απάτες, «διαρροές» και υποκλοπές ενώ λόγω ίσως υπάρξουν χρηματιστηριακές απώλειες αφού η εμπλοκή του άξονα Πλούτωνα/Hades (*παρακμή, πλέοντας τα λοίσθια) προεικονίζει μεγάλες χασούρες

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μια ομάδα χακερ με την επωνυμία ‘Shadow Brokers’ υπέκλεψε υλικό απο τους υπολογιστές της NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας) και ζητά "λύτρα" για να τα δωσει πίσω σε bitcoin νομισμα.

Σας ευχαριστουμε για την υποστηριξη!!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget