Αστρολογική Επιβεβαίωση: Χάκαραν τα mail του George Soros

Τα Σεληνιακά φαινόμενα λειτούργησαν "λίρα εκατό" αφου χωρις να λάβει κανείς υπόψη του τις εξισωσεις της Uranian , μόνο και μόνο από την τεχνική του  ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ  (*τεχνικη που μονο ο Καρλ την χρησιμοποιει)  βγάζει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα στα "Σεληνιακά Φαινόμενα μηνος Αυγουστου" ο Καρλ ειχε γραψει στην περιγραφή για τα παγκόσμια γεγονότα: " Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 10η μοίρα του Λέοντα γεγονός που της δίνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αφού θα φέρει δύσκολες στιγμές  σε άτομα που έχουν κύρος και θα επιχειρηθεί να αμαυρωθεί αυτό
Η μοίρα αυτή διαθέτει τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά που θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία ίσως τελικά να «χαθεί» ο έλεγχος. Από την άλλη ίσως υπάρξουν περιστατικά σε ψηλά και λαμπερά κτήρια ή σημεία μείζονος στρατηγικής ή και ηθικής σημασίας. Θέματα με αεροπλάνα, ελικόπτερα και γενικά ρουκέτες, πυραύλους, τηλεπικοινωνίες θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα ενώ ίσως εμφανιστούν «θαύματα» ανατροπές καταστάσεων ή ακόμα και κυβερνήσεων. 
Η Πανσέληνος είναι μια ιδιαίτερη και δύσκολη αφού θα παίξει στον σταθερό άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε μοίρα με «Άρεια» χαρακτηριστικά και εδώ θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Αυτό αφενός θα φέρει αρκετά γεγονότα σε χώρες που βρίσκονται στον Βορρά (Σκανδιναβία, Βρετανία κλπ) ενώ θα φέρει ζητήματα πνιγμών και τύφλωση. Εμπόλεμες καταστάσεις που θα ξεκινήσουν συνήθως θα βρουν χαμένο αυτόν που ξεκινά τον πόλεμο.
 Προσοχή σε τηλεφωνικές και διαδικτυακές απάτες, «διαρροές» και υποκλοπές ενώ λόγω ίσως υπάρξουν χρηματιστηριακές απώλειες αφού η εμπλοκή του άξονα Πλούτωνα/Hades (*παρακμή, πλέοντας τα λοίσθια) προεικονίζει μεγάλες χασούρες…

Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ περισσότερα από 2.500 έγγραφα οργανισμών που διοικούνται από τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος διέρρευσαν από χάκερς. Μεταξύ των εγγράφων που δημοσιεύτηκαν από την DC leaks, εκατοντάδες είναι εσωτερικά έγγραφα των εταιρειών του πασίγνωστου μεγιστάνα.
Τα αρχεία είναι κατηγοριοποιημένα με διάφορα κριτήρια, όπως η γεωγραφική περιοχή, αλλά και ό, τι έχει σχέση με την Παγκόσμια Τράπεζα και το Προεδρικό γραφείο, ενώ καλύπτουν την περίοδο μεταξύ 2008 και 2016. Τα έγγραφα αποκαλύπτουν σχέδια δράσης, στρατηγικές και άλλες δραστηριότητες του Σόρος, ενώ περιέχουν αναφορές για ευρωπαϊκές εκλογές, την μετανάστευση και το προσφυγικό.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη! Εμείς θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε την "εφημερίδα του μέλλοντος" αφού μόνο εδω διαβαζετε αυτά που οι άλλοι θα τα βλέπουν αργότερα!!!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΡΛ,
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΑ ΤΟΥΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ...???

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget