Julian Assange: Ο «χάκερ» της διπλανής πόρτας

 
Τα wiki-leaks του άραγε θα «κάψουν» πολλούς ακόμα;
Ο Τζούλιαν Ασσάνζ είναι ένα άτομο το οποίο έχει αντιμετωπίσει και θα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τόνους λάσπης αφού η ενασχόληση του με την ίδρυση της πλατφόρμας Wikileaks έχουν φέρει αναστάτωση στους «χαρτογιακάδες» της υφηλίου.
Όντας ένας εκ των «κορυφαίων χάκερ» τελικά είναι ο άνθρωπος που καταφέρνει να παραβιάσει firewall και να βγάλει στοιχεία στην επιφάνεια για να αποδείξει πως τελικά ο πολιτικός και όχι μόνο κόσμος είναι εντελώς σαθρός. Κάποιοι , προφανώς τα κοροϊδεύουν αυτά ζώντας ενδεχομένως μέσα στο matrix της βλακείας τους.
Μια κινέζικη παροιμία λέει πως : «Το καλό και ισχυρό κάστρο το καταλαβαίνεις από τον ίσκιο του και από το μέγεθος των εχθρών του» υποδηλώνοντας έτσι πως επιθέσεις τέτοιου τύπου δέχονται όσοι έχουν αξία. Έτσι ο Ασανζ δέχτηκε λάσπη και επιθέσεις από ΗΠΑ, Αγγλία και Σουηδία ενώ βρήκε «άσυλο» στην πρεσβεία του Ισημερινού.

Δείτε τον πρώτο αστροχαρτογραφικό γενέθλιο χάρτη του Julian Assange που επάνω από τη πόλη της Στοκχόλμης περνά ο άξονας WI/MC (Η στάση που κρατά κάποιος απέναντι στον κόσμο. Αυτό που αντιλαμβάνονται οι άλλοι.)
Ας δούμε τον δεύτερο αστροχαρτογραφικό που είναι προοδευτικός χάρτης για Νοέμβριο του 2010. Επάνω από το Λονδίνο έχουμε HA/PO (δογματικός. Ο προληπτικός, ηλιθιότητα) και SA/VU (Ο άξονας του σωματικού περιορισμού και της καταστολής. Η φυλάκιση. Εργασία υπό καθεστώς εποπτείας) Δεν είναι καταπληκτικό;;
Στο διαδίκτυο «παίζουν» 2-3 ώρες γεννήσεως . Για μένα επικρατέστερη είναι αυτή με ώρα μεταξύ 14:05 με 14:07 με ωροσκόπος στο ζώδιο του Σκορπιού. Στις 7/12/2010 ο Ασανζ παραδίνεται αυτοβούλως στην Αστυνομία και προφυλακίζεται. Η εξίσωση που υποδεικνύει την προφυλάκιση και την σύλληψη είναι KN/SA=KR έπεφτε επάνω στους προοδευμένους άξονες MC/AP (Δόξα και επιτυχία πλην όμως φλυαρία) & AD/VU (Συμπίεση και περιορισμός των θέλω. Το χτύπημα από την Μοίρα. Το μεγάλο εμπόδιο). Παράλληλα ο προοδευμένος Ουρανός «χτυπάει» τον γενέθλιο Ωροσκόπο (Γεγονότα που προκαλούνται απρόσμενα και ίσως με υπαιτιότητα άλλων. Ενθουσιασμός και ένταση. Ξαφνική όχληση του κόσμου) αλλά και τους άξονες NE/AD (ακινητοποίηση) αλλά και WI/VU(Η δύναμη να αναγκάσει το πλήθος.) γεγονός που όλο μαζί «μεταφράζεται» ως αλλαγή στις συνθήκες διαβίωσης αλλά και Μια εκρηκτική ισχύς. Μια δύναμη που δεν την είχε υπολογίσει κάποιος. Δεν είναι φανταστικό; Ο ένας να τα βάζει με τους πολλούς;

Πάμε λίγο πιο πίσω στις 4/10/2006 που «ιδρύθηκαν» τα Wikileaks ο άξονας των ειδήσεων είναι σε επαφή με τον γενέθλιο άξονα WI/SO (μια μικρή ομάδα ατόμων που ασχολούνται με πρόσωπα του δημόσιου βίου) ενώ ο ίδιος άξονας ως διελαύνων συναντά τον προοδευμένο άξονα WI/MO (Έθνη. Λαοί. Ένα είδος της Δημόσιας Εικόνας) ενώ παράλληλα συναντά τους γενέθλιους άξονες UR/VU(Μεγάλη ένταση), AS/JU(Τύχη μαζί με άλλους ανθρώπους ή γιατί όχι τύχη από άλλους ανθρώπους! Οι καλές πράξεις κάτω από τις κατάλληλες περιστάσεις), ZE/AD(Οι δυσκολίες της αρχής ενός εγχειρήματος), MC/KR(ο «Μεγάλος»!! Το «αφεντικό». Το να υπερβεί μα και να απορρίψει κανείς τον
μέσο όρο. Οι Αρχές του Κράτους, το να ανεξαρτητοποιηθεί κάποιος.)

Τι λέει το μέλλον του…
Κατά την άποψη μου η «ομάδα» Ασάνζ πρέπει να έχει «στενές επαφες» με την Ρωσία. Μέχρι το Φεβρουάριο του 2017 θα πρέπει να «προετοιμαστούμε» για ένα μεγάλο χτύπημα που θα στοιχίσει σε κάποιους πάρα πολλά αφού ο προοδευμένος Άρης θα συναντήσει τον γενέθλιο Vulcanus (πράξεις βίας, στρατιωτικά γυμνάσια) αλλά και τον άξονα WI/UR (*ενθουσιασμός από αποκαλύψεις) ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα «ατύχημα» στην προσωπική του ζωή ή σε πρόσωπο του κοντινού περιβάλλοντος του….

Το ερώτημα που θέτω είναι: Πόσο κοντά είναι η συνεργασία με την Ρωσία αλλά και τον Έντουαρντ Σνόουντεν; Αν δεν έχει ήδη γίνει …είναι κοντά έστω και εξ αποστάσεως!!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget