e- Περιουσιολόγιο: «Η ώρα του μεγάλου αδερφού»;

Ποιος ο σκοπός του αλλά και ποια η «προσφορά» του στο Κυβερνητικό έργο;
Ο αρχαίος φιλόσοφος και ηγεμόνας ο Ανάχαρσις είχε πει πως : «Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν» και νομίζω πως εδώ κάπως έτσι πάει να συμβεί.

Το δυστύχημα είναι πως η ανακοίνωση γίνεται με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα σε επαφή με τους γενέθλιους άξονες (στον χάρτη της Μεταπολίτευσης) MC/HA(* υπάρχοντα μυστικά, απώλειες περιουσίας) αλλά και τον γενέθλιο Cupido (NE/CU : Η διαδικασία λύσης μιας συνεργασίας) που σημαίνει Θλίψη λόγω αναλήθειας ή της εξαπάτησης. Χάνοντας κάθε ελπίδα. Επιπρόσθετα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταλάβει κανείς πως είναι σε επαφή με τον προοδευμένο Ήλιο (SO/NE: Η απώλεια της πραγματικότητας και της αίσθησης του χρόνου.) .
Από την άλλη, κοιτώντας τον χάρτη του 1830 και ασφαλώς όχι με ώρα 12:οο και μάλιστα Ελλάδας, βλέπουμε πως ο Ποσειδώνας είναι σε επαφή με τους γενέθλιους άξονες AS/HA(* Δεχόμενος ασφυκτική πίεση που με κάνει να δυσαρεστώ.

Το να νιώθεις δυσαρεστημένος από τους άλλους. Το να δεχτείς κακεντρέχεια και φθόνο από άλλους.) & SA/CU (*Ρήξη σε μια συνεργασία, απώλειες στα έργα τέχνης) και όλο αυτό «μεταφράζεται ως δωροδοκία, αβεβαιότητα ως προς την λειτουργία που μπορεί να οδηγήσει σε ένα τέλος.

Παράλληλα για να ακολουθήσουμε το «πρωτόκολλο» θα πρέπει να δούμε και το WI/ZE=ME για να ελέγξουμε πως θα λειτουργήσει ως νομοθέτημα. Στον χάρτη του 1830 βλέπουμε πως έχουμε AS/AD (Η απόσυρση, η παραίτηση.)= UR/KR (Οι Νόμοι και οι Αποφάσεις της εκτελεστικής εξουσίας) =ME/UR( πνευματικής επαναστατικής σκέψης, email-fax, τηλεγραφήματα, sms). Στον χάρτη της Μεταπολίτευσης πέφτει επάνω στα γενέθλια μεσοδιαστήματα KN/UR (*ξαφνικά γεγονότα) & NE/AD (*Η ακινητοποίηση).

Συμπερασματικά καταλήγουμε πως ακόμα και αν ξεκινήσει η λειτουργία του η χρήση του τελικά θα παραμείνει ημιτελής αφού δεν θα αποδώσει τα «φορολογικά» αναμενόμενα . ‘Όπως είχε πει και ο Άγιος Θωμάς ο Ακινάτης «Lex malla, lex nulla» δηλαδή ο κακός νόμος δεν είναι καθόλου νόμος. Ας πούμε δεν καταργούμε πρώτα τον Νόμο περί ευθύνης υπουργών; Διότι όπως έλεγε και ο Σερήνος ο Αντιονεύς (*Αρχαίος Έλληνας μαθηματικός του 4ου πχ αιώνα) «Οι Πέρσες είχαν ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο όταν πέθαινε ο βασιλιάς, επικρατούσε για πέντε μέρες ανομία για καταλάβει ο κόσμος πόσο άξιος ήταν ο βασιλιάς και πόσο χρήσιμοι οι νόμοι.»

Ε, αυτό έγινε από το 1974 και εξακολουθεί… αλλά που θα πάει.!!::
Έρχονται κοσμοϊστορικές αλλαγές στην χώρα μας…

Δημοσίευση σχολίου

Μακάρι karl!!!!!!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!!!!

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget