Αστρολογική επιβεβαίωση: Κλείνει το deal σωτηρίας του Μαρινόπουλου

Ο Καρλ σε τρελά κέφια έδειξε το δρόμο και στην Κλασική Αστρολογία τολμώντας να προβλέψει κάτι που κανείς δεν θα το έκανε....
Στο ειδικό δελτίο της 29ης Ιουνίου έγραψε επ ακριβώς για την υπόθεση Μαρινόπουλου:
ΣΟΚ από την προσφυγή στο άρθρο 99 του «Μαρινόπουλου»: Αίτηση για υπαγωγή του στο άρθρο 106Β περί πτώχευσης μιας επιχείρησης εν λειτουργία υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρινόπουλος ΑΕ. Η αίτηση πρόκειται να συζητηθεί σήμερα Τρίτη στο Πρωτοδικείο.
Ως εκ τούτου φαίνεται πως η προ μηνών συμφωνία που είχε ανακοινωθεί με τη Σκλαβενίτης ΑΕΕ παύει να ισχύει, ενώ δεν είχαν θετική κατάληξη οι συζητήσεις με τις πιστώτριες τράπεζες.
Η αίτηση της Μαρινόπουλος ΑΕ για υπαγωγή στο άρθρο 106Β αφορά ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους προμηθευτές οι οποίες ανέρχονται σε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχουν υπερβεί κατά πολύ τον χρόνο συμφωνίας αποπληρωμής.

Ισως όμως να μην έχει κριθει ακόμα η τυχη της εν λόγω εταιρείας…… αφου η καταρρευση της θα είναι μια δύσκολη υπόθεση στην διαχείριση από πλευρας κυβέρνησης και θα οδηγήσει σε αλυσιδωτές αντιδράσεις…. Ας μην ξεχνάμε πως έχουμε σε κοσμικό επίπεδο παίζει το Κρόνος τετράγωνο Ποσειδώνας που βγάζει επώδυνο τελος αλλά υπαρχει και το τριγωνο Δια-Πλουτωνα που βγαζει ανέλπιστη μεταστροφη της τυχης και λυση εκει που οι άλλοι βλέπουν τοίχο….
Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ :
Ευχάριστα είναι τα νέα για εκατοντάδες εργαζομένους της Μαρινόπουλος μετά το «οκ» στο σχέδιο Σκλαβενίτη που έδωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς. Το σχέδιο διάσωσης Μαρινόπουλου από τη Σκλαβενίτης έχει πάρει το «πράσινο φως» από Eurobank και Alpha Bank και αναμένεται η έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας.

Σε νέα εταιρεία, που θα λάβει χρηματοδότηση από τις τράπεζες συνολικού ύψους 360 εκατ. ευρώ, θα μεταβιβαστεί το 100% του ομίλου Μαρινόπουλου, που περνά εξ ολοκλήρου στην κυριότητα του Σκλαβενίτη, όπως προβλέπει η συμφωνία μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών, του Σκλαβενίτη και του ομίλου Μαρινόπουλου, οριστικοποιώντας τις διαπραγματεύσεις του τελευταίου μήνα, που ακολούθησαν μετά το αίτημα για την υπαγωγή του ομίλου στο άρθρο 99.


Σας ευχαριστουμε για την υποστηριξη!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

οντως το ειχες πει.
μπραβο

Σημερα το πρωί στην ερτ είπαν ότι οι εταιρείες σούπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων θα καταφύγουν στη ευρωπαική επιτροπή ανταγωνισμού για να μήν επικυρωθεί η συμφωνία διότι ο σκλαβενίτης θα γίνει σούπερ -σούπερ μάρκετ.ΟΙ τράπεζες δανειοδοτούν τον σκλαβενίτη και δεν δίνουν δάνεια στα σούπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων[ μην ξεχνάμε ότι ο σκλαβενίτης υπάγεται στα κάπιταλ κοντρολ σαν ελληνική εταιρεία ενώ οι γερμανικές εταιρείες όχι]

το πρωί η ερτ είπε ότι οι γερμανικές εταιρείες σούπερ μάρκετ θα καταφύγουν στην ευρωπαική επιτροπή ανταγωνισμού για να ακυρωθεί ή συμφωνία γιατί με αυτό τον τρόπο ο σκλαβενίτης γίνεται σουπερ-σούπερ μάρκετ.Οι τράπεζες δίνουν δάνειο στο σκλαβενίτη ενω στα σούπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων όχι.Εάν το ίδιο κείμενο βγεί δύο φορές συγγνώμη τεχνολογία γαρ.

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget