Το ΑΝΤΙ-ΝΑΤΟ και το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ: Μια ΑΚΟΜΑ αστρολογική επιβεβαίωση

Για ακόμη μια φορά ο Καρλ αποδεικνύει πως η Uranian ειναι αστρολογία ...από άλλο πλανήτη. Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει στην εκπομπή "ΦΟΥΛ του Αστρου" πως τα BRICS είναι το αντίπαλον δέος του ΝΑΤΟ αλλά και πως ο Βλαδίμηρος Πούτιν θέλει να αναβιωσει το ορθοδοξο τόξο κάνοντας ένα ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ...
Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η CIA θεωρεί πως "Η Ρωσία αναλαμβάνει τον ηγετικό ρόλο των Ορθοδόξων και θα σχηματίσει Ορθόδοξο Τόξο με κύριο σύμμαχο της την Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η CIA, ότι δηλαδή ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, προετοιμάζει σχέδιο διαίρεσης της Ευρώπης. Είναι γνωστό εξάλλου πως για τη Ρωσία η Ορθοδοξία αναμένεται να αποτελέσει και ήδη αποτελεί ένα από τα κύρια πολιτικά όπλα του Β.Πούτιν την επόμενη δεκαετία" συμφωνα με την Σερβική εφημερίδα Informer

Από την άλλη συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ "Εξαιρετικά σημαντικές δηλώσεις είχαμε πριν από λίγο από την Ρωσία και τον πρέσβη της Συρίας στο Πεκίνο όσο αφορά την κάθοδο της Κίνας στον συριακό πόλεμο. Και οι δύο μίλησαν για ένα νέο συνασπισμό χωρών αντι-ΝΑΤΟ προετοιμάζοντας το κλίμα γι αυτό που έρχεται.

Όπως σας αποκαλύπτουμε σήμερα στην Ρωσία γίνονταν ενταντικές "αντιτρομοκρατικές" ασκήσεις Ρωσίας-Κίνας τον Ιούλιο προετοιμάζοντας την εμπλοκή του "Δράκου" (βίντεο παρακάτω). Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες καθώς απομένει η τυπική ανακοίνωση της άφιξης των κινεζικών δυνάμεων την Συρία αφού αυτό έχει γίνει από χτες όπως σας ενημερώσαμε.

O πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας της ρωσικής Δούμα, Ναύαρχος Vladimir Komoedov, τόνισε ότι η "επιθυμία της Κίνας να αναβαθμίσει τους δεσμούς με την Συρία είναι το πρώτο βήμα για ένα στρατιωτικό και πολιτικό συνασπισμό χωρών, ένα νέο αντι-ΝΑΤΟ.

"Έχει έρθει η ώρα να σχηματίσουμε ένα τέτοιον συνασπισμό" πρόσθεσε.

"Οι Κινέζοι στρατιωτικοί στην Συρία θα είναι το πρώτο βήμα για ένα τέτοιο εγχείρημα".

"Αν Ρωσία, Κίνα, Ινδία και Ιράν ενώσουν τις δυνάμεις τους στην Μέση Ανατολή, το πρόβλημα του ISIS και της τρομοκρατίας θα λυθεί μέσα σε ένα χρόνο".

"Δεν είναι μόνο η πανίσχυρη πολεμική μηχανή αυτών των χωρών αλλά και η πολιτική επιρροή τους" ανέφερε.

Σας παραθέτω ενα λίνκ της εκπομπής που τα εχουμε πει αυτά τα πράγματα προς πίστωση της αστρολογικής αλήθειας

https://archive.org/details/FOUL005
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Η Ανθρωπότητα έχει πληρώσει πολύ ακριβά την παντοκρατορία του Δολαρίου και των Ηνωμένων Πολιτειών .
Η συμμαχία των Brics μπορεί να αποβεί κερδοφόρα για την χώρα μας δεδομένου πως αλλάζουν οι Συμμαχίες στην περιοχή μας σε σχέση με το σχέδιο για κοινό Παγκόσμιο Νόμισμα το Globo ή το Amero επειδή η Ανθρωπότητα πρέπει να πάει ενωμένη για την Αποίκηση του Πλανήτη Άρη κάτι που δεν προσδίδει Κύρος στις ΗΠΑ .
Οι Ευρωπαικές οικονομίες είναι πλέον κουρασμένες από την κακή χρήση του Νομισματικού συστήματος της ΕΕ αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε πρώην Κομμουνιστικές χώρες να τους ποδηγετούν (Οράτε Πολωνία , Ουγγαρία ).
Καλό σας βράδυ ...

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget