Διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων από την Ελληνική Βουλή

Ο Αλέξης...φορά ξανά τον "μπερέ" γιατί βλέπει την φθορά.
Η ελληνική βουλή τελικά θα "διεκδικήσει" τις πολεμικές επανορθώσεις και το εξαναγκαστικό δάνειο έτσι τουλάχιστον είπε ο Ελληνας πρωθυπουργός. Αυτό όμως αν και κρύβει σαφέστατα δόλο αφού ο Κρόνος από διέλευση είναι επάνω στον Ποσειδώνα της Μεταπολίτευσης. Παράλληλα ο Πλούτωνας από διέλευση κάνει αντίθεση με τον Ωροσκόπο της Μεταπολίτευσης. Επιπρόσθετα όπως είχαμε πει και στη αστρολογική εκτίμηση μηνός Αυγούστου 2016 : " ... ο προοδευμένος Zeus συναντά τον γενέθλιο Ουρανό ... Η κυβέρνηση από την άλλη θα ανοίξει έναν πόλεμο που τελικά θα της στοιχίσει… Ο πόλεμος όμως δεν αποκλείεται να είναι και σε οικονομικό επίπεδο αφού θα αποκαλυφθούν ψεύτικες κερδοσκοπίες και οικονομικά ανοσιουργήματα. Από την άλλη ο προοδευμένος Δίας μιλά για «συνεργασίες» σε πολιτικό επίπεδο."

Το Φεβρουάριο του 2015 ειχα γραψει : " Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην «Σύγχρονη Ρωσία», η κάτω Βουλή του ρωσικού Κοινοβουλίου θα συγκροτήσει ειδική Επιτροπή για να επανεξετάσει τη ζημιά που προκάλεσε η Γερμανία στην ΕΣΣΔ κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Προηγουμένως, στον ρωσικό Τύπο δημοσιεύθηκε πληροφορία ότι η Ρωσία θα απαιτήσει πολεμικές αποζημιώσεις, ύψους 3-4 τρις. ευρώ! Όπως λένε ειδικοί επί του θέματος με τη Συμφωνία της Γιάλτας, η Σοβιετική Ένωση είχε λάβει επανορθώσεις από τη Γερμανία, αλλά επρόκειτο κυρίως για «επανορθώσεις σε είδος» και όχι σε χρήμα.
Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν διαφωνίες από Ρώσους καθηγητές και επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι η «επίδειξη του λογαριασμού» στη Γερμανία, δεν προέκυψε έτσι απλά και πρόκειται για έναν τρόπο να εκφράσει η ρωσική κυβέρνηση τη δυσαρέσκεια για την εχθρική εξωτερική πολιτική της Γερμανίας απέναντι στη Ρωσία, όπως όταν η Μέρκελ δήλωσε πως θα παράσχει στρατιωτική βοήθεια στις χώρες της Βαλτικής σε περίπτωση που αυτές γίνουν στόχος επίθεσης από τη Ρωσία.
Η Γερμανία έχει τον διελαύνοντα πλανήτη της Uranian Astrology τον KRONOS επάνω στο γενέθλιο μεσοδιάστημα της Ποσειδώνα/Απόλλων. Αστρολογική εξίσωση που υποδεικνύει μια περίοδο που η Γερμανία θα πέσει σε διπλωματική «μπλόφα» με την άλλη πλευρά να έχει περαιτέρω «κρυφά χαρτιά» στη διπλωματική της φαρέτρα.
 Κορύφωση των σχετικών γεγονότων θα υπάρξει μεταξύ 2016-2018, όταν οι διελαύνοντες Πλούτωνας και Ουρανός θα προσβάλλουν δυσαρμονικά το γενέθλιο Κρόνο της Γερμανίας που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Απο οτι φαίνεται ο καιρός...πλησιάζει αλλά το ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι πως αυτά ουτε κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ουτε η κυβερνηση ΚΟΥΛΗ θα τα διεκδικήσουν....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν αποτελεί αστρολογική επιβεβαίωση αλλά αστρολογική ΈΝΔΕΙΞΉ η οποία θα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

καλησπέρα.Βασει ενδείξεων ούτε σύριζα ούτε νδ θα τα διεκδηκίσουν.Τουλάχιστον στο μέλλον[2017-2018]θα υπάρξει κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ να τα απαιτήσει;αν δεν κάνω λάθος για να ξεκινήσει όλη η ιστορία απλά πρέπει να υπογράψει ό εκάστοτε υπουργός δικαιοσύνης κάνω λάθος;

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget