Αστρολογική Επιβεβαίωση: Στήλη -επιγραφή του Δαρείου στην αρχαία πόλη Φαναγορείας

Τμήμα μαρμάρινης στήλης με επιγραφή που αναφέρεται στον Πέρση βασιλιά Δαρείο Α' βρέθηκε στην αρχαία ελληνική πόλη της Φαναγορείας, στην περιοχή Κρασνοντάρ της νότιας Ρωσίας, όπως έγινε γνωστό από το Ίδρυμα Volnoe Delo, που από το 2004 στηρίζει τις ανασκαφές στην περιοχή. Η στήλη, που χρονολογείται στο πρώτο μισό του 5ου αι. π. Χ., εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ερευνών που διεξάγει η αποστολή Ταμάν του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους το εύρημα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση.

Η στήλη ήρθε στο φως στο κέντρο της Φαναγορείας, τη μεγαλύτερη αρχαία ελληνική πόλη επί ρωσικού εδάφους και μία από τις σημαντικότερες αρχαίες πόλεις κατά μήκος των βόρειων ακτών της Μαύρης θάλασσας. Ιδρύθηκε στα μέσα του 6ου αι. π. Χ. από Έλληνες αποίκους (πιθανότατα από την ιωνική Τέω) και για μακρό διάστημα υπήρξε μια από τις δυο πρωτεύουσες του βασιλείου του Κιμμερικού Βοσπόρου, που σχηματίστηκε τον 5ο αι. π. Χ. στην ανατολική Κριμαία και στη Χερσόνησο του Ταμάν. Υπήρξε κύριο οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Μαύρης Θάλασσας.

Ο Καρλ στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Αυγούστου 2016 ειχε γράψει: "Ο Hades συναντά τον αξοναWI/POκαι αυτό μιλά για ανασκαφες ή για ζητηματα που συνδέονται με τον αρχαίο πολιτισμό που θα κανουν την χωρα αντικείμενο προς συζήτηση"
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη. -

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget