Πάει και ο Farage… ικανοποιήθηκε και ο Γιουνγκέρ τα «λέει» με τον Ε.Τ

Πάει και ο Farage… ικανοποιήθηκε και ο Γιουνγκέρ  τα «λέει» με τον Ε.Τ
Το ημερήσιο (*ΕΙ)ΔΙΚΟ  δελτίο 4/7
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ με αστρολογικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς….


Η Νέα Σελήνη  μας έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια ο  Farage  παραιτήθηκε αφού ικανοποίησε την πολιτική του φιλοδοξία και κάτι μου λέει πως από την «άλλη πλευρά του Ατλαντικού» του είπαν …άραξε στα κιλά σου γιατί παίζει να σε χτυπήσει μετεωρίτης εν κινησει….Μέσα σε όλα αυτά ο Γιουνκέρ τα είπε με εξωγήινους ηγέτες οι οποίοι ανησυχούν για την Ευρώπη (*καλά ότι και να πίνει ο τύπος είναι …special)Ο Γιουνγκερ μιλά με τους εξωγηινους: Τι «αποκάλυψε» ο ίδιος σε ομιλία του μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και γιατί μίλησε για επαφές που - όπως είπε - είχε με ηγέτες άλλων «πλανητών»;

Το βίντεο είναι στα γαλλικά, και λέει τα εξής :
«Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin, sont inquiets. J’ai vue et entendue et écouté plusieurs des dirigeants d’autres planètes. Ils sont très inquiets parce qu’ils s’interrogent sur la voie que l’union européenne vas poursuivre. Donc il faut rassurer et les européens et ceux qui nous observent de plus loin».
Η ακριβής μετάφραση των λεγομένων του είναι η ακόλουθη: 
«Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί (;;;) που μας παρατηρούν από μακριά, ανησυχούν. Έχω δει και ακούσει και ακούσει αρκετούς ηγέτες άλλων πλανητών. Είναι πολύ ανήσυχοι, διότι αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίον η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει. Έτσι πρέπει να καθησυχάσουμε και τους Ευρωπαίους και όσους μας παρατηρούν από μακρύτερα».
Ο άνθρωπος ισχυρίζεται, ότι είναι σε επαφή με ...εξωγηΐνους! Μιλάει με ηγέτες άλλων πλανητών!

Τι ανάλυση χάρτη να του κάνω μωρε του «καμμενου»….Πάρε τραγουδάκι επικαιρο…
Εκπομπή : Το βλέπω από χλωμό εως ωχρα να βγει στον αερα η εκπομπή αφου η συνδεση είναι για τον ….. Θα κάνουμε υπομονη…αυριο θα ξέρω. Αν δεν παιξει για την συγκεκεριμένη ημερόμηνία θα πάμε μετα τις εκλειψεις του Σεπτεμβριου. Σας φιλώ,….
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget