Αστρολογική επιβεβαίωση: Η παραίτηση Μιχ. Σαλλα

Ο Karl ξαναχτύπησε αφου η εξίσωση της Uranian Astrology επιβεβαιωθηκε μεχρι κεραίας. Συγκεκριμένα στο αρθρο με τιτλο "Σεληνιακά φαινόμενα μηνός Ιουλίου 2016" γράφει  στο εδαφιο της Νέας Σελήνης: " Ο Αυτοτελής χάρτης συγκρινόμενος με τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας (*Μεταπολίτευσης) έχει να μας «προσφέρει’ αρκετές και πολύτιμες πληροφορίες αφού ο Ωροσκόπος  μιλά για την παραίτηση ή την «απόσυρση» ενός προσώπου από την δημόσια ζωή. "

Πράγματι, ο Μιχάλης Σάλλας πρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς παραιτήθηκε από την θέση  του Προέδρου Δ.Σ : Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Μιχάλης Σάλλας υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της τράπεζας, μετά τις έντονες πιέσεις των δανειστών.
Σε ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς αναφέρονται τα εξής:
Για την πρόθεση της παραίτησής του ο κ. Σάλλας είχε ενημερώσει από τις αρχές του 2016 τόσο το ΤΧΣ όσο και την Τράπεζα της Ελλάδος.
Θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξει ο ίδιος το δρόμο για νέους ανθρώπους στη διοικητική κορυφή,μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ΤΧΣ στο πλαίσιο της επικείμενης αναδιάρθρωσης της Τράπεζας, μπροστά στις νέες προκλήσεις της νέας εποχής.
Ο ίδιος έκλεισε έναν πολύ αποδοτικό κύκλο 25 ετών ως δημιουργός και Πρόεδρος της Τράπεζας.Η Τράπεζα Πειραιώς το 1991, είχε το 0,1% της αγοράς ενώ στην παρούσα φάση έχει μερίδιο αγοράς 30%. Είχε 200 εργαζόμενους και τώρα έχει 19.000, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είχε ενεργητικό 200 εκ. ευρώ και τώρα φτάνει περίπου τα 90 δις. ευρώ. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget