Αστρολογική Επιβεβαίωση: Ο Γιάνης Βαρουφάκης με δικό του κόμμα...πάει εκλογές

Ο Καρλ σε ανύποπτη στιγμή ειχε πεί για τον Γιάνη Βαρουφάκη πως Ελληνας υπουργος σουπερ σταρ τελικά θα "φυγει" από την κυβερνηση (*πραγμα ακρως τρελλο αφου ολη η Ελλάδα παραμιλαγε με το στυλ και το θράσος του ) γραφοντας το εξης Οι αστρολογικές όψεις που δέχεται αυτήν την περίοδο το ωροσκόπιό του δείχνουν ότι θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους εταίρους και, εάν εξαρτιόταν μόνο απ' αυτόν, η ρήξη θα ήταν μονόδρομος! Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί από τις 4 Απριλίου 2015 και ως τα τέλη του χρόνου είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκτός κυβέρνησης (!), αφού ο προοδευμένος Kronos(πλανήτης της Uranian Astrology που υποδηλώνει την εξουσία) συναντά μεσοδιαστήματα που εμπλέκεται ο Άδμητος και σηματοδοτούν «τέλος της συνεργασίας».
Παράλληλα λιγο παρακάτω σε αλλο αρθρο με τιτλο: "Αυτη ειναι όλη η αλήθεια πίσω απο τους 1101 του Γιάνη Βαρουφάκη" εγραφα: Στο ωροσκόπιο του Γιάνη Βαρουφάκη ο Άρης και ο Ποσειδώνας από διέλευση ενεργοποιούν αυτήν την περίοδο την γενέθλια όψη τριγώνου Άρη - Ποσειδώνα του, δείχνοντας ότι είναι πιθανόν αυτός να βρίσκεται πίσω από το βίντεο «Οι 1101 έρχονται».
Συγκρίνοντας την ημερομηνία ανάρτησης του βίντεο με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του Γιάνη Βαρουφάκη διαπιστώνουμε ότι ο προοδευμένος Βουλκάνους ισούται με τον γενέθλιο Ουρανό του, υποδεικνύοντας πως ο πρώην Υπουργός βρίσκεται σε μια φάση που ετοιμάζει κάτι πάρα πολύ δυνατό.
Παράλληλα, ο πλανήτης του μετασχηματισμού, ο Πλούτωνας, από πρόοδο βρίσκεται σε επαφή με τον γενέθλιο άξονα Μεσουρανήματος / Δία προεικονίζοντας προσωπική επιτυχία και ότι το εν λόγω εγχείρημα αποτελεί ένα προπύργιο είτε ως εκπομπή, ιστοσελίδα ή κάτι άλλο, για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα.
Τέλος, ενδεχομένως, λόγω του ότι το Μεσουράνημα του ετήσιου ωροσκοπίου με βάση την Uranian Astrology θα βρίσκεται απέναντι από τον γενέθλιο Ουρανό και τον προοδευμένο Βουλκάνους του Γιάνη Βαρουφάκη, το κίνημα (;) του πρώην Υπουργού να δημιουργηθεί πριν το Μάρτιο του 2016." 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το DIEM 25 ιδρύθηκε στις 9/2/2016
Την ώρα που στο ελληνικό κοινοβούλιο συζητείται η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για το τρίτο μνημόνιο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ξαναχτυπά... Σε διαδικτυακή συνέντευξή του στο pressproject.gr, ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκαλύπτει την πρόθεσή του να επιστρέψει στην ελληνική πολιτική σκηνή και, γιατί όχι, να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές... Και δεν σταματά εκεί, αφού προειδοποιεί ότι θα βγάλει στη φόρα τα πρακτικά των Eurogroup που είχε ηχογραφήσει.
Ετσι ο Γιανης Βαρουφάκης με την δηλωσε αυτη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ μέχρι κεραίας τα γραφόμενα του Karl...
Σας ευχαριστουμε για την υποστηριξη !!!

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget